Stockholm!!

Det känns som jag är ute och reser varje helg! Helt galet kul har jag och hunden iaf!

Väskan står packad, mamma kunde inte komma på nåt jag hade glömmt så allt är väl med *fniss* Annars får jag väl shopa nytt i Stockholm ;) Kan behövas lite nya kläder i min gadrob nu tycker jag! :D

Pass på Huvudstaden, Här kommer Vi!!

Over and Out! /K & T


SOMMARLOV!!

Nu är tentan gjord! Vet INTE hur det gick! Känns väldigt osäkert, det var nog den konstigaste tentan vi haft hittintills! Svaret kommer om en vecka! Trevlig sommar på er ;)

Lycka!


Det finns ingen som kan göra mig så glad dom du!

Grupparbete och träning!

Det är allt jag har hunnit med idag! Men det är inte så bara kansek :P Vi träffade inne i stan, jag och min grupp, för att bestämma hur vi skulle redovisa vårt arbete. Vi satt där till kanske ca 11.30, sen gick jag till banken. Igår skulle jag byta batteri i min bankdosa men istället så pajade jag den så jag fick en ny, en ful! :P Men men, den funkar i alla fall ;) Ja just de sen gick jag och handlade päronsmak till mammas sodastream vatten! Smaken som bara finns på åhlens i göteborg ;) Sen så åkte jag faktiskt hem dådå!

Väl hemma satte jag mig och komponerade ihop en film av många filmer, alla har inslag om döden! Blev riktigt bra! Så 20/40min ska vi titta på min film imorgon och sen ska vi diktuera lite kring den =) Det blir super!

Hunden och jag tog en snabbpromenad med tennisboll och godis! Han gjorde av med mycket energi coh jag sparade min till träningen! Perfekt! :P

Träningen då, det var ett Core-pass. Mitt första Core-pass någonsin, har läst att det var ett styrkepass för mage, lår och axlar, bra tänkte jag det kan jag behöva! Det var verkligen styrka! Varenda muskel i hela kroppen darrade när jag var klar! Såå kärleksmumsen jag inte kunde låta bli och köpa (den var riktigt god!) går nog åt till förbränning och uppbyggnaden av mina nya muskler jag ahr skaffat idag ;) *jippi!*

Ha en fin kväll! Här lyser solan på oss, blandat med lite regn, förut idag höll vi på att blåsa bort men nu är det lugnt igen! /K & T

Regn!?

Jaha, ledig idag då! Dagen känns fruktansvärt lååång! Har pluggat (20min!) :P, kollat på föreläsningsfilmer, kollat på gossip girl, varit och handlat, varit på biblioteket, lagat mat och nu skulle jag ut och gå. Då börjar det regna!? Visst tänkte jag, det spelar väl inte mig någon roll, MEN, efter 200m ser hunden inte längre vit ut och jag kommer på att jag kan ju inte tvätta av honom någonstans!? Nää, det blev en KORT promenad, men vi hann både kissa och bajsa och bli skitiga, men bara så skitiga att vovven i alla fall kan vara inne. JAG VILL HA TOALETT OCH BADKAR NU!! Tänk vilken tur att det har varit så fint väder så länge för jag kan inte komma på att jag har avstått promenad tidigare för regn! Aja hunden ser lite smått uttråkad ut där han ligger på en handduk och torkar nu. Jag hade tänkt dammsuga nu, här är bara liiite skitigt! :P Men nu tappade jag lusten för det just nu! Gör nog ett nytt försök att plugga och så blir det dammsugning lite senare! Och kanske en promenad om/när det slutar regna och har torkat upp :P

Och så var vi i Göteborg igen!

Ikväll blev det tåget upp till hemmet! Bilen är alltså kvar i blekinge, dum som jag var så kollade jag efter bilen på parkeringen när jag gick hem från spårvagnen ;) Är ju inte lätt när man inte har alla pippifåglarna med sig ;) Konstigt att det inte stod någon bil där liksom =P Bilen funkar bra men vi ska till Stockholm på lördag och sen åker vi direkt hem och har sommarlov därifrån och då vill vi ju inte ha bilen stående i Göteborg. Den kan ju vara bra att ha ;) Texas är som vanligt en ängel att resa med! Bara han är där jag är! :P När jag skulle köpa biljett och mamma stod med vovven utanför hade han inte ens tid att hälsa på tjejerna som stod utanför och faktiskt ville hälsa på honom, han ville bara hålla koll på mig och se till att jag tog med honom ;) *tycker om min vovve SÅ mycket!*

Kikade in i badrummet ikväll också, de har kaklat hela väggarna! Bara golvet kvar! Jag tycker det är mycket fulare nu än vad det var innan! :( Men man kanske vänjer sig, känns bara väldigt tråkigt att man inte kan få välja kakel själv när de gör om utan att de ska bestämma, de bor ju inte ens här och jag tror inte det var någon av oss som bor här som tyckte om den stilen dom har valt! Fin kundservice det där!

