Ledig dag!

Idag har det "bara" varit en ledig sommardag! Har varit hemma och gjort typ ingenting! :) Eller så mycket ingenting jag kan göra på en dag! ;)

Typ "bara" badat, tvättat bilen, tagit kort med syster, varit med och simmat med pållen i havet och så ;)

Åt upp den där sista biten av Pärontårtan också! ;) Lungt att det är den godaste tårta jag någonsin ätit! Och jag är inget tårtfan egentligen! Bara ett STORT fan av Pärontårta! =D







Varmt som bara den är det om dagarna! Det är SOMMAR! Imorgon åker jag och Texas till Göteborg igen! Då lämnar vi den härliga trädgården för att jobba och bo i lägenhet! Suck och pust så varmt!! Men annars har vi det bra där med! Särskilt nu när det är så fint! ;)

Glad sommar på er! =)




Släktträff!

Idag har vi släkt träff! Eller ja de närmaste på respektive sida är här! Vi har ätit god lunch och PÄRONTÅRTA! Det var tårtan jag kom hem till ;) Hehe den är helt uuunderbar god! =D

Även i Blekinge är det sommarvärme! Allt folk och tårtan drog till "yttre" badplatsen och badade! Så nu är årets första dopp avklarat! Det var inte såå varmt i vattnet men man blev snabbt varm i solen igen! Härligt!!

Efter badet åkte jag och Evve och Alice till stallet och fotade hästen! Imorgon blir det nog mer kort och då får nog Voff-Voff och jag också vara med på ett hörn! ;)

Hej då!



Åhh så underbart!

Varje gång man går in i lägenheten får man en härligt frisk doft i näsan! Det var länge sedan det var så skönt att komma hem som nu! Mamma och jag har verkligen dammat ÖVERALLT! Jag visste ju att det var skitigt och dammigt efter renoveringen och det märks ännu mer nu när det är rent! Vi har inte bara städat! Vi har piffat upp mitt hem med lite nya grejer också! Gardiner i "gästrum" och vardagsrum och MATTOR! Oj vilken skillnad det blev när man fick mattor på plats! Jag har försökt välja "Bra" mattor också, det vill säga dom där så lite så möjligt hundår syns! ;)

Är hel nöjd med allt! Och till och med det nyrenoverade badrummet med ful färg på kaklet blev fint!

Se så fint jag har det!



Vardagsrummet!


Min datahörna och mina nya hyllor vid sidan om


Min tv och tvbänk :)


Mitt städade rum!


"Gästrummet"


Mitt fiiina badrum!


Jag har fått en handdukstork med!  ;)

WoW vilken studentlya ;)

Kram på er!
/K&T



 


Mamma är på väg!

Nää mamma är på tåg ;) Snart är hon här!! Åhh nu ska jag och Texas "gå på helg" och bara ha det bra i mammas sällskap i dagarna två! Ha det bra folket!

Midsommarafton

För ca 30min sedan var jag hemma efter en kväll på jobbet. Det har varit stressigt och inte så roligt som jag hoppats att jobba idag. Men det är bara att ta nya tag och åka tillbaka imorgon kl 08.00 :)

Igår var jag ledig, och Sara fyllde år! Ringde och pratade med henne på förmiddagen och jag bestämmde mig att jag skulle köra och hålsa på! Hämtade en ovetande Lina vid tågstationen och sen kom Anna-Karin också! Vi åt tårta och spelade Wii! Det är va 15mil till Sara, enkel väg, så imorse vid 09.00 åkte jag och Texas hem igen! Började jobba klockan 12.00 men det var ju tur det annars hade jag ju inte kunnat åka och hälsa på ;) Innan jag åkte till Sara så träffade jag Decci också! Vi åt lunch hemma hos mig! Såååå mysigt att ha henne här igen! Och så blev all tvätt tvättad! Typ den mest effektiva dagen på länge! Mamma kommer på söndag kväll och stannar tills onsdag morgon! Vi ska fixa och dona i lägenheten och det kommer bli såå mysigt att ha henne här!! Nuuu ska jag och Texas försöka sova så vi är pigga imorgon!

Glad midsommar på er!



En paus ifrån jobbet

Nu! Äntligen, den 6:e dagen på jobbet är över! En dag med vila väntar innan en förhoppningsvis trevlig midsommarhelg, på jobbet! Ska jobba med mycket trevliga människor och tror vi kommer få det bra, även om vi jobbar! ;)

Idag! Äntligen, vi fick tentaresultet från den allra sista tentan i termin 4. GODKÄND! Åhh så skönt att slippa omtenta den 27 augusti!

Det är så roligt när ni kommenterar lite! Märker ju stor skillnad hur mycket ni kommenterar beroende på vad jag skriver om men jag vet att det är många av mina vänner som läser oavsett kommentar eller inte! Det är jag glad att ni gör! Ha en bra kväll!




