Födelsedagskalas nr 21!

Jag försöker vara lika stor som bror men det går inte! ;) Kommer alltid få se upp till honom ;) han är ju 1h äldre än mig då, kanske det som är skillnaden!




En tårta till Kitty och en tårta till de andra! ;) Det var min älskade PÄRONTÅRTA så klart! Speciellt gjorde till mig av min stora syster! <3




Vovven fick också en bit men undrar varför inte hans bit var lika stor som min ;) Haha jag åt INTE upp hela tårtan själv! :P

TACK ALLA SOM VAR DÄR FÖR EN UNDERBAR FÖDELSEDAGS FEST nr 21!


__________________________________________________________________________




Min mormor och min hund <3


Den finaste presenten! (= Från mamma och pappa!


Trött på tårta på min "riktiga" födelesdag gjorde jag egna kroppkakor! =) *mums!*

Tack för alla Grattis!
/Kitty



Valpmys!



Jag säger bara guuud så söta!
Var på besök hos Kennel Bonasia igår! Besökte min gamla gymnasie lärare och vän Johanna! Hon "råkade" ha snart 7 veckor gamla valpar och en människo bebis på 5månader! Kunde ju inte passat bättre! ;)

God morgon världen!

Nu är vi uppe i Kortedala redo för en ny dag! Eller ja den ena halvan är uppe, den andra, den med mest hår, har somnat om igen =)

Idag ska vi åka och titta på springervalpar! Bara titta ;) Kennel Bonasia är det som ska få besök! Det är min gamla lärare från gymnasiet vi ska hälsa på!

I helgen blir det kalas!

Helgen efter ska jag till Stockholm och träffa mina underbara vänner!!

Helgen efter det ska jag jobba min första helg! Det ska bli både spännande och roligt!

I november ska jag och 8st till åka till Tyskland med färja!!

Jag har en fullspäckad höst!! :D

Nu frukost! Kramar från K & T


Att ta kontakt med biblioteket!

Ja första dagen i skolan är över! Har gått super bra och jag har kommit i en jättebra grupp! Det är ju det viktigaste sen kan man ju lösa allt, om man är i en bra grupp alltså ;)

Vi ska börja med ett grupparbete redan i veckan och jag sitter nu hemma för att söka lite litteratur. Har en fråga till biblioteket och går in på deras hemsida, där finns dels en chattruta så man kan chatta med dom men det står ockås klart och tydligt att biblioteket har en egen msn, lägg gärna till den! Haha tycker det är så roligt att något som betraktas så "omodernt" i alla fall i mina ögon, ett bibliotek, har en egen msn! Och en chattruta! Dom försöker ju verkligen hänga med i utvecklingen! ;)

Ikväll ska jag gå på gympa! Ska bli riktigt gött! Annars är allt bra och jag och Texas känner oss pigga och glada till mods idag till skillnad från härom kvällen! Livet är som en berg och dalbana! =)

Kram på er!


En dag kvar till skolan börjar...

... och jag ska jobba! Tänk att det är sista dagen på sommarlovet imorgon liksom. Det är helt galet vad fort sommaren har gått! Visst så brukar man säga men det här är verkligen galet! :P Mer än vanligt liksom ;)

Jag har ju då fixat jobb var 4:e helg till 31 maj nästa år, som Djursjukvårdare på Blåstjärnan! Det ska bli jättekul! Lite nervöst är det men imorgon efter min sista dag på intron kanske det känns lite bättre och sen kan man ju bara bli bättre och bättre! Men jag som har prestationsångets oavsett vad jag gör är jättenervös för vad sköterskorna jag ska jobba min första helg ska tycka. Tänk om de inte tycker att jag duger, att jag inte kan mitt jobb? =( Tur att jag är så positiv! =P Jag kommer fixa det finfint! De får väl tycka att det går lite långsammt i början dådå! Hallå alla har ju varit nya någon gång och jag tror inte mer intro hade hjälpt mig med min nervositet! Någon gång måste vara den första!