Nu ska jag och vovven göra oss iordning för morgondagen! Tror inte det är så mycket men måste planera upp min vecka lite!

Längtar massa till den kungliga huvudstaden! =D

/K & T

Blekinge

Vi har det, som nästan alltid, helt underbart hemma i blekinge. Jag trivs att komma hem ibland och få vara på landet. Extra skönt är det så klart nu att komma ifrån lägenheten där det är en enda stor dammig röra! Tänk om drömmen att allt var klart när man kommer tillbaka på söndag var sann ;)

Här hemma händer massa saker, det göt det alltid när jag är hemma! :P

Idag har jag varit och kollat på brosans lägenhet, shopat lite grejer med mamma, tvättat och dammsugit bilen! Tog även ut Texas bur och tvättade den, den var liiiite dammig! Så nu blänker det både på insidan och utsidan ;) Ja just det jag har även målat lite på huset! Blev lite färg på mig med ;)

Igår hade vi grillkväll med Larsson, Texas var kvällens grillmästare, tillsammans med mig =)



Trevlig kväll!

Förändringar



Vardagsrummet var gult när vi flyttade in,


Nu ser det ut så här




Badrummet hade en liten "touch" av ROSA


Sen såg det ut så här! Nu ser det snart ut på ett nytt sätt, IGEN!

Jag ser fram emot fler förändringar, jag ser fram emot den här sommaren och jag ser fram emot att åka hem till min familj på tisdag =)

/Kitty

Hundmat!

Japp här laddas det för fullt! En riktigt bra anledning till att träffa kompisar och sitta och snacka! Malin och Johanna kommer till oss ikväll! Jag ska göra fruktsallad till oss! :P Har köpt jordgubbar från Belgien och jag kunde inte låta bli att smaka på en när jag satte mig i bilen! Det är bland det godaste gubbarna jag någonsin ätit! Mums! =D På tal om mumsig mat så åt vi pepparbiff igår :-) Det är ju helt klart nästgodaste maten som finns efter pappas grillade karrekotletter ;)

Texas har tröttnat på sitt foder, det gör han alltid efter 6-8månader så där! Så igår åkte jag och köpte ett nytt foder! Han brukar alltid uppskatta den nya maten i början sen går det trögare och trögare, den nya maten den här gången ratade han mer än den gamla! Åhh kräsen vovve!? Som tur var hade de smakgaranti så idag gick jag och lämnade tillbaka säcken, fick pengarna i handen tillbaka, det är ingen dålig service det! =)

Åkte till ett annat ställe där de har lite mer fodersorter! Är ju nästan pinsamt när man säger att jag har provat alla fodersorterna i en butik! Hade kikat runt lite på foder igår kväll så jag ville ha antingen Halla foder eller Standardt. Både är helsvenska foder. De hade inte Halla hemma så det blev ett lätt val, Stanardt Normal blev det! 200kr billigare än det fodre jag köpte hem igår MEN ingen smakgaranti så jag kände att det var bäst för vovven att han tycker om det när jag kommer hem ;) Det gjorde han! Så nu är vi både rikare och nöjda båda två! Kunde inte blitt bättre! Nu får vi bara hoppas att hans känsliga mage och hans fina päls fortsätter hålla sig i samma fina form som nu ;)


"Tack matte, den här maten tyckte jag om!"

Kämpa!!

Nu är det ren kämparglöd som gäller! Imorgon är det 2 VECKOR till SOMMARLOV!! Det är ju helt galet vad den här våren har gått fort! Var tog den vägen liksom!? Texas och jag bor i en riktig håla. Inte alls roligt att se sitt hem så här! Vill städa och ha det fint men det är ingen ide :( Men snart måste de ju vara klara och då kommer det ju bli fint igen! Då kan jag köpa ny säng och inreda mitt hem precis som jag vill ha det! Längtar!!

De två sista veckorna i skolan är fyllda av massa läsande/seminarium/tenta och ett grupparbete! Förstår inte vad lärarna har tänkt när de har tryckt in allt på tre knappa veckor men det ska gå och som sagt det är bara att satsa allt i två veckor för att sedan vara ledig i två veckor innan jag ska börja sommarjobba! Kan ju inte påstå att jag har en särskilt tuff osmmar framför mig, jobbar bara 6 veckor, sen blir det semester igen! ;) Men det är som jag har sagt till andra förhoppningsvis mitt sista sommarlov. Sen hoppas jag att jag ska ha jobb och betlad semester resten av mina somrar ;)

Nu önskar jag er en god kväll och så hörs vi någon annan dag! /K


Stjärnan som lyser klarast av alla <3

Kust till kust!

