Skolan är slut, dags att börja jobba!

Ingen rast ingen ro! Idag gick jag till jobbet! Pappa frågade hur det känns att vara klar, inte bara han, väldigt många, men det är liksom svårt att känna någon skillnad just precis nu! Vet att jag inte ska tillbaka till skolan i augusti men det är så långt dit. Fram tills dess är det en "vanlig" sommar med sommarjobb! :) Är så nöjd och glad med mitt beslut om jobb! Det kommer bli så bra! :)

Ikväll har jag och vovven tagit det lugnt, mycket lugnt ;) samtidigt som vi har smidit planer både för i helgen och för morgondagen! Imorgon blir det Liserberg! :D Första gången i år! Blir dock inget karusellåkande imorgon, det får bli en annan dag! ;) Men trevligt sällskap och kanske ett spel på ett hjul eller två! ;)

Ett kort och koncist inlägg! ;)
Just det, det är fint väder i Göteborg med, lika bra att skriva det så man kommer ihåg det alla regninga och blåsiga dagar (för det regnar och blåser verkligen mycket i Göteborg i vanliga fall!) Ikväll har vi dock 20 grader, vindstilla och klarblå himmel! Vovvens och min kvällspromenad satt fint! Man sprar ju det bästa till sist! ;)

Hej då på er!

Examensdagen - Sjuksköterska


Lilla jag, nu är jag Sjuksköterska!


FÄRDIG!!!

Nu är jag FÄRDIG!!! ;) Kan inte fatta det! Är ju helt otroligt, efter 3år är det över, och vi är en hel klass med nyblivna sjuksköterskor som ska ut och söka erfarenhet! Stort Lycka Till!! Idag var jag på studiedag på IVA avdelningen, det var intressant! När jag kom hem fann jag ett brev, till mig!!! Nyfiken blev jag ju såklart och öppnade det direkt! Blev så glad ända in i själen! :D Det var från mycket betydlsefulla personer och värmde så mycket! Var även en lite present där i som man kanske får se mig i när ni träffar mig! :) TACK!

Idag har jag i sista stund försökt få lite färg på mig! Det är ju klänningsdags på fredag och mednas månag andra varit lediga, men inte alla såklart, så har jag jobbat och inte kunnat tänka på brännan! ;) Till exempel i helgen när vi hade sådär 27 grader, då jobbade jag, HELA HELGEN! Men jag är inte bitter! ;) Hej Snögubbe bara! ;) Texas offrade sig och var med ute på lite "stekning" idag han hade vatten och var lös så han kunde göra vad han ville! ;) Och det var inte så väldigt varmt, blåste kalla vindar! :S Men jag har hört att man kan få färg ändå! ;) Har även hunnit med att sitta och glassa i stan med Malin! En mumsig mjukglass från Mc Donald med massa chokladsås! Jättegott! :)

Ikväll blir det rensning bland papper! Imorogn blir det städning och tvättning! Imorgon kväll kommer mamma och pappa hit! :D Sen är det fest hur länge som helst! :D


Den finatse :) Även när han dreglar ;)


Smörgåskväll!

Igår var en fullspäckad dag! Stressade som en tok på jobbet och istället för att bli effektiv springer man bara runt och tänker på allt man ska göra, och så glömmer man saker! Gick därifrån vid 17 med lite dåligt samvete att lämna de andra så men vännerna skulle ju komma på besök redan 17.30 så jag var tvungen och gå!! Var hemma 10min innan Anna och Henrik dök upp, hann faktiskt dammsuga klart innan de ringde på ;) Kort där efter kom Eva-Karin också! Var så där underbar fint väder så vi tog en promenad och sen åt vi massor av smörgåsar! Och jag hade fixat en hel del olika pålägg och om du frågar mig blev smärgåsarna mycket lyckade ;) Precis som resten av kvällen! Vi spelade TP och blev lite mer allmänbildade helt enkelt! ;) Alla frågorna var ju mycket givande! ;) Till exempel vad kommer ur bärfisensägg? Jag svarade en bärfisbebis :P haha och det var RÄTT! :P En plu(tt/)pp till mig ;)

Idag är näst sista dagen på praktiken!!!! Går kväll och går kväll imorogn med! Sen på onsdag ska jag gå på IVA! Avslutar helt enkelt en 7veckors lång praktikperiod och den sista dagen på utbildningen med ett studiebesök! Men ska aldrig önska att människor mår dåligt men det vore spännande och se avancerad sjukvård på intensivvårdsavdelningen!

och på fredag är det EXAMEN!!! Men det är det väl ingen som har missat vi det här lagret! :)

Ha en bra måndag! :)


Två underbara vovvar! :)


varmt/sol/regn/åska...

