Hej då 2008, Hej 2009!

Nu är det bara två dagar kvar av 2008! Det har gått fort och det har varit roligt och nu ser vi fram emot ett nytt spännande år! Man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn!

Julen har varit underbar, vi har haft riktigt mysigt. Jag ska snart bege mig mot Skåneland för att fira in det nya året på bästa sätt, med underbara vänner från Segerstad! Det var länge sedan vi var tillsammans vi fyra! Förövrigt ägnar jag nätterna åt att pussla med kusin! Det går super bra! Ett runt 500bitars pussel från panda tidningen tog inte ens 3h att sätta ihop :P Låter kansek mycket men det tar tid och pussla och tiden går fort! :P Nu jobbar vi på en snögubbe som har 1000 bitar! Där har man lite att bita i! Jag ska lägga ut bild sen när den är klar! 





Klicka på bilderna så blir det större!

Det har inte kommit någon snö här men vi har haft minusgrader sen julafton! Texas får energi av kylan och flera gånger om dagen rullar han pälsen i den vita frosten!


Han är knäpp, han är gó, han är Mr Cool!

Gott Nytt År!

God Jul

God jul önskar Kitty & Texas





Jag och Stora syster (L)



GOD JUL!

Julgran!

Igår var jag och pappa och införskaffade årets julgran! Än så länge står den ute i stenmuren där vi planterade den lite snabbt för att den skulle få fälla ut sina vackra barrfyllda grenar! Det är fyllig gran och den kommer bli så fin!

Idag har jag och Texas varit och hälsat på Moster Lisa, mormors syster, en mycket söt liten tant , vi var på väg till Kalrshamn för att köpa en grej och jag glömde ta med mynt till parkeringen, skulle ju bara ett kort ärende i så jag frågade Moster om hon hade en femma jag kunde få! -Titta i väskan, jag hoppas hoppas hoppas jag har det sa hon sen! Det har du säger jag och Moster lyser upp, Den får du av mig säger hon och bara ler! Aldrig har jag sett någon så gald över att få ge bort en femma! Underbart ju! Tur att jag glömde ta med mynt till parkeringen ;)

I förrgår skulle jag och Evve och bowla, det slutade med att Tim, David och Kalle också följde med! Tevligt trevligt hade vi! Jag tror jag vann :P Men jag är inte säker, det var inte så seriöst, mest kul bara! Och igår var hela familjen Gustafsson (De ni!) nere hos Larsson och käkade pizza och kina mat! Det var bara Max som saknades från Larsson! Det var mysigt iaf! Och på kvällen körde jag och Evve in till Pachá! Vi longerade honom lite i ridhuset, jag och Evve bara sotd och skrattade åt honom! Han har så mycket energi! Om ni har sett Texas eller en annan hund ha "Rycket" , när de sänker bakdelen och bara racer, då var det Pachá hade igår motsvarigheten på häst! Vi ska försöka filma honom någon dag, helt underbart!

Den opyntade julgranen får avsluta inlägget idag! Ni får se hur det blev en annan dag, den kommer inte in förän imorgon kväll eller nåt! ;) Ta hand om er där ute! Kramar




Här får den stå och vänta på att få komma in! :P

Jullov!

(till mamma: Nä det var konstigt igår, jag lade ju ut det vid middag men när jag kom hem efter praktiken så var de fortfarande inte "synligt", men jag tryckte på lägg ut några fler gånger och då kom det! och då stod det ju att det var utlagt vid lunch, hmm, fattade ingenting jag heller!)

Så var sista dagen på praktiken gjord! Helt galet vad 6 veckor kan gå fort som jag har skrivit förut! Idag har vi haft julbord på avdelningen, bara för oersonalen dock ;) Men alla har varit engagerade och tagit med sig en massa olika saker! Det var super mysigt och super gott! Är proppmätt fortfarande!

Jag har precis kommit hem, hunnit vara ute och gå med Texas och nu satt mig h'r framför da computer för att relaxa några minuter innan jag ska ta tag i allt, packning mm sen beger jag och vovven oss mot Blekinge ikväll! Hej och hå passa på, här kommer vi!


