Det var droppen!

japp, det var det, blodcentralen jag besökte idag för att lämna lite blod, den heter Droppen! :) Det var andra gången de tog 4,5dl blod från mig! Delar gärna med mig för andras skull! Fast denna gången hade jag själv lite lågt Hb, gränsen är 125 i Hb för att få lämna blod och jag hade 122 så nästa gång tar de ett vanligt prov först och kollar Hb innan jag lämnar, så jag inte ger mitt blod om jag behöver det själv ;)

Innan jag gick och lämna blod var jag och Johanna och åt på Jensens Beefhouse! Jag åt en jättegod köttbit med whisky sås! :D Mmm så gott! Sen gick vi och handlade lite hemmagjord choklad och en araksboll och sen gick vi och handlade filmer. köpte 6st nya dvd för 286kr! Nu har jag att göra några höstkvällar :)

Sen är det en massa annat på gång med!
Jobbar torsdag, fredag, på lördag ska jag baka lussebullar :P Lite tidigt jag ve tmen jag är såå sugen! sen på kvällen ska jag och Anna och Henrik, hennes pojk och kanske Malin gå ut på restaurang, det blir El Corazo som ska få fin besök! ;) Sen på söndag väntar en dag på Liseberg och massa karuseller med klasskompisar! Fullt upp! Just nu sitte rjag och försöker plugga lite hormoner, går så där :P har roligare saker för mig på msn mest ;)

Kram på er!


Stipendie!

Det är en bra dag idag! Jag har fått stipendie, 10.000kr! Hurra för mig! :D

Jag sökte det en bra dag i våras och nu var det dags för svar! Det är ju sånt man bara inte tror händer! Jag tackar och tar emot! TACK!


Vi har motionerat!

Japp! Idag har vi motionerat ordentligt! Vi har varit ute och joggat! Jättetrötta är vi nu! ;) Känns riktigt bra!

Texas har drabbats av torr hud, mycket torr hud, jag jobbade i helgen så jag visade upp honom för en veterinär. Man vet ju själv hur det är när man är torr i huden, det både kliar och svider och Texas håller på att klia sig och slicka på ryggen. Så nu har han efter rekommendation fått ett nytt schampoo, epi-soothe, som är klådstillande och ett balsam som är välditgt återfuktande! Han är badad två gången, han ska badas varje dag! Det har gjort UNDERVERK! Eller jag undrar om det var aloe-veran jag lade på igår kväll som gjorde underverk ;) Aloe-vera är bäst! Han fick i alla fall sova med tratt för att låta den vara och det tycker han är lite bökigt men det måste vara så skönt att slippa klia och slicka på huden! Hoppas det blir bra nu! Ska jobba på torsdag och fredag så då blir det återbesök till veterinären i alla fall ;) Man kan ju säga att jag har ett bra jobb! Det spara några hundralappar att bara kunna visa upp och rådfråga istället för att boka tid! =) Och mycket lär man sig!

Idag har vi haft intro på nästa kurs, så fram till den 4 december går jag bara i skolan 2 eller 3 dagar i veckan, det innebär inte att man är en massa ledig för vi har Mycket seminarium som man ska förbereda sig till! Det är naturligtvis det den lediga tiden är tänkt för men om man ligger i som förra kursen ska man nog kunna fixa några lediga dagar i denna kursen med! v.44 hade jag tänkt komma hem för då har min mamma lov och då kan vi fixa och dona tillsammans!

Ja, Texas har fått sitt bad, nu är det min tur! Duschen nästa!
/K


Härliga minnen från sommaren!


Bus och träning!


Tandvärk!

Haha ja, tandvärk, fast inte sån som "normala" människor tänker på. Var hos tandläkaren igår och bytte tråd där uppe, de "spännde den" och så fick jag på köpet tandställning där nere också! Det betyder att går dagen, natten och dagen inte är så roliga! Vaknade inatt av att jag slog ihop tänderna, fick snällt gå upp och ta 2st alvedon och 1st Ipren och lägga mig och vänta på att det skulle sluta dunka! Idag har jag mest försökt att bara inte slå ihop tänderna! För så länge jag inte gör det känns det okej!

