Njuter av dagen!

Idag har det varit en riktigt bra dag! Har trättat mamma och pappa! Och Nej, jag är inte hemma i blekinge, de har tagit sig hit! Inte för att besöka mig dock men va spelar det för roll ;) Jag fick ju också träffa dom, min älskade mamma och pappa! Och jag ska träffa dom imorgon igen! Då ska det tittas på TV ;) Inte i TV-soffan utan i affären =D

Har hunnit med massa bra grejer idag med! Har dammsugit, borstat hunden, solat, sprungit, tagit en ducsh, och tvättat lakanen i sängen! Åhhh va det ska bli gott att gå och lägga sig i min alldeles nybäddade säng ikväll!

Nu kan man verkligen säga att det är vår här i Göteborg! Solen riktigt stekte mina kinder när jag låg på en vindstilla gräsplätt i eftermiddags! Vitsipporna har nästan blommat över!? Jag hoppas den är här för att stanna nu! Tyvärr innebär värmen också att små äckliga kryp vaknar till liv! Denna gången tänker jag på fästingarna! Texas hittade en på sitt ben som jag tog bort men han kan inte låta bli att slicka och pilla så det har varit tratt på hela dagen för att jag ska slippa tjata! Man vet ju själv hur mycket det kan klia både myggbett och fästingsbett, tänk om vi också skulle ha tratt då ;) Smörjer med världens bästa aloevera och det ser redan såå mycket bättre ut! Plus att det gör att det slutar klia lite! Stackars T!


I mormors fina punchglas blommar vitsipporna även på mitt soffbord =)

Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Jag förstår att du längtar till den 8:e maj. Jag önskar att jag bodde närmare Alva.

/P

2009-04-19 @ 17:24:49
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0