... på samma gång! Jättekonstigt väder har det verkligen varit idag! Det började redan på luncehn, jag och några satt ute och åt och 30min senare när andra gänget skulle gå ut ösregnade det! Slutade 15 idag så frågade Eva-Karin om hon och Lotta var sugna på en promenad och det var dom! Vi var på en härlig promenad, det var strålande solsken och Texas tyckte det var SÅ VARMT när vi gick! Tungan var jättelång, lilla vovven! Han hittade en sjö, en smutsig sjö, men jag hann stoppa honom men Lotta däremot hann kliva i och lägga sig ;) Så HON fick sedan bada men inte min stackars hund! Ni kan tro att han tyckte synd om sig själv :P Men det var ingen bra badsjö ;) Annars hade han såklart också fått plaskat! ;) När vi gått halvvägs visade dock modernatur att det är hon som bestämer och öppnade kranarna förfullt vilket resulterade att vi alla fyra ändå såg likadana ut när vi kom hem! Fast Lotta var den som luktade värst! ;)

Blev bjuden på pannkakor till kvällsmat och efter det har jag och Eva-Karin suttit och prata en massa och fått ihop en ny film! Man kan säga att den på sätt och vis hänger ihop med den förra som Eva-Karin gjorde! ;)

I helgen jobbar jag på Blåstjärnan! :) Det betyder i alla fall sovmorgon till klockan 07.00! Inte dåligt i dessa tider! ;) God natt på er!



Sista tidiga morgonen på praktiken!

Hej och hå! Klockan har inte ens slagit 06.00 och här sitter jag och skriver! Så konstigt! ;) Det här är sista överdrivet tidiga morgonen på praktiken! Alltså jag har bara idag och 3 dagar kvar nästa vecka! Det är JÄTTEKONSTIGT! Och då går jag kväll mån, tis och sen på onsdag, MIN SISTA PRAKTIKDAG ska jag gå på IVA och då skulle jag få börja 08.00! Och det är ju jätteskönt när man jobbar kväll dagen innan! Men jag hade nog fixat gå upp tidigt då med om de hade bett mig om det! ;) Så om en vecka! Nästa fredag tar vi examen! Då är mamma och pappa och syster och bror och moster och Jonas och kusin här!!! Fatta att jag har det bra! :D Pricken över i hade ju varit en pärontårta men mamma säger att det blir komplicerat då :P Fattar inte det! ;) Men vi ska nog fixa till något annat gott! :D

Nej dags att slita sig från den här grejen!

Ha en bra dag!
Det ska jag ha!



Ser ut som att han vet vart han är på väg!


SOMMAR

Imorse när jag skulle gå på morgonpromenad kollade jag lite snabbt på termometern, den har många mornar visat runt 5 grader så det har varit vinterjacka och mössa som har gällt på morgonen, idag visade den 17.5 grader! Jag höll på att välta! Nästan 18 grader varmt ute halv nio på morgonen!!!!! Ja och det blir ju oftast inte svallare framåt dagen och inte idag heller! Ikväll när jag körde hem från Malin visade tempen på GP huset 23 grader, och då hade klockan passerat 19! Så jag och vovven vart på en kvällspromenad i bara linne och tunna byxor och vi blev jättevarma båda två! Riktigt sommarvärme med andra ord! Ville bara dela med mig av denna viktigt fakta så ni vet att så hade vi det i Göteborg idag ;)

Passande nog tuttade glassbilen förbi, Texas voffade på den och jag blängde på honom, nästa gången den tuttade var han tyst på då var det istället han som blängde på mig ;) Haha vi har sån bra kommunikation jag och han tycker ni inte ;)

Imorgon ska jag vara på HIA-avdelningen, det är en del av avdelningen där de svårast sjuka ligger, det finns endast 6st sådana platser! Så även att klockan ringer sådär ruskigt tidigt känns det bara spännande och allt annat är så bra ockås så jag kommer nog inte vara trött när klockan ringer även om jag inte kommer kunna somna ikväll :P

Hej då på er!