Nu har vi varit fram och tillbaka till Gotland! Från ena sidan av Sverige till den andra, så långt bort man kan komma ;) Ytterliggare 98,7mil har körts! Vovven ligger och njuter is in bur för varje mil som rullar, helst vill han aldrig att bilen ska stanna! Eller i alla fall inte hoppa ur sin bur! Han är för go!

Valpar har pussats på och kramats på! De växer så man nästan ser det och Kitty blir alldeles valpsjuk! Texas visar tydligt att han inte vill bli storbror, han vill ha mig för sig själv. Han får som han vill, matte inser dessutom sina begränsningar, Men drömma får man!

Har haft det precis så där underbart som jag alltid har haft det på Gotland! Känner mig verkligen som en i gänget när jag är där! Trivs så bra med alla människorna och hundarna! Vi längtar redan tills nästa gång!


Texas i spetsen!


Leker de får eller vad gör dom!?


Äta!!


Sova!!


Snygging! (min favorit!)


Det är faktiskt grönare på andra sidan!


Hej då Gotland för denna gången!


Underbart!





Valparna är underbara! Se de två tassarna på den understa bilden ;) Inte lätt när mamma går iväg och alla syskonen trampar på en ;)



Domaren tyckte inte om Texas och Texas ville inte riktigt visa sig för domaren, men se vilken fin hund det är! Hur kan man inte tycka så? ;) *love*

/K&T

Lång dag med lyckligt slut!

Ja så var denna dagen snart slut! Jag har haft min sista dag på praktiken, mer sporrade än någonsin att söka mig till barn i framtiden! Min handledare sa till mig att jag passade perfekt att jobba med barn och det var inte så tillgjort som det kan vara ibland! Vi får väl se hur det blir, men det kändes riktigt skönt att höra! Precis som jag på andra ställen fått höra att jag har handlag för det jag gör! Det värmer och känns inte som något de skulle säga om så inte var fallet =)

Hämtade bilen tjugo över fyra med en lättnads suck! Jag kan köra till gotland imorgon! Va felet riktigt är kan de inte säga men det är inte så allvarligt ;) Fick bytt luftfilter och en bil som är genomgången av proffs ;) Åkte till macken och bytte lampa också! Såg för någon dag sedan att det ena halvljuset var sönder, lite tråkigt att köra hem från gotland på tisdag natt utan ljus ;) Så nu har jag fyllt på olja, bytt lampa, fyllt på spolarvätska och tankat bilen full! Kan ju inte annat än rulla på imorgon ;)

Jag har tagit fram saxarna och klippt några hårstrå på Texas som inte ville ligga på rätt håll! Sen tänkte jag gå ut och fotografera honom, ville ha en uppställd bild men inte så lätt att fixa själv :P Gjorde mitt bästa och resultatet blev sådär men försök göra det bättre ;) Enligt mig har vovven aldrig varit snyggare <3

Önska oss lycka till i helgen! /K & T


Min hund!


Mitt fina charmtroll!


Mitt söta charmtroll!


Badning av Voff-Voff

Idag har jag haft ännu en bra dag! Det ösregnade när det var dags att ta sig till praktikplatsen och jag kunde inte låta bli att köra bilen! Bära eller brista tänkte jag! Fram och tillbaka kom jag i alla fall även om de går lite ryckigt när den är kall. Ska förklara för mekanikerna så gott det går hur det ligger till så får vi se vad dom ger min bil för dom =/

När jag kom hem packade jag en kasse med allt vad jag och Voff-Voff behövde för att kunna bada honom hos min klasskompis. När jag kom fram (tar typ 30min!) kom jag på att jag hade glömmt schampo och handdukar och ja, allt jag hade packat HEMMA! Tänkte att jaja spela roll vilket schampo det är han har ju bra päls ändå, gör inget om det inte blir hans minkolje schampo! Eva-Karin sa att hon hade schampo jag kunde låna, blev smått överraskade och SKIT GLAD när hon visade mig och det var PRECIS SAMMA SCHAMPO SOM JAG HAR!!! + att hon hade balsam i samma serie! Sååå nu kan jag inte skylla på schampot om det går dåligt ;) Vi får i alla fall hoppas på väldigt torrt och fint väder nu torsdag fredag, annars blir det många små korta promenader för jag hinner inte/kan inte bada hunden mer innan lördag morgon då det gäller ;)

Innan vi badade, Texas och jag alltså, gick vi ut i skogen så vovvarna fick busa om de ville! Minst lika mysigt som sist att träffas och prata hund! Här har vi busarna, Lotta och Texas =)






Snopet rullar bollen iväg utför berget när det var dags att gå hem, för att badas!


