Hängt med Eva-Karin och Lotta

Idag hade jag planerat att åka till Frölunda Torg och handla lite! Var egentligen inte ute efter något speciellt, bara dukar till mamma! Hörde med Eva-Karin om hon inte ville följa med och det ville hon! :D
Hittade dukarna! Och hittade en snygg grej att ha på sig på fredag!! Det är 90års kalas då ju! :D

VI har en måsbebis här på "gården" som någon har skjutit en pil på så nu går den med en pil i vingen. Jag har försökt nå den men det går inte! Nu ska Liv och jag gå ut och se om vi lyckas innan jag ska till jobbet!

Har ätit tårta idag med, mmm så gott det var ;)

Hajdå!


Jag blir tokig!!!

Folk kan ju inte bestäma sig! Alla tittar men alla hittar något annat, de säger att de ska ha den och sen ska de inte ha den! Jag blir verkligen snart tokig! Ja detta gäller såklart bil säljandet! Det har gått 4 dagar sedan jag lade ut den på blocket och imorgon är det 4:e personen som ska titta. Kunde ha jobbat extra idag på blå stjärnan men det gick inte FÖR JAG SKA SÄLJA BILEN sa ja för 3:e gången typ :P Snart får jag ju komma på nåogt annat, eller bara säga att det går inte så bra ;)

Texas och jag har njutit av ett helt underbart väder idag! Tvättat lite och diskat lite. Imorgon jobbar jag 10-19, skönt att ha bil ;) Nehepp nu är jag trött på detta! Är väl snart dags att gå och lägga sig fast jag är inte speciellt sugen på det. Mycket tankar som flyger fram och tillbaka! Undra om jag någonsin kommer få bilen såld till exempel!? Ska jag åka tåg eller bil hem på torsdag/fredag?

Ser oavsett fram emot helgen! Det är både 90års kalas och släktträff på att göra listan! Trots att jag bor 35mil bort brukar jag lyckas vara med på det mesta! Men det är hårt de gångerna jag inte kan vara med, typ midsommarafton nu, saknar familjen då <3

God natt på er!

***

Går inte att beskriva hur irriterad jag är! Visste att det kunde hända men trodde inte det skulle hända! Han kom inte!! Tur att jag beställde en ombokningsbar tågbiljett. Är nu kvar i Göteborg, jag som kunde varit i Jönköping hos Anna och Henrik bara han inte hade skojat så! Nu har jag toltalt noll och ingen lust att åka iväg. Dessutom ser det ut som hej kom och hjälp mig här hemma så jag behöver en dag och städa. Tar ut mina aggretioner på städningen! Kommer bli fint! MEN!!!!!!!!!!!!!!!!

Tycker att ett ord och handslag skulle vara lite mer värt än en telefonsvarare dagen till ära...
Men men, det är en fin dag i Göteborg, inte för att jag har lust att vara ute men jag vädrar iaf lägenheten från alla håll :)

Hej svejs!

Midsommar

Idag är det midsommarafton! Vill passa på att önska en Glad midsommar till "alla" mina bloggläsare ;) Va kan ni va, ett 10-tal i mellanåt kanske ;) Knappast så man hamnar på någon topplisat men vet att många av er tycker om att läsa de jag skriver så ni vet vad jag sysslar med ;)

Idag börjar jag inte jobba förän 20.30! Så jag har en lång dag att fördriva! Började med att sova till kl 12 så nu har en del av dagen försvunnit i alla fall ;) Imorgon hoppas jag att någon kommer och köper min bil på bestämd tid och plats! Sen ska jag sätta mig på tåget hem till mamma och pappa! :) Klara sig ju inte utan bil så jag ska nog få låna en annan :) Nog för att det är skönt att bli av med bilen men jag hade gärna haft kvar den en månad till eller så ;) Trodde aldrig jag skulle bli av med den på 30min! För han som har tittat på den och vill ha den ringde 30min efter att jag lade ut annonsen!! Galet! :) Så hoppas inte han skojar med mig :)

Jag hoppas att alla ni som ska fira midsommar får en härlig dag och kväll! Här kommer en sommarbild som jag och vovven tog igår kväll på kvällspromenaden :)



Bil till salu :)

Fick en fixidé att jag skulle sälja bilen! Tanken har legat och grott och nu blev det verklighet! Vet inte vad jag vill ha för bil och vet inte när jag tänker köpa en ny, och oavsett måste jag bli av med min lilla silvriga pärla först! Har haft storstädning och finputs hela dagen och sen blev det fototagning! Själv tycker jag nu att den blev så fin så varför ska man sälja den ;) Finns det någon intresserad kanske? ;) Det har redan ringt 2 pers :P


http://www.blocket.se/goteborg/Ford_Escort_GIHA_1_8_28163397.htm?ca=15&w=1

Har haft härliga dagar hemma :)
Har varit tillsammans väldigt mycket med syster och hennes Blomma! Jag har till och med provsuttit på Blomman :) Blomman blommar! Han blir bara vackrare och vackrare för varje gång jag ser honom!

