Tvätta, städa, laga mat och klippa klor på vovven, helst samtidigt!

Ja det är tur att man är tjej som mamma sa, för jag pratade i telefon samtidigt också ;)

Idag har jag haft världens mest meningslösa lektion i skolan! Men istället för att bry mig skrattar jag åt det! Den vara bara 2h lång och jag målade fina figurer i mitt anteckningsblock ;) Efter det träffade jag mina gruppkamrater, vi som ska göra ett arbete, så nu har jag börjat skriva och det känns så bra att vi har kommit igång! Alltid jobbigast innan man börjat för nu har man alltid nåt att jobba med eller utgå ifrån!

Hade lovat Texas en långpromenad och jag håller alltid vad jag lovar! När jag kom hem var jag dock tvungen att välja om jag skulle gå ut och gå direkt eller göra klart en grej till skolan som måste vara klar imorgon. Det har regnat lite idag men var uppehåll när jag kom hem så jag bestämmde att vi gick direkt! Men det var det mest dumma val jag kunde gjort! För när jag gått 10min börjar det ösregnar och regnar till och från hela promenaden, MEN, när jag kommer hem tränger solen igenom molnen och resten av kvällen blev fin! Och nu sitter jag här med skolarbetet halv gjort! ;) Men var gör det, jag har ju en nöjd och belåten hund och då är jag också nöjd!
Måndag!

Idag är det måndag ;) Ny start på veckan! Var så glad igår när jag gick och lade mig och visste att jag skulle ha något att göra imorgon! Så kan de bli när man har varit hemma för mycket! Har haft en bra dag i skolan, fast mycket av det vi gör nu är repetion från förra terminen och jag tycker det är liiiite för basic ibland! Vill lära mig MER, NU!

När jag kom hem var det tis att laga kvällsmat, blev en god bacon-paj och grönsaker! Och när jag var klar med det och Texas och jag skulle bege oss till klubben för att träna med våra träningkompisar i träningsgruppen började det ösregna! Wii va roligt, men, hunden ville ju ändå ut och ah sin promenad så vi kunde ju lika gärna träna! Fast vi var rätt ensamma ;) Det var bara två hundar till och de gick hem rätt snart ;)

Texas var överladdad och det kändes som om han skulle explodera när som helst! Men han gjorde två fina skick till rutan och det är jag mycket nöjd med! Vi har ju inte kommit igång riktigt sen sommaruppehållet så vi har inte så höga krav mer än att ha ROLIGT så vi vill åka och träna nästa måndag också ;)

Kramar från ett blött göteborg!
Mums!

Jaa, jag bestämmde mig ju då för att gå ut men jag gick bara till bilen ;) Körde till Allum och shopade, provade lite kläder men fastnade inte för något. Det ända jag köpte var en ny Mascara som jag velat köpa så länge men inte tyckt att jag skulle ha gjort då jag har en ganska ny hemma. Men den här är ju då lite bättre och idag när ajg var på så dåligt humör bestämmde jag mig för att kosta på mig den nya och så blev jag lite glad för de :D

När jag var på väg hem kom jag på att nä jag vill inte hem och bara sätta mig framför datorn i lägenheten, jag vill baka bullar! Så det vara bara att vända och köpa jäst och kanel! Och nu har jag precis ätit min första bulle! Massa mums!

Innan bakning, ser lite nakna och tråkiga ut ;)Efter bakning :DFrisk!?

Nu tycker jag att jag är frisk! Energin har kommit tillbaka och jag blir inte längre trött när jag gör grejer! Skönt, men, idag har jag, gått med hunden över 1h, ätit lunch, städat, pluggat och ducshat och klockan är bara 15.00 har jag har INGENTING mer att göra! Avskyr verkligen livet i en lägenhet ibland! Vill kunna gå ut och fixa och donna, kanske städa bilen ;) Det brukar jag roa mig med hemma i blekinge när jag inte har något att göra men vill vara ute. Dessutom är detta typ 4:e dagen jag är hemma och inte gör någonting, det kan jag vara en bidragande orsak till att det är fruktansvärt tråkigt att bara sitta still, inomhus!

Jag måste helt enkelt ut nu så det får blåsa lite i pälsen! ;) Kram på er!


Texas på Gotlandfärjan på väg hem!


Rallylydnad!

