Jobba midsommarhelgen!! *pengar!!*

Heja! Fick precis reda på att jag jobbar kväll på midsommarafton och dag på midsommardagen! Det blir en massa extra pengar!! Mina kära vänner får jag besöka någon annan gång istället, eller så kommer jag dit ni är på lördagen när jag har slutat ;) Det är en sommardag i Göteborg, Texas och jag har varit ute i två timmar!! Jag var hemma redan klokcan 13.00, käkade lunch och gick ut, går ju inte att vara inne när de bygger, nä förlåt, river här! ;) Så nu är vi solbrända och fina!

Min kaka uppskattades på praktiken idag, och jag var nog också uppskattad, fick en ros av sköterskorna som jag har gått med *ler* Min bästa praktikplats ever och jag lär inte glömma dom i första taget! :D

Kraaaaaaamar!




Det luktar gott i mitt hem! =D

Hej och hå! Det har varit en jättebra dag idag! Den började lite stressigt, Pappa ringde mig 07.25, då vaknad jag, brukar köra hemifrån 07.36 så det var bara att säga tack till pappa för att han väckte mig och sedan förklara att jag inte hade tid att prata i telefon ;) Slängde på mig kläder och gick ut med Texas, tog den vanliga promenaden, hunden kan ju inte bli lidande för att matte är trött ;) När jag kom hem placerade jag Texas i köket för med sin säng och sa bad honom vara en snäll vovve mot gubbarna idag! (Kom till jobbet 08.15 och min handledare hade fullt upp så hon var inte där jag var fören 08.30 men jag berättade ändå att jag sovit så länge ;))

Igår efter jobbet hade jag möte med Projektledaren från Familjebostäder och platschefen från NCC som håller i arbetet på plats. Min underbara pappa hade hjälpt mig ringa till projektledaren på morgonen och han var verkligen på min sida! NCC chefen och jag ska komma överens om en ersättning för så som det såg ut i min lägenhet ska det inte se ut! Han lovade också att de skulle städa (TORKA ALLT!) idag när de var klara med det dammiga jobbet. När jag öppnade dörren idag luktade det gott i min lägenhet och de var SÅ SKÖNT! Drog ner plasten från taket och dammsög och torkade golvet innanför plasten också. Det var länge sen det var så här rent som det är nu!! =D

Så roligt att ha fått en klasskompis som har skaffat hund! Hoppas vi ses snart igen och pratar en massa hundsnack ;)

En dag kvar på praktiken!! Kakan är precis uttagen från ungnen! Ha en skön kväll alla mina vänner!


En förväntansfull Vovve!

Söndagkväll i Gbg

Har varit en bra helg trots damm och skit i lägenheten. Lördagen ängades mest åt att städa och tvätta. Var ju tvungen att kunna sitta i soffan och rätt skönt att slippa gå runt utan att behöva ha skor på sig, inomhus! Har dock inte lagt ner allt för mycket energi på det, har plastat in mitt vardagsrum så jag har fått en lite egen hörna utan en massa damm. Kan ju hoppas att det räcker imorgon när det är dags igen! Både pappa och jag ska ringa och prata med de ansvariga imorong för något är ju fel när det ser ut så en fredagkväll och de har tänkt att man ska bo i det!

Texas och jag har tagit några härliga promenader! Har varit riktigt härligt väder! Idag åkte vi till Högsbo och hälsade på en klasskompis, Eva-Karin, hon har skaffat sig en vovve, en golden tik som heter Lotta. Vi tog en promenad i skogen och åt kladdkaka! Och ja just det! Inte att förglömma! Igår gjorde jag min första Porterstek! MMm va de blev gott! Smakade nästan som mammas ;)

Bara 3 dagar kvar på praktiken! På torsdag bär det av till småland och dans på Sigges Loge, GALET SKOJ! Texas hänger så klart med! =D Och nästa fredag bär det av till Gotland! Jag har bara en massa skoj att se fram emot ;) Härligt, härligt! :D

Önskar er en bra vecka! Som alltid ska jag och vovven göra så gott vi kan för att vi ska ha det med! /K

Trevlig helg!?

Kommer hem från jobbet fredag eftermiddag, mysigt!









Arg, förbannad och ledsen!