Igår var jag, imellan mina tandläkarbesök, hade ett bokat vid 11.20 och sen fick jag då en tid lite senare kl13.10 för att sätta tandställning där nere, på fika hos Decci! Hade köpt blåbärspaj och nybaka chokladmuffins! Stackars D är sjuk, kanske (mest troligt) svininfluensan, men hon och hennes också sjuka man tyckte det smakade bra med fika! Hoppas jag klarade mig från smitta bara ;) Men man lär väl stötta på den någonstans i alla fall så blir man sjuk så blir man helt enkelt.

Har plockat undan massor av högar här hemma, det är högar med papper, kläder, skräp, skolgrejer, ja jag vet inte hur allt kan hamna i högar istället för på sin plats direkt men jag är i alla fall expert på det området! Särskilt sen jag blev själv! :P Ingen mer än jag som behöver se dom nu ju ;)

Texas och jag har varit på promenad, vi lyckades pricka in den mellan regnskurar och vindbyar! Det var skönt!

Nu ska jag nog ta mig till Maxi och handla lite, vore skönt att ha det gjort, ska vara här i 1månad nu så jag kan handla precis vad jag vill! Inget som behöver stå i kylen och bli gammalt här inte! Fast just nu känner jag bara för flytande grejer eller sånt som är mjukt och inte behöver tuggas så mycket :P

Kram på er!

Familjeliv!

Japp, jag och Texas har levt familjeliv nu i 1 vecka! En helt underbar vecak! Men va fort det gick! Älskar min familj, Familjen Gustafsson! Det är vi det! =)

Har hunnit med att vara på hästträning med syster, varit på vattengympa 2gånger! Typ helt underbart att bada och busa på samma gång! Och sen har jag varit på födelsedagskalas! Jättegod mat och massa massa skratt! Bilen är tvättad och städad och man har fri tillgång till hösthallon och några sena jordgubbar i landet! Det låter inte helt fel va! ;)

I eftermiddag ska jag och Texas upp till Göteborg! Då blir vi studentliv igen! Trivs faktiskt ganska bra med det med! Och idag ringde de från blåstjärnan och frågade om jag kunde jobba i helgen så på söndag ska jag jobba och eventuellt lördagen med! Det betyder att jag både har att göra och tjänar extra pengar! Ohh va bra!

På tisdag, alltså imorgon, ska jag till tandläkaren också! Det blir första återbesöket sen jag fick tandställning uppe, har dock ingen aning om vad de ska göra! Det är sånt man märker! ;) Någon gång ska jag få tandställning där nere också, jag som tycker att munnen redan är full med en massa skrot, det kommer ju bli överfullt sen då! Men det syns redan att tänderna flyttar på sig och det tycker vi om!

Det har varit lite lugnt på bloggen, blir så när man har fullt upp med att umgås med familjen! Kanske blir bättre nu när vi återgår till normalt liv! =)

Kram på er!


Texas roar sig!

Ta cirka 5minuter och ´titta och njut av min sköna vovve! Han roar inte bara sig själv utan många gånger även mig ;)


Ledighet, när den är som bäst!

Har en helt underbar tid hemma i Saxemara! Idag har jag umgåts med min syster heeela dagen! Från tidig morgon till nu! Har haft det toppen!

Först på schemat stog det träning med hästen, jag fick följa med som kameraman! Det har jag ju aldrig varit förut! :P Finns nog ingen som är så oengagerad i hästvärlden som varit på så många träningar som jag! ;) Men oftas har vi rätt så kul jag och min syster och hästen då!