Jag hade totalt glömt bort det där med rallylydanden idag när jag vaknde! Jag gick ut med hunden, kom in och gjorde frukost och startade en film. När klockan var 11.30 kollade jag på klockan och kom på VISSTJA; RALLYLYDNADEN! SKIIIIIT! Jag hade verkligen sett fram emot den, tänk själv att ha legat hemma sjuk i tre dagar och inte ha gjort någonting! Så jag sa till mig själv att nä nu åker du dit och kollar om du kan hoppa in mitt i allt! Så jag slängde in en bit frusen kassler i micron, bytte om och åkte till brukshundklubben! Texas blev överlycklig när han fick titta på alla de andra vovvarn och det var inga problem för oss att hoppa in, vi missade bara hela genomgången av regler och hur det går till men vi fixade det galant ändå, står ju på skyltarna vad man ska göra med hunden vid varje skylt ;)

I slutet ställde vi lite frågor och jag frågade säkert en massa sånt som de hade gått igenom när jag inte var där men då fick ju de andra hör de två gånger så de kanske kommer ihåg det ;) Texas uppförde sig som vanligt som en stjärna och visst glänser han lite mer än de andra vovvarn ibland *fniss!*

Sen har jag pluggat i lite mer än 2h idag med! Riktigt duktig känner jag mig! Helt klart på bättringsvägen! Men nu är jag trött i huvudet och det är dags för en ny film :) Hunden tycker de är mycket roande ;)
Ännu en dag...

Så var det fredag igen! Har varit sjuk i tre dagar nu! Nu ska jag ändå vara själv i helgen och ta det lugnt så jag hoppas jag är mycket bättre tills på måndag när skolan börjar. Jag som hade tänkt ägna tid åt vårat grupparbete som vi ska göra men det finns verkligen inte någon energi till någonting! Klockan är lite över 16.00 och vad har jag gjort idag? Ingenting! Gått en sväng med Texas och tagit en varm ducsh för att jag frös så. Jag orkar inte ens fortsätta uppdatera på hemsidan, då är det illa! För det tycker jag ju är så roligt! :) Aja så kan det va, ska nog ta att sätta igång en bra film nu och frdriva några timmar till. Imorgon ska jag försöka ta mig ut till brukshundklubben, de ska ha rallylydnadsdag! Jag har aldrig provat det och de har fått dit två duktiga instruktörer som det vore roligt att kolla på! Får se hur det går med den planen!

Nu ska jag fortsätta min tillvara med Hund och Katt! Det är verkligen två underbar djur! Kram på er!None

Solsken och snuvaIgår hade jag lite ont i halsen, idag har jag tappat rösten och näsan bara rinner och rinner! Jag har fått en förkylning! Jag avskyr verkligen att vara sjuk! Var ute och gick på morgonpromenad med Texas, vi gick i 30min sen var jag helt slut i kroppen! *suck!* Vilken tur det är att jag är ledig helt enkelt för idag hade jag nog inte orkat gå till skolan. Började dagen med att ta två alvedon för att dämpa huvudvärken också men den har vägrat släppa helt... NU vill jag vara frisk igen! På tal om frisk så har Texas imorse avslutat sin kurr antibiotika som han fick efter att rulle-muff bitit honom och såret är helt och hållet läckt!

Dagarna blir långa när man ska fördriva ca 12-13h, i 5 dagar, själv! Decci ska åka till stockholm på fredag så vi ses ikväll sen ses vi inte förän på söndag kväll så jag ska fördriva heeela helgen själv. Och helgerna som brukar vara så korta, men de brukar ju inte börja på en onsdag! Men det blir nog bra, har lite planerat, tjejkväll med taco imorgon (om jag orkar), ralltlydnad på klubben på lördagförmiddag och så ska jag städa lite här hemma! Och om det är fint väder kanske jag ska ta lite nya kort på vovven, det har jag ju inte precis gjort!

Nu får ni se till att kommentera lite här eller i gästboken på hemsidan om vad ni tycker om den nya hemsidan! Jag tycker den är lite tråkig och tom, men samtidigt vill jag hålla den enkel och stilren...Får se vad de slutar, annars är det bara att börja om ;)

Planering av hemsidan!

Nu är det så att jag är jättetrött på min gamla hemsida så nu är det verkligen dags att hitta på något nytt! Har därför valt att lägga till en blogg att skriva i istället för dagboken som låg på hemsidan!

Det betyder alltså att jag kommer skriva och lägga ut en del bilder här men annars kommer de flesta bilderna hamna på hemsidan, i fotoalbumet! Jag hoppas kunna göra fotoalbumet mycket större på det här sättet då jag avlastar hemsidan från alla bilder jag hade i den gamla dagboken! Vi får se hur det går!

Just nu har jag inte alls mycket att göra i skolan, gick måndag, tisdag och är ledig idag tills på söndag...Helt sjukt! Och nästa vecka går jag bara 3 dagar ! Fast vi har ett arbete att göra och den första tentan närmar sig, så det gäller att utnyttja tiden nu när man har den för sen kommer det bli fullt upp!

Nu ska jag ställa in bakpotatisen i ugnen så den är klar när Decci kommer hem för sen ska vi på långpromenad!


/Kitty

Avslutar med att lägga in en nytagen bild på vovven! Finns ingen som blir så bra på kort som Texas ;)


RSS 2.0