*stackars mig*


Bilkrångel och bebisar!

Imorse när jag skulle köra till min praktik på Barnavårdscentralen hackade bilen fram, ringde pappa och lite halvt panikartat tänkte jag på min resa till gotland på fredag!?! Vände om och körde till macken för att köpa olja och iallafall prova fylla på det först, var ju inte slut direkt men lite lite. Gubben på macken hjälpte mig snällt med detta så att det blev rätt sort och tyvkte för enkelhetens skull att han kunde hälla på det med ;) Sen gjorde jag ett nytt försök att ta mig framåt! Samma problem med bilen kom dock tillbaka när jag startade den och skulle köra hem, ringde åter igen pappa (världensbästa pappa!) och sa att den behöver nog undersökas innan fredag! Inte kul att köra en bil som KANSKE kommer halvvägs! Nää, så jag körde till verkstaden där bilen var när jag fått en ruta inslagen och de var snälla och tryckte in min bil på torsdag! Så jag hoppas att det är ett LITET probelm som kan lösas SNABBT på torsdag! Eller att det är ett fel jag kan köra fram och tillbaka med utan att vara orolig och att de kan fixa det när jag kommer hem ;) Det löser sig säkert i alla fall! Det MÅSTE det göra!

Dagen på Bvc har varit toppen! Har gått omkring och kramat bebisar och mina "foppatofflor" med Hello Kitty fihurer på går hem hos varenda unge ;)

Imorgon ska jag åka till en klasskompis och tvätta hund! Hoppas bilen vill ta mig dit iaf ;) Nu blir det en lungn kväll framför tv:n! För den som vill se lite söta valpar tycker jag ni ska kika in här: http://rindivalpar.blogg.se/ ! Snart är jag där och fyller ut valplådan ;) Ha det gott! /K & T


Valborg

Nu är en helt underbar helg snart slut! Hade ingen lust att åka hem till lägenheten idag när vi vaknade ute i smålandsskogen. Vi har i alla fall haft fyra dagar och 3 nätter tillsammans med underbara vänner! Det blev en hel del bra bugg på torsdagkvällen och fredagen och lördagen har vi ägnat åt att jobba på vår solbränna tillsammans med massa massa snack och allmänbildning! Vi har kört barn jepordy! Så pass på för vi har gott igenom i princip varenda fråga på hela spelet! Vi har även spelat lite korcket! Kan ju inte påstå att jag var den bästa på att knocka men kul hade vi och det är ju huvudsaken! Texas har naturligtvis varit med hela helgen! På lördagen låg vi nere på stranden och solade, det var perfekt värme! På sommaren blir sanden så varm att man bränner fötterna, nu var det bara varmt och skönt att gå i den! Pojkarna, det vill säga Jonni och Texas, badade! Texas badhund som han är simmade och simmade och simmade tills jag knöt fast honom i ett träd, då började han pipa och gnälla, men jag tyckte att det räckte nu, vattnet är ju inte så varmt så han blir ju lite nerkyld efter ett tag. Han får ju inte dra på sig en förkylning nu när det är dags för utställning på lördag!!!

Inför utställningen har jag precis klippt hunden, då kan alla små oundvikliga jack och kanter som bli snygga till sig och jag kan klippa bort tussarna som står ut på torsdag! På onsdag ska vi till en klasskompis och tvätta pälsen ;) Har ju ingen badkar själv att bada vovven i men det har löst sig! Och då kan jag klippa de där eventuella tussarna på torsdag för på fredag ska vi ju åka ;)

När jag körde hem köpte jag även mer blommor till min balkonglåda! Det blev röd/rosa hänglobelior som får stå tillsammans med smultrobusen och solrosen, om de två sistnämda överlever, de var snustorra idag när jag kom hem! Trots att jag övervattnade dom i torsdags innan jag åkte! aja jag gjorde så gott jag kunde =/ Inte lätt att stå på en solig balkong i tre dagar!

Jag känner mig nästan stressad över hur kort den kommande veckan kommer bli! Har ju så mycket att göra...!

Nu ska jag gå ut med hunden sen blir det lite mat och myskväll i soffan :) Har blivit en del sena nätter och inte så mycket sömn och på söndag eftermiddag tar tröttheten ut sin rätt! Hoppas ni haft en lika bra helg som jag och vovven! /K

RSS 2.0