På hemvägen blev jag bjuden på god lunch! pluspoäng där, ä ja ;)

När vi kom hem åkte vi med pappa till "tippen" och slängde skräp! Sen gick vi hem! Hunden var så klart med, han ligger nu mycket nöjd i köket efter en härlig promenad! är väl i alla fall ca 8km hem.

En kort rapport från en mycket nöjd Kitty och Texas!
Kram på er!


Pacha i sin välbepälsade grimma! Inga skav där inte ;)


Första dagen på jobbet!

Som Djursjukvårdare, är över! Och jag klarade det bra! Det känns skönt! Det känns som att nu kan man bara lära sig och bli bättre, även om jag helst hade kunnat allt som de som har jobbat i 20år i kan! ;)

Efter jobbet fick Texas bada i poolen på jobbet! Så nu är han nybadad ordagrant! Ska försöka lägga in en film på honom så får vi se om det funkar! Har fått lite hjälp ;) Tack Behm!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen ska jag sova och ladda för en ny dag på jobbet! Imorgon jobbar jag 7-16 så det blir en tidig morgon men får en längre eftermiddag!

God natt!


"Hej!"

Idag har jag suttit 3h och 45min på Mc Donald i Nordstan! Jag och Maria satt och gjorde vårt grupparbete där, tar bara en kvart dit istället för 45min till skolan ;) Jag stod för bärbar dator och hon för mobilt bredband och vips så kan man ju faktiskt sitta var man vill! :D Vi köpte en varsin latte och såg när folk åt frukost, sen efter nån timme började folk äta lunch och när vi gick var vi typ själva kvar, konstigt det kan vara =) Klara med arbetet blev vi i alla fall! Nu har jag bara en inlämningsuppgift kvar på den här kursen, det är innehållsanalys, jag satt med den en halv engagerade timme efter att jag gått med hunden 1h och sedan suttit ute i solen på en sten en bra stund. Satte mig på balkongen och läste igenom artiklarna till uppgiften, men nä, jag blev inte klokare. Får ta tag i det imorogn kväll elelr söndag kväll! På måndag har jag ett seminarium mellan 13-15 i min anatomi och fysiologi kurs som jag läser vid sidan om, antingen kör jag hem på morgonen innan, eller kör jag hem när jag är klar. Är ledig ända fram till onsdag veckan efter :P Tanken är att man ska göra de uppgifter jag redan har gjort under den tiden, men nu är jag ju bara ledig istället! :D Blir ju hemma lite över en vecka! ;) Va ska vi hitta på då mamma, pappa? ;)

IDAG ÄR DET MIN STORA SYSTERS FÖDELSEDAG OCKSÅ! Och jag missar kalaset :(
Var först med att gratta henne på msn inatt, har skickat brev, har skrivit på facebook och pratat med henne i telefon! Hon känner sig nog inte bortglömd av mig i alla fall! ;)

Efter allt pluggande idag bestämde jag mig i alla fall att tacka ja till Malins erbjudande om en kväll hos Martin, tyvärr var jag redan äten när jag kom, de gjorde taccos, så jag tittade på när de åt men annars var det himla trevligt i alla fall! Glad att jag åkte dit även om jag inte var där så länge! Imorgon är det jobb som väntar och jag kände att jag behövde vara lite själv också så här "kvällen innan den stora dagen".

Jag tycker inte det är speciellt konstigt att gå från spårvagnen när det är mörkt. I början när jag bodde här pratade jag med Decci eller mamma men oftas så ser man inte någon på promenaden som tar ca5min. Men ikväll, klockan var väl typ 22.15 när jag gick så mötte jag två äckliga gubbar, "Heeej!" jag tittade åt ett annat håll och lossades jag inte hörde, och så vänder hans sig om och stannar och tittar på mig och säger "Du va mig en snygg än", usch tänkt jag! Jag såg alla redan mitt hus så jag skyndade mig bara hem in och låste dörren! :P Mind your own business liksom!