Prinsessan och hjälten, av Eva-Karin


(vissa bilder går lite snabbt så då får ni pausa!)


Måndag

Idag jobbar jag kväll! Det betyder sovmorgon! ;) Och det tog vi verkligen! Men sen efter det så har vi varit ute och gott 1h så nu är vi typ på g! Jag börjar på praktiken om 1h, det är totalt 7 dagar kvar på praktiken om man räknar med idag! Tankarna flyger runt i huvudet om vad som ska hända sen, gärna på kvällen när man ska gå och lägga sig! Men det är roligt att något händer, hade faktiskt varit lite drygt att vara kvar på samma skola ett 4:e år! ;) Men tråkigt att inte träffa klassen mer! Fast vi är en hel del som ska jobba på Blå Stjärnan, så där 5st faktiskt ;) Och det är ju väldigt roligt!

Texas var trött igår efter badet och promenaden dagen innan! :) Och nu är han trött efter promenaden! Tror det är lite löptikar ute nu för vi bråkade lite på promenaden om HUR LÄNGE man ska stå och dregla över en fläck som luktar gott!? ;)

Ett kort osammanhängande meningslöst inlägg i bloggen men ni som väntar på uppdateringar fick i alla fall något att läsa ;) Ha en bra dag! Det ska vi ha!


Slottskogen för första gången och bad med vovven!

Idag har jag och vovven gått i Slottskogen för första gången! Eva-Karin och Lotta guidade oss runt. Det finns sälar, pingviner, hjortar, älger, får, getter, massa fåglar, hästar och säkert en massa annat! ;) Det var inte så mycket folk idag, det ösregnade nämligen inte. Och det var knappast så att regnet avtog efter en stund, det snarade ökade! :S Fyra dyngsura själar kom hem till Eva-Karin! Vi var inne ett par timmer, käkade mat och bakade kladdkaka och tittade på valpar! Efter det började det klarna upp ute och vi ville gå ut igen! Det var jääte fuktigt ute och hundarna var inte på hugget! (vi skulle ju fota!) Så Eva-Karin kom på den bra iden att åka och bada! Hörde du Texas, du ska få bada!! :) Enligt Texas finns det inget bättre än att bada! Och om ni hade varit med idag hade ni förstått vad jag menar! Vi gick en promenad runt sjön, Texas simmade medans vi andra gick om jag säger så ;)




Tänker nog inte riktigt på samma sak! ;) Texas undrar nog hur länge han måste sitta där och vänta, han vill ju bada! Och Lotta tycker nog att det är ganska härlgit att bara sitta och titta på vattnet! :)


ÄNTLIGEN!!


Hopp!


Plums!


Uppe igen! Men vart tog bollen vägen!?



Ja, det finns inget bättre än att bada om du frågar Texas!

 


Förföljd av polisen! :P

Ikväll har jag varit hos Maja och spelat Wii tillsammans med Kajsa! Majas två busfrön var också hemma! Vi käkade pizza och hade mysigt! Majas underbara kladdkaka till efterrätt, det är typ tradition nu ;)

Ser fram emot en härlig helg. Imorgon hoppas vi på uppehåll även om prognosen säger regn. Vi hade tänkt grilla i Slottskogen men det är ju inte kul om det inte är fint väder!! Hoppas att Eva-Karin och Lotta är sugna på att hitta på något en liten stund annars i alla fall! Lotta löper så Texas lär ju vara nöjd bara de träffas ;) Men det kan ju inte bli några bebisar i alla fall! :P

Just nu har jag inte min lilla bil här, den fick stanna hemma för att fixa till sig, nytt avgassystem och nytt lås på förardörren! Jag har istället fått låna den svart "traktorn", 945:an som gått 46.000 mil ;) Det nì!! ;) När jag körde hem ikväll mötte jag polisen i en rondell, polisen körde runt i rondellen och efter mig, i nästa rondell så körde polisen runt och vände igen, han kanske tyckte att min svarta fara så misstänkt ut ;) Men det var den ju inte ;) Inte vad jag vet i alla fall! ;) Fanns ingen annan bil i närheten så antingen kollade han faktiskt upp mig eller kunde han inte bestäma sig vart han var påväg ;)

Igår bakade jag brödbullar, eller man brukar kanske kalla det frallor elelr nåt? ;) Goda blev dom i alla fall! :) Så nu ska jag gå och sova och så ska jag tänka på mina goda frallor att vakna upp till! För en god frukost är lugnt det godaste målet på dagen om du frågar mig!