Sen tänker jag lite på att skolan börjar på måndag också. Det kan man ju liksom inte undvika. Fast det är mest trevligt att träffa klassen igen! Och vi har inte så mycket schemalagd tid i skolan de här första veckorna vi har fått schema för. De är uppsats skrivning och hemtenta som väntar! 5:e terminen liksom!? Bara två terminer kvar tills jag är klar! Känner ingen press, eller JO, massor! :S

Jag har varit helt orkeslös fredag lördag! Först 4 dagars intro, sen släpper ju späningarna där och samtidigt tänka på att man börja 5:e terminen! Jag har det inte lätt! ;) Nä allvarligt, mår piss av alla mina Kittynerver och sover hur mycket som helst! Men det är ju skönt att jag kan sova i alla fall!

Nästa vecka ska jag hem någongång mitt i veckan, ska hem och fira min födelsedag! PÄRONTÅRTA! =D (går inte att beskriva, måste upplevas!!!!)

Det är lite tungt att vara här själv nu, vill hem till min familj =/ *ledsen* Tur att man har sin vovve i alla fall! *snyft snyft*

Kram och god natt på er!


En sommardag igen!

Idag är det sommar i Göteborg igen! Det kommer bli en himla varm dag och jag ska jobba hela dagen! Klockan 12-21! Men då är det i alla fall skönt att rasta hunden på lunchen och mest troligt kan man äta lunchen på balkongen och det är ju jättemysigt!

Texas och jag har varit ute och gått och nu har jag diskat och duschat! Vi sov till klockan 09.00 imorse, vips sov man 3h mer än de tre gångna dagarna :P Konstigt det där med sömnen tycker jag! Förutom att någon borrade hål i golv/tak vid 07.15 så har vi sovit så gott så gott! =) Längtar bara efter min större säng :P Jag och voff-voff har växt ifrån 90cm sängen nu känner jag ;) Särskilt efter USA semestern där alla sängar vi sov i var 140cm ;) Då hade man mycket plats! =D Jaha och där spårade inlägget ut i sängstorlekar :P

Har glömt visa er Texas fina matbord! Han är så söt när han står och äter =) Det är ett "sängbord" från IKEA som har fått nya uppgifter!! Blir inte så äckligt på golvet efter min nya idé! ;)


Texas

Har varit på en liten promenad med vovven! Tog kameran med för det var ett bra tag sen jag tog nya kort på honom :P MINST 3veckor sedan ;)





Han var sig lik, lika flummig och söt som vanligt på bild!


Asvärmare och AC på!

Japp, körde hem från jobbet med asvärme, rumpvärme, sättes värmare, inte vet jag vad ni kallar det men den hade jag på samtidigt som jag satte på AC:n för jag tyckte att det började bli lite varmt. :P Smart Kitty, mycket smart! Det var så klart inte meningen och när jag kom på det var sättet redan jättevarmt! ;)

Dagen på jobbet har varit bra! Inte lika bra som igår, var lite irriterad på några människor när jag gick hem men det har nog gått över till imorgon! ;)

Texas och jag har varit på en jätteskön kvällspromenad. Det är solsken och ingen blåst i Göteborg ikväll. Det var riktigt härligt! Nu har vi ätit kvällsmat och när jag har skrivit klart här ska jag gå och packa upp den där resväskan så jag blir av med den!

Känner mig rätt trött i huvudet på kvällarna. Men det är kanske inte så konstigt när man går upp klockan 06.00 och vill göra sitt absolut bästa varje dag samtidigt som man är nervös! ;)

Friidrotts vm står på idag med! Tycker det är mycket trevligt att titta på =)
/K

Nä Birgitta jag ska inte byta utbildning bara öka bredden på den ;) Djur och människor, det är ju typ samma sak :)


Första dagen som djursjukvårdare!