Mallig som få! :) Älskad så mycket att man får se ut så här ;) Var snön har tagit vägen är det ingen som vet, men men, klöver blommor och grön gräsmatta går väl också bra till jul!? ;)

Ingen bild :(

Jag hade naturligtvis inte sån tur att bilden var klar idag. Men det är ju jultider också så de har säkert mer att göra nu.. Får se om jag hinner åka dit efter jobbet imorgon innan jag åker hem och hopppas hoppas att den är klar. Annars får jag ju inte se den fören i mitten av januari typ! Jag vill ju ha den NU! :P

Köpte en Paradis ask till avdelningen och så har jag gjort ett sånt där hemma gjort julkort som blev helt jättefint! Önskade god jul och gott nytt år och tackade för en bra praktik! För det har det verkligen varit! Texas och jag har varit ute och gått, det regnar idag, igen, jättetråkigt!

Nej nu ska jag föröska ta mig till jobbet! Ha en bra dag!

Två dagar kvar!

Igår var nog min förkylning på toppen av berget för nu går det fort utför - det blir bättre alltså ;) Idag har jag nästan inte känt av den alls! Det var segt att gå upp klockan 05.00 men Texas, som brukar vara segare än va jag var tog tag i oss och drog med mig ut på promenad, sen var jag vaken! Det var lite läskigt imorse, det luktade brand ute, jag kollade mig runt på himmeln, (fast allra först kollade jag så det inte var vårt hus som brann ;)) men kunde inte se något rökmoln, gick längre ner på gatan och då slutade det lukta, när jag rundade dagiset med sikte på tunneln under stora vägen och bort mot fotbollsplanen (som jag och Texas var på väg mot för att springa av oss!) såg jag att det var några som eldade där, klockan 05.00 på morgonen! Jag tror de är några uteliggare eller nåt, eller något läskigt gäng, har sett när jag gått där på dagarna att det varit eldat och massa skräp på planen. Det är en grusplan. Texas och jag vände illa kvikt och höll oss till "vår gata" istället. Klockan 05.00 kan man springa lös var som helst om man heter Texas för det är varken bilar eller folk ute vid den tiden, mer än läskiga typer som eldar mitt på en fotbollsplan!? När jag gick upp mot vårt hus igen kom brandlukten tillbaka men då visste jag i alla fall att det var inte vårt hus som brann...

Imorgon jobbar jag kväll. Tänkte åka ut till Allum och kolla om förstoringen jag gjort på Texas är klar! Tog tag i mig själv och åkte och framkallade en bild i lördags! Hunden fyller ju bara 5år i Januari och jag har inte gjort en ända förstoring trots att jag har hur mycket fina bilder osm helst! Men precis som min syster är jag fruktansvärt svår flörtad och bilden ska ara perfekt, och hur ska jag veta att de är den perfekta? Kanske är så att jag tar en bättre imorgon som jag hellre vill ha!? :P Aja, får väl framkalla den en annan gång då för nu är den här beställd som sagt! På mitt kvitto som jag fått på mailen av beställningen står det att det kostar 89kr för en 30x45cm bild fast på internet står det 169kr. Jag tänker skriva ut mitt "mailkvitto", då kan de ju inte göra så mycket annat än att ge mig bilden för 89kr, och det tycker jag är ett bra pris! ;) Bilden ska egentligen inte vara klar fören på fredag men man kan ju alltid hoppas, har ändå inget bättre för mig och så kan jag passa på att införskaffa något att ha med mig till avdelningen på fredag! Paradis ask eller så ;) Eller va säger du mamma ;)

Ja, två dagar kvar! Ni kan väl inte gissa till vad!? Jullovet så klart! =D


Brasa under kontrollerade former hem hemma!