Trevlig helg :(

*ARG*

Jag har varit i kontakt med en person som är ansvarig för renoveringen i vårat hus, han har sagt att det behös inte göras något mer i mitt badrum än att kakla upp till väggen, NU, när jag är hemma och de kommer och bör ut mitt gamla badkar säger de att jo men vi var här i går med Lars och bestämmde att vi skulle göra om det i alla fall! Så imorgon ska de riva mitt badrum. Och Texas vill INTE vara hemma när de river här det räcker med allt oväsen han behöver uppleva när de river i de andra! Är vansinig att jag inte får reda på det ens förän jag frågar. Så nu har jag ringt och skällt ut Lars på telefonsvararen för att han inte kan informera mig om detta! Och så är jag arg för att man inte kan få en ersättningslägenhet utan tvingas sitta hemma i det här J*VLA OVÄSENDET!!!!!!!! *Gaaaaaaaaaaaaaaaah!*

Borrrrrrr, hack hack, borrrrrrr

Jobbar kväll idag och vaknade till ett härligt borrande av kakel klockan 07.30! Dessutom vaknade jag 05.10 och var tvungen att gå på dass så det var bara att ta på sig alla kläder och gå ner i källaren, KUL, att ha det så i 6 veckor :/ Men de kan ju iaf inte ha hur mycket kakel som helst att borra ner så förhoppningsvis låter det inte lika mycket om några dagar!

Mamma och Pappa hjälpte mig att fixa ny TV och ny tv-bänk när de var på snabbesök! Det blev så inibomben bra!! Måste bara byta objektiv på kameran för just nu får inte allt plats i bilden ;) Kommer bli väldigt fint när jag är klar men det saknas mycket! Måste få upp lite snygga stilfulla saker på väggarna, sak byta gardin och soffbord och så vill jag ha en ny säng! Jag vill bara ha och ha hela tiden! :P Vem vill inte det liksom!?

Just nu är det iaf tyst i huset, antar att gubbarna har fika paus eller nåt, det är väldigt behagligt iaf! Jag och Texas ska göra oss iordning för en promenad och så ska vi åka och handla på MAXI!

Hela tv-bänken med TV får inte plats som sagt men dekorationen gör det ;) En fin blomma jag köpte till mig själv och min hund igår ;) Ha en bra dag folket!!


Fullspäckad dag!

Idag har allt gått i ett från morgon till kväll! FÖr det första låg jag och stirrade på klokcan inatt, sov inte alls bra. När hunden fått sin promenad (som krävde bad efteråt bara för att jag valde fel väg!), mötte jag gubbarna i dörren som ska riva  och byta stamarna i huset. Kände att jag var tvungen att stanna presentera dom för hunden samt förklara att de ABSLOUT INTE skulle riva nåt i mitt badrum! Bara sätta in nya "möbler" ;) Till jobbet kom jag naturligtvis lite försent bara för det, jag som skulle åka i god tid idag, ajaj min handledare var inte där iallafall så hon märkte ingen ;). Sen en FULLSPÄCKAD FÖRRVIRRANDE dag på äldreboendet! hur ska jag klara av allt det där alltså!? Aja, hem igen, ingan toa eller badkar i lägenheten :/ Får gå ner till den provosoriska toan i källaren och avskyr tankaen på att det ska bli min toa i flera veckor! När jag var klar med mitt så var det Texas tur ;) Vi gick ut och mötte en liten rottis tik, tog en promenad på 45min tillsammans med henne, mycket lek och bus blev det! Sen bytte jag om och packade väskan för att gå till gymmet på 5min, gymade och sen ducshade jag! Man får ju planera vilka dagar man ska ducsha nu och se till att gymmet är öppet då ;) Så nu är jag trött och ren och ny äten! När jag kom hem efter gymmet var ju magen hungrig! Blev stekt lax med vitvinssås, ris och så ställde jag in lite rotfrukter i ugnen, MUMS! :)

Nu ska jag på "inflyttningsfest" hos grannen, Liv, Texas hundvakt och min vän. Hon har lyxigt nog fått en ersättningslägenhet, de gör ju samma sak i hennes lägenhet som min men hon har speciela skäl ;) Så nu drar jag och Texas några hus längre upp på gatan för att checka läget där och dricka champange!