Jaha det var min dag i ord! Nu ska jag försöka sova! Känner mig laddad inför imorgon! =)
/K


Lika fint väder idag som igår! Vilken underbar start på hösten!


Bio + bus med vovven!

Ringde Jojjo och frågade om sällskpa för solskenspromenad idag med! Hon hade ingen hundvakt och Mara löpte och orkade inte med det så hon skulle höra av sig när hennes pojk kom hem så han kasnke kunde passa hund och barn och komma hit! Yes! Så blev det! Super länge sen vi sågs ovh vi har pratat heeela kvällen! Eller ja vi tittade på bio, nya Beck filmen, och då var vi lite tysta en stund ;) Men sen var vi igång igen! Haft helt underbart kul i alla fall!

Texas och jag var ute lite drygt 1h idag med! Det har varit sånt underbart väder! Man vill ju liksom inte gå in!!
Men nu är det natt och även om det är varmt ute är jag nöjd med att sitta inne i min lägenhet nu! =) Har planer på att gå och lägga mig men det vore ju rätt coolt att se den där rymdfärdkosten landa live i Orlando! Vem vet jag kanske känner igen mig ;)

Imorgon ska jag och Maria skriva klart sista gruppuppgiften! Vi ska träffas på Mc Donald i Brunnsparken! Jag tyckte vi kunde vara på nåt annat ställe än i skolan :P hehe vi får väl se om vi blir utslängda, kan ju köpa en kaffe eller nåt :P Åt faktiskt kvällsmat på Mc Donald idag och frukosten provade jag ju i Key West så den tänker jag inte pröva :P Till lunch blev det i alla fall mina hemmalagade potatisbollar, kroppkakor! De var lika goda som när de var ny gjorda, typ! ;) Tacka vet jag hemlagad mat alltså!



Solsken!!

Jag läste på en kompis blogg att sommaren fortfarande var kvar på Gotland, jaha tänkte jag och tittade ut på ett varmt men mulet Göteborgsväder. Drog på mig träningsbyxor och gympa dojor och tog med hunden ut på hans efterlängtade promenad! Molnen försvann och det uppstod sommar även i Göteborg! Vet inte var ifrån det fina vädret kom ifrån men vi fick en helt underbar promenad! Nu blir det lite plugg! Idag är jag mycket mer glad än igår! :P Haha tycker synd om er som behöver läsa om mina upp och ner dagar men ni behvöer ju inte läsa om nu inte vill och jag behöver ju skriva av mig ;)

Tog ett kort på oss med min uuuunderbara mobil! Har (typ) aldrig varit så glad över och nöjd med min mobil förut! =D


En slängpuss från Texas!


Frustrerad :/

Jag är så frustrerad!

Kan inte sova - jättetrött.
Vill inte gå med hunden, hunden får KORTA promenader, tycker Synd om hunden!
Hela tiden nervös för hur det ska gå på jobbet på lördag, det ända jag tänker på!
Förtränger min nervositet med att plugga, jättebra men huvudet är trött!

Det är frustrerande! Jag vill att allt ska vara som när det är Bäst!
Längtar tills på lördag, då kanske jag kan få tillbaka lusten att i alla fall gå ordentligt med Texas. Han är så snäll oavsett vad han får och inte får göra! Kan han inte släpa ut mig!? Imorgon ska vi gå på en härlig promenad! That´s a promise!

Så skönt att få skriva av sig min frustration!

Imorgon seminarium 1, är bara lagom road men det är jag i alla fall inte nervös för. Ska bara läsa rakt upp och ner vad vi har skrivit!

/K


Hem, mitt underbara hem!