Ledig och sjuk

Idag är jag ledig och tur är det för jag har blivit förkyld och hela kroppen vill bara ta de lugnt och sova. Det har den fått sov ca 11h i natt! Jobbade igår så jag var uppe vid 05.00, vet inte om det var så smart, höll på att bli sjuk redan då men jag kände att jag ville gå i alla fall! Fick gå redan 14.30 så det blev rätt bra ändå! Det var länge sedan jag var sjuk så mycket som jag har varit den här hösten! Tokig blir jag på det! Men nu hoppa jag att jag är bättre imorgon och kan gå mina tre sista dagar på praktiken! På fredag ska vi ha julbord på avdelningen! Det ska bli mumsigt! Det är min sista dag och det hade varit kul och ha med sig något men i och med att det är julbord så känns det lite så där att ha med sig en bakad kaka, det finns ju redan en massa gottigheter på julbordet och jag har för mig att någon skulle ha med julgodis också. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till dom! Eller speciellt min handledare! Någon som har ett bra förslag!? =)

Texas är som vanligt en snäll vovve som ligger och värmer matte i sängen när vi har sovmorgon! Ingen bråska att gå upp för honom, kissa kan vi göra efter lunch ;) Ska försöka göra honom julfin idag, får se va jag orkar, har lite tvätt att vika och lite tvätt att tvätta också, måste fixa det idag så jag får med mig alla de "viktiga" kläderna hem till jul och nyår ;) Har tre olika påsar med tvättade kläder så det blir spännande att se va de ligger i dom ;)

Idag är syster på återbesök hos veterinären med Pacha. Jag hoppas verkligen det går bra!!


Bugg i Borås!

Igår var en helt underbar kväll! Jag körde till Kungälv och hämtade upp Malin, körde vidare till Älvängen och hem till Erica som hade sytt fina kläder till oss, temat var naturligtvis lucia i och med att det var 13 dec! Två tomteflickor ,en tärna (jag) och så en stjärngosse och tomtefar! Jag invigde mina nya dansskor, de får högsta betyg! Dansade i 4h och jag hade inte ens lite ont i fötterna när vi gick hem! Jag var i säng vid 03.30 och det var alldeles tomt i lägenheten! Texas sov över hos grannen och Decci och Katt är ju inte hemma! Gick upp vid 10.00 och hämtade vovven, han blev jätteglad och det blev jag med! =) Skönt med sällskap! =P Vi har legat i soffan och slappat hela dagen! Jag har ont i halsen och näsan rinner och rinner så jag snart sätter en propp!

Jag har fyra arbetsdagar kvar! Helt galet vad de 6 veckor på avdelningen har gått fort! Men jag är super nöjd, på alla sätt och vis med min praktik! Nu orkar jag inte skrvia mer men jag ska lägga ut en bild på oss från igår =) Ha en bra kväll!


Underbar kväll!



Kvällstur på jobbet...

Idag jobbar jag kväll. Om det ska bli nåt skrivet idag är det nog lika bra att göra det nu! Är inte hemma förren kl 22.30 ikväll och då kasnke jag inte har någon lust att skriva och sen är den här dagen slut! Jag och Texas har precis kommit in från en härlig promenad! Det är inte så kallt ute men marken är frusen så hunden är rätt så ren för ovanlighetens skull. Vi tog med oss en boll och lite leverpastej på promenaden, begav oss mot den stora fotbollsplanen och sen röjde vi! Fy vilken fart det blir på vovven när man tar fram "långkastarbollen"! Det är en boll med ett snörre så matte kan kasta långt, kan säga som så att min kast teknik med vanliga tennisbollar suger, och inte har den blivit bättre efter fem år som hundägare heller...Tur att det finns alternativ att välja på ;) I alla fall så var vi där på det stora gröna fältet och människor som gick förbi tittade och log och så tittade de lite till. He´s the man! =D Så nu är hunden ordentligt rastad, jag ska käka lite mat i förebyggande syfte att bli jättehungrig, dessutom har jag bara pancakes med mig till middag och det blir man ju inte jättemätt på men fy så gott :)

Hej hå var dagarna gå fort! Fredag idag, lördag imorgon = DANS! Jag ska dansa i mina nya skor och klänningen Erica sytt till mig som jag inte har sett ännu ;) Lite nervös men passar den inte får jag ta alternativit jag får ha med ;)

Ha en bra dag på er alla!


Favvoleksaken hemma i blekinge, den rosa igelkotten så klart!


Mysdag!