Kort rörig sammanfattning av min dag ;)

Kramar

Njuter av dagen!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Har trättat mamma och pappa! Och Nej, jag är inte hemma i blekinge, de har tagit sig hit! Inte för att besöka mig dock men va spelar det för roll ;) Jag fick ju också träffa dom, min älskade mamma och pappa! Och jag ska träffa dom imorgon igen! Då ska det tittas på TV ;) Inte i TV-soffan utan i affären =D

Har hunnit med massa bra grejer idag med! Har dammsugit, borstat hunden, solat, sprungit, tagit en ducsh, och tvättat lakanen i sängen! Åhhh va det ska bli gott att gå och lägga sig i min alldeles nybäddade säng ikväll!

Nu kan man verkligen säga att det är vår här i Göteborg! Solen riktigt stekte mina kinder när jag låg på en vindstilla gräsplätt i eftermiddags! Vitsipporna har nästan blommat över!? Jag hoppas den är här för att stanna nu! Tyvärr innebär värmen också att små äckliga kryp vaknar till liv! Denna gången tänker jag på fästingarna! Texas hittade en på sitt ben som jag tog bort men han kan inte låta bli att slicka och pilla så det har varit tratt på hela dagen för att jag ska slippa tjata! Man vet ju själv hur mycket det kan klia både myggbett och fästingsbett, tänk om vi också skulle ha tratt då ;) Smörjer med världens bästa aloevera och det ser redan såå mycket bättre ut! Plus att det gör att det slutar klia lite! Stackars T!


I mormors fina punchglas blommar vitsipporna även på mitt soffbord =)

Sol och bad!


Härliga dagar!

Har fått gå tidigare från praktiken både idag och igår. Det är både tråkigt och skönt, mest skönt =P Har så mycket att titta på och fixa och dona till lägenheten, men, det är bara roligt och jag tar det lugnt. har ju allt nödvändigt, eller det går ingen nöd på mig eller vad man ska säga ;) Idag har jag varit på Expert, Audio Video, IKEA, Jysk, On Off och Chili. Jag har letat efter bestick, något att ha i hallen att lägga mössa och vantar i samt en ny TV och TV-bänk! DDet ända jag hittade idag var bestick, men det är inte så bara för att vara Kitty. Någon annan männska med sån beslutsångest som jag har finns nog inte. Och oftast beror det på att jag vet inte riktigt vad jag vill ha så om jag hittar nåt jag tycker om finns det ju risk att det finns en liknande snyggare grej i en annan affär ;)

Texas och jag har också tagit en obligatorisk lite promenad, har rätt bra huvudvärk idag med, vet inte va den kommer ifrån men jag försöka förtränga den ;) Har tuggat tuggummi idag med, det skaver lite i kinderna men annars går det bra ;)

Nu väntar ett pass på gymet. Känns alltid lika skönt när man kommer därifårn ;) Ska ta en härlig vaaaarm ducsh (på måndag försvinner ju min toa för det ska påbörja stambytet!) och bara njuta av kvällen! Här är mina nya bestick! Smaklig måltid ;)


Hemma i ett tomt hem!

Yes now we´re back! Decci har tagit sitt pick och pack och flyttat allt till Stockholm. Det är och känns lite tomt men det är ju kanske inte SÅ konstigt! Har gjort iordning och fått det riktigt snyggt i köket! Behöver bara lite möbler i vardagsrummet så ska det här bli jättebra! Ska bli spännande att prova på något nytt! Nu bor jag helt själv hemifårn i den stora staden Göteborg ;) Nu är det upp till bevis och använda sig av alla överlevndas metoder man lärt sig ;)

Har gått riktigt bra efter operationen! Var lite mer svullen på ena sidan och bara svullen på den andra, idag har det börjat gå ner på allvar. Men jag har inte haft speciellt ont oh redan första kvällen kunde jag med framtänderna tugga i mig en kebabtallrik ;) Hemma har det mest varit ett riktigt jobbgöra! ;) Vet inte hur många tapetborder jag har satt upp! Hela brosans nya lägenhet, ja nästan hela är nytapetserad och vad jag vet sitter boderna fortfarande uppe ;) När vi var klara där i lördagskväll började vi tapetsera hemma i vår "sommarstuga" (som står på tomten!), stugan har fått sig en helrenovering och nu är det snart klart! Blir finaste huset i byn ;)

Som för det mesta när jag är hemma fotar jag den stilliga pållen, Evve börjar nu få rida honom på riktigt för att se om hans knä håller och det är en fröjd att se honom få ridas "på riktigt"! Tänk och sitta på den här vackra hästen och bara flyta fram.....! Jag tycker ju då alltid att fotografen får för lite beröm för bilderna ;) Titta och njut på den vackraste pållen!