En luftballong susar förbi lägenheten...


Texas springer ut på balkongen och undrar vad det är som brummar så!
Han är bara lagom smart den vovven ;)

Nyfödda valpar!

Idag har jag varit med och gnuggat nyfödda valpar! Vi fick in en dräktig tik som inte mådde så bra. Det blev kejsarsnitt under kvällen. 10st valpar, 6st överlevde! Vi gnuggade och gnuggade och sög och sög och gnuggade lite till! Jag önskar dom all lycka i världen!

Min stora valp sköter sig alldeles utmärkt på jobbet!


Min stora valp!

Eller som Evve sa till honom när jag lämnade honom ensam hemma (med familjen EN natt), han gnölade. Evve sa: "Voff-Voff, det är inte konstigt att du kallas valpen, väx upp och visa att du är en man ;)"

Trötter...

Om man ska sammanfatta dagarna från när jag kom tillbkaa till Göteborg kan man bara göra det med ett ord, jobb! Fredag och lördag kväll och idag stod klockan helt plötsligt på 06.00! Och inte nog med det man vill ju göra sitt bästa på jobbet, hela tiden! Idag när jag gick hem klockan 16.00 var jag rätt trött, fast jag tyckte inte det då.

Öppnad bagageluckan, två sekunder senare säger det "Dunk" i Kittys huvud *ajaj* bagageluckan smälde till mig i huvudet med en duns! En av "fjädrana" på sidan hade gått sönder! Och det gjorde att luckan gick inte att stänga, trött, och ARG på bagageluckan som var tvungen att slå mig i huvudet och gå sönder just idag ringde jag hem till pappa (vad skulle man göra utan min pappa!?) åkte till macken och lånade skruvmejsel och pillade själv bort fjädern! *stolt!* Nu går bagageluckan i alla fall att stänga men de kan inte hålla sig uppe själv, den lär ju inte slå mig mer i huvude på ett tag!

Körde hem och lämnade hunden sen skulle  jag tanka och handla, då, ställer jag bilen på fel sida av pumpen men det fattar jag inte fören jag har gått ur bilen och undrar var tanklocket tagit vägen!? Sen kör jag runt och ställer bilen vid en annan pump, men, med hålet fortfarande på fel sida! Allvarligt!? Jag har aldrig ställt den med fel sida förr :P Då insåg jag har trött jag var och ögonen började svida mer och mer! Tog mig till Maxi, så jag har frukost imorgon och så ställde jag mig och lagade mat! Samtidigt som den fixade till sig dammsög jag, det är så äckligt skitigt och stökigt här men jag orakar verkligen inte ta tag i det idag, det behövs så att säga göras lite mer än dammsugas för att här ska bli rent! :/

Jo, till kvällsmat blev det färkpotatis med kokt torsk och kokta morötter och god sås så klart ;) ! Det smakade väldigt bra till en mycket trött Kitty! Och kokt mat lagar sig ju nästan själv ;) Det är ju det bästa!

Här är en bild på badrummet, man ser inte så mycket men litet smakprov tills jag orakar göra iordning där inne! Och sen en bild på mitt fullproppade rum! Det har ju bytt rör i köket och i Deccis gamla rum så alla grejer som jag inte ville skulle bli dammiga bor i mitt rum! Och det gör dom tills jag orkar damma av alla utrymmen dit dom ska flytta tillbkaa till! (Städfirman som skulle göra rent efter dom torkade av golven i hall och kök men vardagsrumsgolvet, toaletten och hyllorna i gadroberna där de borrat är otorkade! =(







Födelsedag!



GRATTIS TILL MIN MAMMA!!


USA, Here we come!

Betalade precis resan till USA! Hej och hå pass på! Här kommer vi! :D

Sitter i min lägenhet i Göteborg nu, det regnar non-stop! Jag och vovven ser båda ut som dränkta katter efter våran långa morgon promenad! Jag ska jobba ikväll så för att hunden skulle få en ordentlig promenad idag fick jag heöt enkelt börja med den! Och vet ni vad! Jag har toalett och badkar igen! Det var helt otroligt underbar att gå på toa imorse, utan att behöva klä på sig hela outfiten och gå ner i källaren! Det kallar jag vardagslyx! ;)

Over and Out!


Inte helg längre!

Helgen har varit suuuuper! Mamma och pappa hemma som kan roa mig! Igår hade jag och pappa en riktigt målar dag! Vi har målat hela "sommarstugan" ett varv! Nu är det bara ett varv kvar på den och så har vi garaget kvar! Sen ser alla husen likadana ut på tomten! Det kommer bli så fint!