Idag har varit en riktig mysdag! Texas och jag låg och drog oss i sängen innan vi gick upp, åt frukost i lugn och ro och sen åkte vi till IKEA. Lämnade tillbaka toasitsen utan problem och sen åkte jag till JULA och köpte deras toasits istället. Hoppas den funkar bättre för den får man inte byta, jo om den är sönder då, men inte om den inte passar... Har försökt kolla och verkar vara samma mått som den på IKEA och den passade. Bara det att locket lossnade varje gång man tog upp och ner det och de var ju lite jobbigt! Tog bilen in till stan, kändes ju meningslöst att åka hem ochs en åka in till stan igen med spårvagnen. Hittade ändå en parkering rätt smidigt och väldigt bra till, endast 6kr timmen! Kunde ju inte bli bättre! Gick till dansbutiken och köpte mig ett par buggskor, har inte riktgit bestämmt om jag ska ha dom, mycket pengar att lägga på skor när man inte dansar så ofta men samtidigt är det ju inte roligt att dans om man bara glider runt, och sen är det gympaskor och vi har oftas kjol på oss så det är ju inte världens finaste ihop men samtidigt så har ju de flesta det på sig till sådana skor när vi är ute, bara jag som ska acceptera det ;) Gick till Lollipop som låg precis i närheten, fullt med Hello Kitty grejer hade hon! Så mysigt att bara gå och titta på allt! Sen var jag till KICKS och köpte glitterspray! Vi kommer bli så fina på lördag! Sen har jag nog inte gjort något mer ärende!

Förövrigt har jag gjort en fin God Jul och Gott Nytt Års bild till hemsidan, så jag lägger ut den här också för er som inte kommit till min blogg från hemsidan så ni också får se den! Nu väntar en promenad med vovven! Ska bli skönt att komma ut lite och bara gå, det var länge sen känns det som. Fast det var de ju inte ;) Men idag är det inte så stressigt som det brukar vara så man kan ta de lugnt liksom. Det är en helt annan grej då än att veta att den här promenaden får ta 40min annars hinner jag inte allt annat jag ska hinna med!

Bara en vecka kvar till jullov nu! =D


FÖRÄLSKAD!

Är inte som rubriken låter men det känns så! Jag har varit på bio, kollat på Twiglight! Gah vilken underbar film! Jag käönner mig förälskad men jag vet inte i vem =P Vill ha en sån kille som i filmen, han är vampyr, låter kanske konstigt, svårt att förklara, måste ses för att förstås! Vill ha en som han fast inte vampyr!? Kan man få det!? Vill HA!!!

Texas ligger nöjt och tuggar på ett tuggeben på golvet, lyckligt omedveten om jag har bokat in vaccinationstid och rådfrågning hos veterinären dagen innan julafton 23/12! Som tur är brukar han inte tycka att det är så jobbigt, sist vi var hos veterinären så gick han runt i korridorren och viftade på svansen och peronalen frågade honom varför han var så glad och då viftade han lite till på den, runt runt som en helikopter svans som hans uppfödare sa en gång ;) Den går verkligen runt där bak! Fattar inte hur han gör men de är såå Texas att vifta på svansen på det sättet!

Imorogon är jag ledig! Har dagen fullbokad med massa små trevliga saker att hitta på! Köpa dansskor, åka till IKEA och lämna tillbaka toasits, köpa sprayglitter, köpa födelsedags present till Decci, gå på en härlig promenad med Texas, äta lite glöggtryfflar och ja de blir nog lite mer än så innan dagen är slut! På fredag åker Decci till Stockholm, jag jobbar kväll så vi ses bara imorogn kväll också sen syns vi inte förens den 12januari! På Texas födelsedag! Den lilla vovven som jag hämtade på Gotland fyller 5år! 5år!!! 5 helt otroliga år, vilken utveckling både han och jag har gått igenom! Vi har flytttat hemifrån, vi har ett eget "hushåll" att driva, vi har gått ut gymnasiet tillsammans och jag har kommit halvvägs i min universitetsstudier till att bli sjuksköterska. Texas öppnade ett nytt kapitel i mitt liv och jag hoppas det blir ett långt...


Du får mig att bli glad varje gång jag ser dig, du blir glad varje gång du ser mig, vi saknar varandra när vi inte är tillsammans och ibland är vi så trötta på varandra men ändå kan vi inte sluta vara vi. DU...

Tjolahopp!