Tand 3 och 4 är borta!

Efter mycket strul och om och men sitter jag här nu med en "tuss" i varje kind. Både tänderna i överkäken rök idag! Nu ska jag bara vänta på att bedövning ska släppa och känna av hur jag mår så ska jag köra hem sen! Hem hem hem och ha påsklov! Jag undrar vad jag har gjort nu när jag valde att dra två tänder uppe, men det märker vi ;) Just nu är det inte så farligt, jag tänker mer på maten! Men jag får väl drick flytande föda i nån vecka annars! Nästa projekt är i alla fall tandställning! Vet inte när eller så men nu är remiss skickad att jag är klar med visdomständerna i alla fall! *jippi!*

Nyvaken :)

Sista dagen på praktiken! Har haft riktigt kramkalas innan jag gick hem, personalen är jättetrvlig på min avdelning! Har trvits bra, när jag haft nåt att göra ;) Kom hem vid tre tiden. Har varit och hämtat Texas nya halsband, ÄNTLIGEN! Beställe det den 18mars och har inte fått det fören idag! Dålig service tycker jag! Hunden blev i alla fall väldigt fin i det så när jag laddat batterina i två sekunder så tog vi en promenad med den nya utrustningen, som förövrigt är en födelsedagspresent från familjen till hunden ;)

Sen hade jag då planer på att gå på Core, på mitt gym klockan 17.00 men en viss Kitty somnade i soffan, var ju uppe vid 05.00! Och sista dagen och allt, då slappnar man av och blir trött. Så nu missade jag det passet men det går ett bas pass senare och nu har jag ätit lite mat så kanske jag piggnar till så jag kan gå på det. Samtidigt känns det onödigt och gå om jag är så trött som jag är nu för det gör nog ingen större nytta ;) Måste packa också så jag kan köra hem imorogn direkt efter operation visdomständer, inte direkt men när det känns bra, OM det känns bra så jag kan köra vill säga!

Idag blir det ingen bild! Nu ska jag njuta av mitt påsklov! Ända tills på tisdag är jag ledig...........................

Imorgon, sen Påsklov med operation visdomständer!

Yes box! 1 dag kvar på praktiken, min nybakade "tigerkaka" står på avkylning för att jag snyggt ska kunna dela den och frakta den imorgon! Är ledig tills på tisdag, Men, mamma har pratat med min kirurg och nu var det möjligt att dra två tänder igen, båda uppe då, de som är kvar ju ;) Har fått tid på torsdag klockan 09.00! Så det blir till att bita ihop och om jag vill har han lovat att ta båda men att vi börjar med en! Låter super tycker jag! Kan ta att jag inte kan äta ordentligt på en vecka elelr så då jag inte kan tugga på någon av sidorna men då är det ÖVER! Ska se om jag inte har för ont på torsdag eftermiddag för då kör i hem eller så får vi vänta tills på fredagen. Som sagt inget som spelar så stor roll bara jag får det gjort! Just nu fasar jag för det, Jag VILL INTE! Men måste ju förr eller senare och vem VILL GÅ till tandläkaren för att operera ut visdomständer!?

Nu flyttar snart Katt, och jag trodde inte jag skulle säga det men jag kommer sakna honom och Texas kommer sakna honom, och Katt kommer säkert sakna oss med! En annan kisse som också är saknad är Muff. Ingen röd fara som möter en när man kommer till blekinge längre, saknad men absolut inte bort glömd!


Muff

Påskvecka framför sig!