Imorgon är det dags för jobb, sen jobbar jag midsommarafton natt och sen är jag ledig lördag och söndag! Har jag någon bil kvar då ska jag och Voff-Voff åka till Jönköping :) Det blir naaajs!

God natt på er!

 


Kungligt bröllop

Ska det va pampigt ska det va! Har suttit och kikat lite på böllopet. Jag kan inte låta bli att bli lite imponerad av alla dessa männikor som är ers kunglighet och ers höghet och så vidare runt om i världen samlas för att titta på när två personer gifter sig, det är lite som armén, en "lekstuga" för prinsar och prinsessor! ;) Oavsett är det häftigt att titta på och vara med om! :)

Nu är det snart dags att dra till jobbet :) Igår natt var en bra natt! Hoppas på en till sådan inatt :)

Äsch har inget mer att skriva :) Ha en bra dag allihop!

Kramar!


Borås djurpark

Älskar att ta kort! Bilderna får tala för sig själva om en helt underbar dag!


Balkongmöbler

Hej hopp! Idag är en bra dag! Natten till idag var som en dröm! Fler sådana tack! :) Gick hem i tid och hade läget helt under kontroll! Kändes skönt! Innan jobbet igår åkte jag och köpte balkongmöbler! Något måste man ju roa sig med, man blir verkligen osocial av att jobba natt! Har inte förstått det riktigt förän nu ;) Svårt att umågs med någon på dag för de flesta jobbar och slutar de klockan 16 börjar jag jobba klocka 19! ;) Inte lätt!! Men jag tror det blir bra bara man kommer in i rutinerna! Får vara extra social på mina lediga dagar! :) Tillbaka till möblerna! Hann inte skruva ihop bordet innan det var dags att arbeta så det har jag gjort nu! Köpte även en lite kruka att ha på bordet! :) Hitta ingen matchande blomma, har ju mörkt lila/blå blommor i min balkonglåda MEN jag hittade dynor för 20kr som matchade men inte är tillräckligt vadderade men jag tog de så länge ;) Det var liksom värt det :P Och den cerisa nejlikan fungerar ju också, så länge i alla fall! :)

Hela förmiddagen har jag och Eva-Karin och Lotta och Texas ;) Varit och tränat agility och badat och picknickat i Partille! Haft en underbar förmiddag där ute! På hemvägen stannade jag och handlade lite, och till kvällsmat blir det färkpotatis och jordgubbar till efterrätt! ;) Man kan tro att det är midsommarafton ;) Och maten kommer såklart att avnjutas på balkongen ;) OM inte grannen sitter och röker, fy F*N va det luktar illa :/ Får stänga min balkongdörr varje gång hon går ut och tänder på. STÅR INTE UT!! :( Jag som hoppades så innerligt på en rökfri granne när de skulle bytas :( Istället fick jag en som går hemma hela dagarna och RÖKER! Synd att man inte får vara med och påverka! :P

Har så mycket bilder att visa nu från agilityn och badet och balkongen så ni får balkong bilder nu så kommer de andra någon annan dag! ;) Ha det fint!

/K&T



Så här ser min vildvuxna balkonglåda ut! :) Men det är ju roligt att de trivs! Fixade ju till den tidigt i våras :)


Som sagt! Matchande dynor till balkonglådan, och så den där nejlikan som sticker ut lite...! Någon som har förslag på en bättre matchande blomma? ;)


Texas har hittat sin plats :) Tur att den finns en över till mig med ;)



Den nya krukan! Planteringen i sig är ju väldigt fin :) Ska komma vita blommor på de gröna hängande ;) Tror den kommer bli ännu finare när den stått ett tag :)


 


Natt

Det är rätt tungt att jobba natt faktiskt, har kommit på det nu, särskilt när man inte kan sova när man kommer hem! Igår natt gick jag min första natt själv. Det var kanon mycket att göra fram till 00.30 och jag gick hem vid 03.30. Tog typ hela jobbet med mig hem, kunde inte sova, kom på allt jag hade glömmt. Försökte nå hon som jag jobbade med men det gick inte. Det var viktiga grejer men inte livsavgörande, har sovit lite från och till och vaknade med att jag kom på att jag glömde det med! SKIT! Inte konstigt att man har sovit dåligt när man har tänkt så mycket på jobbet. Jag hoppas verkligen att min kollega var smart nog att komma på lite av det jag missade, annars är det ju pinsamt att gå till jobbet idag :( Hoppas jag blir bättre på att komma ihåg alla små grejer så jag slipper ligga och fundera på det när jag ska sova! För då kan jag inte sova, och så ska jag se till att ha ett telefonnummer till de som är kvar på stället när jag går! Känner mig så hemsk idag! Vill inte!!!!!