Idag har varit en bra dag! Jag har skickat hem min första "egna" patient! Och nu tar jag blodprov alldeles själv! Det är roligt att ta lite mer ansvar, det blir på ett helt annat sätt. Men samtidigt har jag alltid min handledare att fråga om det skulle vara något, kan inte bli bättre!

Rätt trött efter dessa två dagarna, imorgon ska jag gå på urologmottagningen så jag får se vad som väntar patienterna när jag har skickat hem dom ;) Det ska bli kul! Men jag brukar tycka det mesta jag ska göra är antningen kul och spännande eller tycker jag att det är jobbigt och läskigt ;)

Kommer inte ihåg vad jag skrev i mitt tidigare inlägg men på lördag har jag bestämmt med Malin och hennes kompisar att det blir dans! Och Erica ska sy kläningar åt oss! Jag ska fixa spray glitter att ha i håret och Malin ska fixa "vanligt" tärnglitter, vi kommer bli så snygga =D Ser verkligen fram emot det! Hoppas det blir massa bra dans! Jag ska köpa mig ett par riktiga dansskor också! Går inte att dansa ordentligt i klacka skor och gympa dojjor är inget alternativ! Så ska shopa på torsdag för då är jag ledig! :-)

Igår gjorde jag Glögg tryffel till oss, de är heeelt underbart goda! har bara ätit ca 8st idag, de är livsfarliga! De ligger i "knäckformar" men många små kakor blir en stor ;) Aja, det är ju bara jul en gång om året som tur är ;)

Nu ska jag spela alfapet på internet med mina vänner.... Ha de sååå bra!


En helg med mamma!

I fredags kväll hämtade jag mamma på stationen! Zandra som också var på besök roade Decci och de hade förfest hemma hos oss hos =) När de gick satt vi uppe och pratade lite innan vi gick och lade oss. De var en konstig natt och ingen av oss sov särskilt mycket! Zandra kom hem vid 07.45 och Decci vid 11.00, fråga mig inte va de hade gjort!? :P Men de hade nog haft en kul kväll iaf ;) Mamma och jag var på väg till IKEA och mötte Decci precis i dörren när vi skulle gå ;) Jag är rätt glad att mamma var här så jag inte var med ute ;) Jag brukar tröttna på att vara ute och dans runnt två, tre beroende på hur kul folk de är ute och så ;)

Så på lördagen var vi först på IKEA, köpte massa fina inrednings artiklar och det blev så fint hemma nu när jag satt upp allt det nya! När vi var klara på IKEA drog vi in till stan och gick i massa mysiga butiker. Jag köpte några få plagg men det var inte prova-kläd dag utan vi gick mest runt och tittade på alla fina julsaker! När vi var nöjda med stan ålte vi hem och lämnade av alla grejer och satte oss ner en liiiten stund innan vi begav oss in till Liseberg! Vi gick förbi isrinken nästan samtidigt som kaninerna skulle ha isdans uppvisning så vi stannade till där och det var helt underbart att se =) Sen gick vi en sväng, provsamakade allt, på alla ställen där de bjöds och sen gick vi hem =) Både var trötta efter dagen så det var skönt när vi kom hem att bara sätta sig ner! Satt upp till sena natten och skrev julkort ihop som mamma tagit med sig att pyssla med! Hör mysfaktor på den alltså! Söndagen tog vi det mest bara lugnt på! Mamma och jag åkte in och gick i lite fler affärer innan vi lämnade av henne på tåget =) Tack mamma för en toppen helg!

Nu är det bara den här veckan också sen åker Decci till Afrika. Hon åker på fredag! På lördag ska jag nog åka och bugga i Trollhättan med Malin och hennes kompisar! Fy va kul de skulle vara och få dans av sig lite! En kompis till Malin som tycker om att sy frågade om hon inte kunde få sy tre likadana klänningar, efter våra mått då, och sätta upp våra hår och ha glitter i =) Det vore ju lite häftigt får se hur det blir med det! Jag är lite feg av mig, tänk om klänningen inte ser bra ut på mig, eller kanske att jag inte ser bra ut i klänningen ;)

Nej, nu börjar det bli dags att göra sig iordning för att fara! Hunden och jag har varit ute. Det är rätt skönt att gå på promenad så här tiditgt när man väl kommit upp för man möter aldrig någon ute så Texas kan spring fritt och kissa på buskar han aldrig brukar kissa på annars ;) Annars är han inte så morgon pigg och så fort vi kommer in igen och han har ätit frukost går han och lägger sig och sover igen =) Min alldeles underbara........