Och det har gått så bra! Det här kommer jag fixa alldeles utmärkt! =)

Hoppades att mobilen hade fått spel när den ringde klockan 06.00 imorse. Kunde ju inte redan vara morgon!? Jag hade helst velat sova ett par timmar till! Men efter otäcka mardrömmar borta i Miami att jag skulle komma försent och skita i och komma så var det rätt snabbt fart på mig! (Tänk att jag inte ens kunde låta bli att tänka på jobbet på semestern ;))

Texas har legat på sin plats hela dagen och skött sig super! På lunchen var vi ute i rastgården, Texas kämpade verkligen för att få fart på en rottis tik men det gick inte! Han har i alla fall inte tappat leklusten och tur är väl det!

Jag skulle vara så duktig och fixa och dona här hemma idag. Har en stor resväska att packa upp, som tur är, är kläderna tvättade! Det fixade jag när jag var hemma i blekinge! Men de ska ju läggas på plats och vikas fint, för någon lade inte i dom allt för vackert i väskan (A). Sen så har jag ett helt köksbord fyllt med post från 3 veckor! Fördet ihop allt i en stor hög och köpte en ny röd ros och satte på borde. Enkel lösning på röran liksom! ;)

Texas är rastad och jag är ny badad! Nu ska vi titta på lite Friidrotts VM och njuta av kvällen! Plocka undan kan vi göra imorgon! =)

Kram på er!

En dag på bros båt och kräftskiva!

Man kan hinna med mycket på en dag bara man vill! Hela förmiddagen har vi åkt runt på Tims båt, eller vi lånade HMS Visby för hans båt (som ser likadan ut) behövdes ses över lite! ;) Idag fick vi åka på högfart! Det toppmoderna stridsfartyget gjorde idag ca 37knop med oss! Det kändes inte som det gick så fort, hon är ju så stor själv! Men det var kul!

Ikväll är det kräftskiva hos familjen Gustafsson, vi alltså! Det ska bli kul! Det är så bra för att trots att jag inte bor hemma så lyckas jag för det mesta alltid vara hemma när det händer något kul! =) Annars känner jag mig så utanför och så långt borta! =)

Texas är sig själv efter operationen! Igår fick han en ny leksak och han slutade vips tycka synd om sig själv! Vovven har fått 3st nya leksaker på två dagar! Han har fullt upp att välja vilken han ska terrorisera! Alla ska ju helst gå sönder, många bitar då är det som roligaste!

Hoppas på bättre väder, jag och syster ska nog försöka få till lite lekar för alla åldrar men blir lite svårt att leka i tältet där vi ska sitta om det ska regna ute liksom!

Ha en bra kväll! Det ska vi ha!!

K och T som äntligen ligger vid mina fötter igen när jag bloggar! =)

Nyopererad vovve

Har varit och hämtat lilla vovven från veterinären precis. Han har varit inne för kastration och tandvård! Just nu ligger han slut vid soffan med pappa och sover. Han kan gå på ett par vingliga ben men så snart han stannar så fäller han in benen! Han är pussade på och klappad på och han viftar på svansen när man lägger sig ner brevid honom så han mår bra ändå!

Igår när jag kom hem till honom efter lite drygt 2 veckors frånvaro visste han inte vad han skulle göra! Han blev helt paff över att det var jag! :P Han blev jätteglad för leksakerna jag köpte till honom! De bar han stolt runt på! Den ena är redan sönder, men det var ju hans och han vill ju inte ha hela leksaker ;)

Han har haft det superbra hemma och skött sig så familjen kan nog tänka sig och passa honom igen när det behövs i alla fall! =)

Ikväll blir det grillning och gissa vad mer!? PÄRONTÅRTA, Så klart! ;) Muuuuuums!!! Har aldrig ätit så mycket tårta som denna sommaren :P

Kram på er!

RSS 2.0