Måste bara skriva av mig det här första stycket, blir så irriterad av allt strul. Mamma försöker säga till mig att det är så livet är men jag vägrar om och om igen att inse. Det första stycket är bara ett upprepande om mitt stora problem i livet, just nu, min käkoperation! Så det behöver man inte läsa om man inte vill ;)

Har sturlat gärnet med mina tänder, eller inte med mina tänder men med de som ska dra ut dom. Ringde mamma för förstärkning när jag inte orkade mer. Hon har försökt fixa så bra hon kan, på torsdag kanske jag får dra ut en tand och efter mitt gotlandsbesök ska jag dra ut den sista. Jag har tjatat från första tand att de ska ta två samtidigt men fått till svar allt från att "tänderna där uppe ska  inte dras ut" eller "vi hade tänkt ta en uppe och en nere idag men nu när du fick gå till röntgen innan så hinner vi inte de" och den sista "men vi tar båda två där uppe nästa gång, om du vill"! När mamma nu pratar med dom är det HELT OTÄNKBART att de skulle ta båda där uppe samtidigt, för man bedövar inte två sidor samtidigt. *Suckar djupt!* Det betyder i alla fall att jag är halvvägs om man ska se det positivt. Mamma har eventuellt fixat så jag kan dra ut en på torsdag morgon och sen köra hem och att jag kan ta den sista tanden i maj, efter att jag varit på Gotland. Då slipper jag i alla fall missa dansen på Sigges på valborg..! Vill så gärna träffa mina vänner då ju! Får hoppas att det finns tid på torsdag helt enkelt. Känns lite plötsligt och jag känner verkligen inte för det, men förra tanden gick ju riktigt bra så man får hoppas på att det går lika bra efter denna som förra. Om de blir som efter första tanden när jag var hemma i en vecka är jag rätt körd i skolan :/

Men till något roligare! Helgen har varit riktigt bra! Blir glad varje gång jag tänker på gänget valpar på Gotland som ligger där och väntar på att jag ska komma och klappa på dom ;) När jag tänker på min resa i sommar, när jag tänker på mitt sommarjobb! Det finns jättemycket positivt i mitt liv just nu!

Decci flyttar alla sina grejer på fredag! Idag har hon och jag skruvat ner alla hyllor och sånt som man måste göra för att det ska få plats i släpet samt att man ska orka/kunna bära ut det här ifrån. Är naturligtvis lite tråkigt men jag ser fram emot att få köpa nya grejer och som Mormor sa, bara rå om mig själv. Jag är en väldigt vårdande människa och tänker mycket på andra men inte så mycket på mig själv. Det är kanske ett bra tillfälle att börja tänka lite mer på sig själv nu ;) Men inte för mycket naturligtvis :P

Jag ska i alla fall vara hemma i påsk oavsett om jag åker hem på onsdag eller torsdag ser jag fram emot en långhelg med folket i hemmatrakterna! Brosan har fått en lägenhet och håller på att flytta ut! Kommer garanterat bli lite tapetsering och sen har jag en hel del att fixa till min egen lya också. Massa grejer som D tar med sig som jag behöver fixa nu! KUL SKA VI HA!!

Ha en bra vecka! Det tänker jag försöka ha! =D


Energi paket!

Rindibebisar!

Nu är de här och jag längtar tills jag får träffa dom på riktigt!!


Solbränd, kanske!?

Tjo! Har ni blivit lurade idag? Skriv gärna och berätta så fler får ha roligt åt det då ;) Jag har klarat mig fint!

Har haft en TOPPEN DAG på praktiken! Har varit på ECT och suttit med vid länsrättsförhandlningar, men störst av allt, Äntligen har jag gett min första Intramuskulär injektion! Ni vet en sån där spruta man får i rumpan. Hjärtat satt i halsen men nu är det gjort och det gick jättebra! Patienten som fått en likdan spruta igår tyckte jag gjorde det bra ;) Lite illa att gå hela ssk-utbildningen utan att ha gett en injektion, många som gör det och jag ville inte vara en av dom. Jag har inte haft tillfälle förut så nu känns det bra i alla fall!

Slutade kl13.15 och ville bara ut och njuta av det fina vädret! Här är svag vind och 12 grader, i skuggan! Decci vart hemma idag så när jag kom hem gjorde vi negerbollar och packade in katten och hunden i bilen och begav oss till de stora fotbollsplanerna i Kviberg för att pick-nicka! Och det var jättemysigt, helt plötsligt när jag tittade på klockan hade vi suttit där i 2h! Satt kvar en stund till innan vi åkte och handlade och nu bränner det gått i ansiktet! Inte så där som när man varit ute och det har vcarit kallt utan för solens underbara strålar! Det sägs ju också att vårsolen är den farligaste som tar mest men 2½h en dag i april är nog inte så farligt ;)


På promenad =)

RSS 2.0