Idag skinner solen i alla fall! Ska promenixa med vovven efter frukost sen får vi se vad som händer :)

Ha en bra dag!
/K

ont ont ont i magen

Usch igår var ingen rolig natt/dag. Detta började redan på kvällen innan jag gick till jobbet, inte igår kväll utan i förrgår, fick ont i magen, sen på natten innan jag gick hem blev det ännu värre. När jag kom hem och skulle gå och lägga mig gjorde det så ont så jag kund einte sova. Värktabletter, varm riskudde, sitta, stå, ligga. Inget hjälpt. Var vaken hela natten. Och hade lika ont hela dagen igår. Kände mig som en riktig sjukling. Gick och lade mig vid 23-tiden med riskudden, som hjälpte lite då och sen somnade jag. Har inte alls lika ont i magen idag även om den känns. Funderar starkt på om det kan vara att jag har ätit mycket fil de sista dagarna, och på nättaren har jag ätit bara fil, en stor skål, har ju varit laktosintolerant som liten och det kanske var det som spökade? Magen tyckte kasnke inte om att äta ren fil mitt i natten? Tänker i alla fall inte göra det i natt! Ska åka och köpa lite nyposoppa istället :) Är bara mina egna funderingar men tänker inte riskera sån magvärk igen!! Ajajaj!

Ikväll börjar jag jobba redan klockan 19, de ska jag göra hela sommaren och inatt är första gången jag går själv!! Hoppas det blir en bra natt så man kan få lite självförtroende! Nätterna i helgen var som en annan medarbetare beskrev dom, nätterna som gud glömde! ;) Inga mer sådana nätter nu va!? :) Voffsegull och jag har varit ute och kastat boll idag! Stackaras Texas. Han bara sover och sover och sover! Börjar bli lite orolig för honom ;) Snacka om att vara anpassningsbar :) Och va glad jag är att jag har en vuxen hund som accepterar både sådana här tider och mer aktiva dagar än en unghund/valp som vill ha full aktivitet hela tiden! :P För det är det inte här just nu ;)

Japp, dags att göra lite nytta! :)
Hej svejs!

Mysdag!

Trots att jag var hemma från jobbet klockan 7 har det varit en mysig dag, ja först sov ja ju till 14, stackars Texas. Verkligen inget hundliv att ha en matte som jobbar natt! ;) Först sova själv och sen kommer matte hem, man får äta frukost och sen ska hon sova 7h till!! Men Voffsegull är ju inte den som klagar så han gick snällt och lade sig :) När vi sen steg upp har jag hållt han sysselsatt! Han ska ju sova imorogn med även om jag hoppas att jag får komma hem lite tidigare ifrån jobbet inatt! :)

Var en snabbis på Frölunda Torg med, vi snacka 1h, jag handlade i alla affärer jag gick in i! Snacka om att det var tur att jag inte var där längre ;) Mjukisbyxor, sommarlinne, duk, blommor, mat, ja det var nog det!


Den här duken och löparen köpte jag :) Passar utmärkt med mina Cult ljusstackar som jag fick i examenspresent och blomman från Agneta och Stefan! :)


Fick en fin plantering i denna krukan av mamma och familjen men den har "dött" så jag köpte nya blommor och planterade! Tycker det blev mysigt!

Nu är det dags att laga lite mat och sen ska hunden få komma ut och busa lite! klockan 20.30 är det dags att börja jobba igen! :)

Hej hopp!!


Kuckel i ku klockan är sju!

Och NU äntligen ska jag gå och lägga mig! :) Visste inte att djur var så sjuka även på natten! ;) Hörs i eftermiddag!

Hej hopp!

Vad har hänt på 6år?!



Är ganska exakt 6år mellan bilderna
Han är 4mån på den ena och 6½år på den andra :)
Det har hänt en hel del, blomman har spridit sig, kameran är bättre och vovven har mer päls!
Men annars är allt sig likt! ;)

Nu ska jag strax iväg och jobba min första natt! Slutar 02.30 inatt så jag tar sovmorgon imorgon! ;)
Hej då!


En ny stjärna!