Leende, guldbruna ögon!

Nu är allt så bra! Känne rmig så lugn och nöjd med min praktik. Är nästan klar i skolan för den här terminen, finns ju alltid lite små grejer att fixa med känns det som! Och det är så underbart! Vad som också var underbart var att träffa alla klasskamrater idag! Jag tycker om min klass! Så enkelt är det! När jag gick ner för trappan efter dagens "pass" stod Maja och väntade på mig - jag tyckte jag kände igen den där rösten sa hon till mig och log :-) hihi jag hörs väl aldrig!? Jag blev glad när hon stod där och väntade iaf =) Hämtade också tentan från oktober, 19 av 20p det är jag mer än nöjd med! Bra jobbat Kajsa och jag ;)

Kom till praktiken lite senare idag på grund av skolan, så fort jag kom in på avdelningen kom det en specialist läkare in på ssk expeditionen och frågade om någon kunde ta ett blodprov, alla blev tysta och sen kollade de på mig! Perfekt att öva Kitty ;) Haha ja visst! Av någon konstig anledning var jag lite nervösare än va jag brukjar vara för att ta blodprov men det gick kalas bra och han tyckte jag gjorde de super bra =)

Har även fått sätta två påsar blod idag! Det är lite speciellt när man ska koppla blod, många kontroller av att det är rätt patient, rätt blodgrupp, rätt blod och ja allt ska kollas och många gånger! Kan gå mycket illa om det blir fel! Känner mig så stolt när jag sitter där och kopplar blodet till en person som verkligen är behov i det och jag vet att jag bidrar till att han kan få det nu när jag har börjat lämna blod! Det är sån brist på blod, uppmanar alla som inte är nålrädda och har något bra att sticka i att gå och kolla om de är lämpliga blodgivare! Det räddar verkligen liv och tar inte lång tid alls att göra!

(Till Ulla-Britta, ja vi äter lite annat än student mat här i göteborg! Folk blir ofta förvånade över vår välfyllda kyl när de kommer på besök eller när de hör vad vi sak äta! Men mat är ju så kul, bara man kommer på vad man ska laga :-) och har tid till det.... Brosan får stå för kockandet men han får lära mig allt han kan ;) Kram till dig!)


Mitt öga =P

*fniss*

Idag när jag åkte hem bestämmde jag mig för att jag skulle göra ungsbakad lax med potatis och vitvinssås. Sååå jag behövde köpa lite vitt vin. Det gåt fort tänkte jag :-) Skulle ju bara ha de, lite cider till Decci och så lite vin till mamma så hon slipper åka med det på tåget! Haha jag fick nog alla i perosnalen att skratta! Jag var på systemet i 30min! Först skulle jag då ha vitt vin, frågade och fick tips, jag frågade om det var ett sött vin, hon som hjälpte mig skrattade lite och sa att det är det syrliga man vill ha i maten ;) Bort gjorde tänkte jag! Sen skulle jag ha en vinflaska, vet precis hur den ser ut så det kan ju inte bli så svårt tänkte jag! Dessutom hade jga frågat pappa vad den hette så det var ju inga problem! Gick runt i hela butiken och hittade den inte! Frågade i kassen efter den, hon tittade på mig och log på mig, sen sa hon - vet du va du just frågade efter, att köpa ett par skor men köper en tröja, jag pratade alltså inte ens om samma sak, haha bort gjorde nr 2. Och hon var inte den ända jag frågat ;) Alla försökte hjälp mig att hitta de jag försökte få fram att jag letade efter. Ringde pappa igen och fick ett annat namn, nä det fanns inte heller. Nähä tänkte jag, då får jag ringa mammas vinkompis och höra om hon vet mer exakt vad de heter! Ulrik konstaterade att det var ett vin som mamma brukar köoa i tyskland som jag sprang runt och letade efter! Haha jag gick fram till hon som hade hjälpt mig mest igen och hon skrattade när jag sa de sen hjälpte hon mig att leta upp ett annat vin som nog skulle motsvara de, Ulrika fick färklara för mig vad jag skulle leta efter ;) Ja de har nog något att skratta åt imorogn på lunchen också ;) De bjuder vi på!