I lördags var jag, Evve och Pappa på Rallydag! Pappa hade fått VIP biljetter och i dom ingick en rallysväng och mat! Så nu har jag åkt rally! 150km/h på en grusväg! Slå det om ni kan ;) Äckligt roligt var det! Var lite nervös innan vi började köra! Men jag känd mig helt klart trygg med han som körde! Förklarade också för honom att jag inte ville ha någon tjejtur i skogen. När vi kom i mål frågade jag om det hade gått fort, ja sa 10sek snabbare än föra hitet! Bra sa jag, det var så jag ville ha det! ;)

Väntar fortfarande på tentaresultatet! Återkommer med det! Ha en bra dag allihop!


Talang ikväll!

Ikväll är det dags för den sista semifinalen i TALANG 2009! Och ikväll ska jag rösta! Jag röstar aldrig annars MEN Emma och Frida har jag gått på föreläsningar för och jag hoppas verkligen att de går vidare!! De är så duktiga med sina vovvar! Pass på, de är först ut ikväll så kom inte försent ;)

Photobucket

Sweden Rockar!

Nu är vi i blekinge igen! Decci och jag hade precis bestämmt oss att köra från Stockholm vid åtta tiden när jag kommer på att är det inte rusningstraffik då!? Jo det är det ju och det brukar ta en timme bara att ta sig ur stan! Då var klockan runt 23, Decci kom då på den utmärkta idén att vi köra klokcnan 04.00! Så vi packade inte allt i bilen och klockan 00.23 låg jag i sängen och kunde somna! Det gick hur bra som helst at köra och klockan 09.50 var vi på Maxi i Ronneby! Vi handlade lite och sen åkte vi hem och sov i några timmar! :P

Texas har mer depressionsångest än någonsin! Han är SÅ mammig! När vi var i Stockholm gnölade han när jag gick in på toa! Och mamma berättade att han aldrig sätt så ledsen ut som när jag var på Sweden Rock! Aja han tycker ju om mig i alla fall =)

Hade en riktigt skoj natt på Sweden Rock! Men en vecka i tält hade jag nog inte pallat ;)

För övrigt har vi fått en pippifågel som tycker vi är som en restaurang! Igår kväll när vi satt och åt kom den in och flög bort till "sitt ställe" där hade den sparat en jordnöt som den satt och gluffsade i sig! Och när man går nära sitter den bara kvar eller flyger till ett nytt ställe! Den flyger inte ut om den inte vill, det vet var dörren är! Och den flyger inte in i fönster som fåglar i panik kan göra när man stressar dom! Den bara är helt enkelt! =)



Den tycker inte om kameran, ännu ;) Men det lär den sig nog snart =)

Hej då! /K

Sommarlov, dag 3

Yes idag är det måndag! Första måndagen på mitt sommarlov! Jag har solat, det är typ 27 grader varmt ute! 1h mage och 1h rygg + 30min promenad med Texas ;)  Åhh jag kommer bli så brun och fin :-) (om man hade dom anlagen kanske det hade blivit så iaf, menmen!)

Jag är fortfarande i Stockholm alltså ;) Igår var vi och vände på Lidingö sen körde vi ut till Djurgården! Jag, Decci, Lina, Katt och Texas! Vi picknickade! Mycket trevligt var det! Det var underbart kul att få träffa Lina också!! Vilken tajming! D är på jobbet så jag och Texas roar oss själva! Det går finfint som ni ser ovan!

Ikväll ska vi köra till Södertälje och imorgon ska vi roadtrippa ner till Sweden Rock festivalen i Norje (Sölvesborg!) Det kommer bli jättemysigt!! Som tur är har Decci AC i sin bil om det skulle råka vara lika varmt imorgon! Annars hade det blivit lite jobbigt!

Tillbaka till gårdagen! Vi var bara  ute på Djurgården halva dagen sen åkte vi hem och ducshade och bytte om sen åkte vi och shopade! Jag åkte ju hit för att shopa och i den stora staden så har affärena öppna till 21.00!! EN SÖNDAG! Galet ;) Men det var ju bra för oss i alla fall! Man hinner ju med mycket mer på en dag då, vi var där till dom stängde ;)! Vi (jag, Decci och Lina) hade en riktigt lyckad shopingdag! En sån där dag när man hittar fynd och kläder som passar! Jag är så nöjd med mina nya kläder, vill helst ha dom på mig hela tiden! Det är så det ska va!

Här kommer lite bilder från gårdagen ute på Djurgården!


Vi!


Texas och Lina badade i Mälaren, undra va de letar efter!? :P


Katt tyckte det var en skräckblandad förtjusning att va på promenad bland alla hundar och människor på Djurgården men han var nöjd när han i alla fall slapp bada i Mälaren ;)

Hej hopp nu ska vi ut i solen och steka igen!
/Kitty & Texas

RSS 2.0