God natt!!


Stressa ner

Idag har det varit en stressig dag på jobbet! Eller eftermiddagen var i alla fall det, och det var den jag "gick hem med". Det ösregnade när jag gick till bilen, kuuuuuul! Kom i alla fall hem till den bästa och vi gick en kort runda i det kalla vattnet som fortfarande öste ner från himlen. Texas tyckte inte det var kul och jag tyckte nog det var ännu mindre kul. Bestämde mig ganska fort för att en kort sväng fick räcka för vovven idag och beslutade istället för egen del att det var dags för ett träningspass! Det var länge sedan, det är så svårt att få ihop det när man "jobbar" och har vovven, alltså svårt att få tillräckligt med tid för att gå till gymmet! Hunden vill ju gå en timme och mat måste lagas och ätas och inte minst kan man vara jättetrött efter att ha gått upp 05.15 :S !! Så mina ambitioner med träning två till tre gånger i veckan har inte gått ihop den senaste tiden. Kanske kommer göra det sen!? Aja idag fick jag i allaf all träna och det var SÅ SKÖNT!! Vi avslutar alltid med lite avslappning på golvet, släcker ner och härlig musik spelas, ville inte resa på mig och gå därifrån idag! För när jag låg där hade jag verkligen stressat ner och allt var bara så skönt! :)

Vovven ser inte allt för ledsen ut för att det inte blev en långpromenad i regnet, det var verkligen kallt! Och jag sitter nu här nyduschad och nytränad och inte stressad!

Trevlig kväll gott folk!


Gustafsson

Är hemma hos min familj, Familjen Gustafsson, min bästa familj! :) Igår kom en ny fyrbent vän till familjen! Han är mycket välkommen och jag tror det kommer bli jättebra! Bilder med mer kommer snart!

Har tagit ledigt på måndag för att kunna lämna in min racerbil, typ 3:e gången i rad jag är hemma och måste lämna in den för reperation!?! Blir galen på den :( Någon som vill ha den? ;) Nu är den ju nyrenoverad överallt snart ;)

Ha en bra dag!
/Kitty

Namnskylt



Beslutsångest! Hjäääääääääääälp!!!!


En blomma!

Ringde Mormor och berättade den glada nyheten! Mormor skickade upp en kram som gick ända ner till stortån och en blomma!! :) Hon är för go hon!


Blomman har redan kommit fram! :)


GODKÄND

Tralalalalalalalalaaaaaaaaa! :D Nu finns det inget som kan stoppa mig! Jag blir Legitimerad Sjuksköterska den 28maj!!! :D


Väntar och väntar och väntar

Vi väntar på tentaresultatet! Det ska läggas ut i dag eller imorgon! Fram tills dess känns det ungefär som att vi står mitt i en storm, det blåser både med- och motvind! VILL VETA HUR DET HAR GÅTT!!


Relation

Igår när vi var och tränade fick jag svart på vitt vilken bra relation jag och vovven har. I en obehaglig situation för honom sökte han direkt trygghet hos mig även att det satt andra människor "på vägen" som ville stötta. Han ignorerade det och kom till mig! Det värmde!



Jag och den bäste!
Han ser upp till mig och jag till honom!


Ännu mer agility!

Vet snart inte längre vad jag ska döpa inläggen till! Agility, agility, agility! :) Det är jätteroligt att träna igen!! Största anledningen till det tror jag är för att vi har hittat en sån bra träningskompis och att vi faktiskt har tagit en paus, haha på väldigt lång tid ;) Men skitsamma! Nu är vi på G och det är jättekul!

Idag har vi varit på Mölndals brukshundsklubb och kollat in deras plan och testat deras hinder!

Snart är det dags att åka till praktiken! Men nu vet man i alla fall att vovven är ordentligt rastad och har fått tänka lite! Blir ännu än hoppbild på vovven i bloggen! :) Han är så go, min lilla Texas! :)


RSS 2.0