Har fixat bilder till datorn!

Här är en bild från helgen =)


Och nedanför är vi på halloweenmaskerad i Stockholm!



Imorgon är det sovmorgon! Ska vara i skolan vid 14.00 på processorienterad handledning, de fungerar som ett gruppsamtal där man kan prata om man har det jobbigt eller har de bra! Eller vad man vill ;) Det kan ju vara bra att göra ibland! Vi har i uppgift att "ta med oss något" till varje samtal. Jag har ingen aninng om vad jag ska ta upp imorgon men de köser sig väl! Efter det ska jag jobba kväll! Kommer inte hem fören vid 22.30 :(

Förövrigt har det varit en riktig bra dag och jag har varit så glad hela dagen! Vet inte varför, precis som man inte vet varöfr man är ledsen ibalnd, men det gör ingenting, inte när man är glad iaf! Hoppas det blir en lika bra dag imorgon! KRAM!!

Fest-lig helg!

Det blev en tur till småland och reftele i helgen! I lördags vid lunch åkte jag och Decci ner till Reftele och besökte Jojjo! Ohh, ja just det! Innan vi åkte dit besökte vi systembolaget, de hade klätt ut vodka flaskrona i en röd paljett dräckt och min vodka var nästan slut hemma så jag bestämmde mig för att köpa en bara för "de kan ju va bra och ha hemma!" Hehe de tyckte mamma också, att de kunde va bra och ha hemma, -jag kommer ju på fredag sa hon och fnissade åt mig i telefonen ;) Hihi ;) så är ser den ut!



Texas var så också klar med i bilen så när vi hade gjort oss iordning och käkat lite pizza lämnade vi den underbaraste vovven av alla hemma för en myskväll i soffan eller va han nu ville göra och så begav vi oss. Vi var inte borta så länge innan vi kom tillbaka, plockade upp vovven och åkte till borås :-) I borås var de inflyttningsfest med Zandra och hennes vänner! En mycket rolig kväll som inte slutade fören 05.30, då konstaterade jag att ja, imorgon vid den här tiden är jag påväg till jobbet ;)

Hemma hos Emelie som vi sov hos fanns även Alva och en schäfer tik på 3år. Texas och vovven vars namn jag inte kan stava till busade så det stod härliga till. Innan vi drog oss hemmåt tog vi vovvarna till en stor fotbollsplan och kastade boll, det var så härligt att se vovven knuffas och brottas och bitas och springa, han var så nöjd och glad! Och det var han resten av kvällen när vi kom hem också :-) Han låg till och med och sov när vi åt kvällsmat =) Nu har han dock återhämtat sig och när jag kom hem idag var fullerulle hunden tillbaks =) Me Love that dog! Va hade man liksom gjort om inte han kunde anpassat sig och följt med ut på mattes alla konstiga äventyr!? :)

Det var helgen i korta drag det! Idag har jag varit med på operation, gröna kläder för omväxlingsskull, och plus att när jag gick på lunch fick ajg ha en läkarrock för att skydda kläderna och oj vilken status man fick i korridorerna ;) Tur att inte någon stannade och pratade med mig bara :P Finns ju fortfarande möjlighet att läsa vidare om man vill ha sån status igen ;)  Det var två helt olika typer av operationer, den ena var utan snitt, med titthålsprincipen, fast den var blodogare än den andra iaf :O och Den sista var en liten större operation där man tog bort den ena njuren och urinledaren. Det har varit så interessant och jag hade en sån bra narkossjuksköterska brevid mig så jag har fått en repetition av hela kroppensfysiolgi! Gah tack för en underbar dag alla på op helt enkelt! Imorgon är det tillbaka till avd 30, då kan jag få följa mina op patienter från idag post.op också och det är ju alltid spännande!

Nu ska jag och Texas ut och gå sen ska jag laga mat och fixa tvätten och sätta upp min ljusstake i fönstret :) Hej hopp på er!

RSS 2.0