Idag har jag varit på Lek och Buslandet med Jojjo och hennes dotter, Nathalie! Puh det var ett hårt fysiskt träningspas men oj va kul! :D Har bestigit vulkaner och åkt rutchkanor av alla de slag! Måste verkligen åka och handla också, hade planerat att detta skulle bli en riktigt fixardag, men när Jojjo frågade om jag ville åka och busa så var det lätt att släppa det ;) Fast det är inte roligt att vara hemma när det ser ut som det gör här just nu, så jag antar att jag måste börja städa lite ockås, och handla!! Har inte handlat sen jag kom hem från Blekinge, igår tog mjölken slut och idag tog yoggin slut, det är det ända jag hade i kylen när jag kom hem, så jag har tömt lite i frysen men som sagt, nu är det SLUT! :P

Har varit och köpt mig min vas också! Det är en stjärna! :) Har kollat på den ett tag och nu bestämde jag mig för att det var den jag verkligen ville ha! :) Det var en Cult kruka dessutom ;) Då blev den extra fin, jag som tycker om Cult grejerna så mycket! ;)


Den skulle göra sig mycket bättre i fönstret med en stor fin blommbukt än i en sladdhörna ;)
Åhh va jag tycker om den :)


Och här är en annan som tycker om, han ÄLSKAR BURAR!! Man brukar hitta honom liggande i buren, trots att han har en hel soffa med massa filtar är buren en bra plats att va :)
Och se så många fina blommor jag har nu efter examen!!! Fem stycken blommande orkidéer! :)


Sova

Åhh va jag sov igår! Somnade framför tv:n vid 20.30, brukar aldrig somna där så :P gick och lade mig i min säng, kommer inte ihåg när och sov till 09.20! Åh det var skönt! :) Pratade lite med mamma imorse med, hon hade ringt igår och jag bruakr ju alltid svara! Stackars mamma, hoppas hon kunde sova ;)

Texas har inte fått så mycket tid den senaste veckan men han är osm vanligt en ängel oavsett vad han gör eller inte gör :) Gammal och klok kanske!?

Ikväll har jag jobbat och imorgon är jag ledig!! Det ser ut som ett bombnedslag här hemma! Alla fina paket och blommor som jag fick i helgen står överallt i hela lägenheten! Behöver nog mer än en dag för att få undan alla prylar denna gången! :) Men oj va mycket fina och användbara grejer jag fick!! Är så glad för allt, och för min examen! Har stolt burit min sjuksköterske brosch på jobbet idag! :) Jag är en sjuksköterska nu ;)

Nu är det slut svamlat!

Hej då! :)

En händelserik helg i bilder och text!




Fredag, servering i Halmstad med syster och Elin på brors fest! En mycket spännande och rolig kväll! När vi var klara körde vi hem mot Saxemara för på lördagen var det dags för examensfest! Observera att stridsvagnar inte är tillåtet i köket ;)


Lördag, examensfest!!! Är lugnt den grymaste tårta jag någonsin sett!! Det är MIN tårta! ;) som min bästa stora syster har gjort! GRYMT! "Hello Kitty sjuksköterska!"


Och bästaste vännerna var med!!! <3


Låt mig presentera O´Malley, eller "Blomman" som han också kallas! :)




Självklart kommer det en bild på min underbaraste också! Min lilla goa underbara vovve va jag tycker om dig!!! Du är så vacker! :)


(Bara för de som är intresserade, länge sedan det togs några uppställningsfoton på vovven! Min lilla "valp" har blivit 6½ år och först nu börjar han se vuxen ut! ;))
Tryck på den lilla bilden för att se den i större format!


Bergsjön

Vi har sommar här i Göteborg! Det har varit sommar hela veckan! :)

Idag har jag en fixar dag, tvättar, diskar, städar och så skulle hunden badas! Alla vet ju att det bästa Voff-Voff vet är att simma! Och ska man ända bada i badkaret kan man ju få simma lite i Bergsjön! VI har väldigt nära till sjön men tyvärr är det väldigt mycekt folk och en väldigt skitig sjö = han kan alltså inte bada där utan att behöva bada hem tillskillnad från visa andra sjöar! ;) Och vi tycker inte att bada hund i badkar är det roligaste som finns! Inte någon av oss ;)

Går kanon på jobbet! Jobb imorgon, kurs på fredag, servering i Halmstad på fredag kväll och examensfest på lördag med en massa underbara människor! Vännerna kommer jättelångt ifrån bara för att träffas! Tycker om dom så mycket!


Voff-Voff, My one and only, med Nallepuhbollen i Bergsjön :)


RSS 2.0