Jag och Zandra bestämde oss för att lämna huvudstaden redan igårkväll istället för idag på förmiddagen. Vi hade en skit bra kväll i Stockholm City på fredagkvällen! På lördagen satt jag, Decci, Zandra och mest Texas i soffan och tittade på 6h True Blood. En ny serie som vi tittar på allihop! Innan vi började med den gick vi ner till pizzerian och hämtade oss en varsin pizza. Det var riktigt mysigt! Men i och med att vi inte skulle göra nåt/orka nåt mer den kvällen och i så fall bara sova där och sen åka hem när vi vaknade så föreslog jag att vi skulle köra hem på kvällen. Jag lämnade av Zandrai Borås och själv var jag hemma vid halv tolv.

Idag har jag varit och handlat och så har jag haft besök av Jonas och hans bror! Texas har fått en liten promenad, jag har tvättat en vit-tvätt på grannens tvättid och jag har kollat på ännu mer True Blood! Och jag har självklart ätit god mat också! Det blev biff med lök :P och fullkornbulgur dränkt i en helt underbart god brunsås och aå kokte jag ett blomkålshuvud till det! Nu ska jag blanda till mig en smootihe och, ja, titta på lite mer True Blood!

Har även lagt lite tid på att fundera och fundera över hur det kommer gå nästa helg på jobbet. Fy sjutton va jag hatar min prestationsångest eller vad det är jag har, herregud alla måste ju få ha sin första dag någon gång!? Tror inte det väntar sig lika mycket av mig som jag av mig när jag ska jobba min första dag! Hoppas inte det för då kommer det inte gå :(

DÖGO:a vänner va ni betyder mycket, så kul att äntligen vara alla 4 efter lite drygt 2år!!



Dahlström - Österberg - Gustafsson - Olofsson
Fast hälften har ju bytt efternamn men vi är ändå DÖGO!
KRAM


Hemtenta!

Jag trodde jag skulle tycka om det här med hemtenta, håller alltså på med min första nu. Kan säga att det tar tid! Har gjort en uppgift och jag har suttit här i snart 4h! Och än är jag inte klar! Hmm, men nu har jag jämfört med vad två klasskamrater skrivit och jag är i alla fall på rätt väg! =) Ska vara klar med alla uppgifter den 25 september så än har jag ett tag på mig!!

Idag höll jag på att bli haffad av en kontrollant på spårvagnen, satte sina spår! Nästa vecka blir det månadskort och inget mer fuskåkande, 1200kr hade det kostat om jag inte hunnit därifårn! :P Såg nog inte så diskret ut när jag tog mina grejer och sprang av :) Jag tar till mig varningen med största respekt!

Hunden ligger nu uttråkad i soffan, och nu ska han få se 1h True Blood också! :) Han fick i alla fall leka med bollen när jag kom hem efter skolan och sen har han fått ett nytt tuggben som han roade sig med i några timmar ikväll! =)

Over and Out! Som sagt, vi är i huvudstaden i helgen! Ni når mig på mitt nya mobilnummer! Och ni som inte har fått det, ni får höra av er till det gamla så skicakr jag det nya ;) Har skickat till alla i konaktlistan men har bara kommit fram till några utvalda :/ Aja, som sagt hör av er så får ni det med!

/K


Min flummiga lilla vovve! <3


Bara bra i staden!

Vi har det så bra jag och min vovve. Dagarna flyter på i en rasande fart och vi hänger med så gott det går! Jag får gjort saker och känner mig så nöjd! Nu är det bara "en" dag kvar denna veckan :P Imorgon går jag mellan 10-16, eller egentligen mellan 13-16 men jag och Maria kände oss peppade idag och lade till lite grupparbete! Ska man vara ledig på fredagar och helger får man faktiskt försöka anstränga sig de andra dagarna! ;) Malin är sjuk annars ingår hon också i gruppen!

På fredag morgon åker jag och Texas till huvudstaden! Vi tar med oss Zandra upp också! Vi ska hälsa på Decci och Katt! :D Kommer bli en toppen helg!

Nu ska jag njuta av 43minuter GREEK! Säsong 3 avsnitt 1 har äntligen anlänt!
Hej hopp! /K

RSS 2.0