Jönköping trip!

Igår var jag i Jönköping och hälsade på Anna och Henrik! De har ni nog hört talas om förut om ni läst min blogg. De är bebis på g där, och det är inte långt kvar! Mindre än 4 veckor, Kanske! ;) Var och hälsade på i deras nya lägenhet i Jönköping! Såklart så gick jag och Anna igenom alla lådor med bebiskläder som hon fixat, vi provkörde och provgungade barnvagnen och sängen är redan iordning bäddad! Åh tänk va mycket spännande och jobbigt och roligt de har framför sig! :P Längtar redan tills jag träffar de nästa gång för då finns bebis med oss! Tro att jag var nöjd när jag åkte där ifrån! Två bebisbutiker hann jag och Anna också med att gå i! :D Haha jag är knäpp jag vet ;) Men va gulligt alla små grejer är!!!

Idag är en riktigt blöt dag i Göteborg! Vaknade vid 11 av att jag hörde regnet så jag ställde klockan på 12 och låg kvar i sängen lite till :P Sen har vi ätit frukost och tittat på True Blood! Hunden har varit ute och kissat men inte mer, det öser ner! Han vill inte va ute och inte jag heller! Så just nu sitter jag här och vovven ligger och snarkar i soffan! Han är så söt :) Igår var han hos Lotta på jobbet och på lvällen fick han följa med henne hem :) Eva-Karin sa att han hade uppfört sig, som vanligt :) Han och Lotta är verkligen så söta ihop! :) 
 
Det ska tydligen regna hela helgen här, men jag jobbar hela helgen så det gör inte så mycket. Det är skönt att ta det lugnt ibland med :) I onsdag var jag i stan och lämnade blod igen! Känns alltid så bra, tog en trisslott som tack och jag vann 60kr! Ska lösa in den och hoppas på större vinst ;) Tänk att man kan vinna så mycket pengar på att skrapa en liten lott! Fast det kan man ju drömma om känns det som, men det KAN gå! Även om dewt oftast är småsummor som 50kr eller 100kr! :) Men det är ju bättre än en nitlott ;)

Här är bilder från en agilityträning i Juni. Snacka om att ha koll på kameran ;) Min lilla linslus! :)




Jag ÄR glad!

Åh bilen höll fram och tillbaka till Blekinge!! Jag brukar inte vara nervös, vet inte ens när jag var det sist. Men denna gången när jag lämnade Göteborg (även om jag var på verkstaden och fick en motortvätt och de fyllde på ny olja!) kände jag mig inte säker på att vi skulle komma hela vägen! Men det gjorde vi! Det luktade bara lite brände olja! ;) Man vet ju aldrig var den har tagit sig in när hela motorutrymmet var fyllt med olja. Men det är typ glömt nu ;) Alla kan göra missar!

Hade en hyfsad natt inatt. Har sovit som en prinsessa efter att jag kom hem och lade mig! Sov till 12 utan att vakna en ända gång och sen mornade vi oss 30min i sängen jag och Voff-Voff! Den stunden är ovärdelig! Har städat, vilket innebär dammsugit och fixat blommorna :P Det var så grusigt på golvet att det var som att gå barfota ute ;) Och blommorna behövde piffas till ;) Älskar mina blommor :P I alla fall när de trivs! :)

Har ringt ett "viktigt" samtal idag med! Har ringt till Lycksele och sökt jobb, SJUKSKÖTERSKE JOBB, till nästa år! Det var en mycket trevlig person jag pratade med! Har skickat iväg mitt CV så nu får vi vänta och se! Har sagt att jag kan jobba från Januari! :D

Var och handlade med mamma när jag var hemma. Hittade en "perfekt" ros att ha i krukan jag fick av henne och familjen i examenspresent. En av de andra blommorna som stod där behövde bytas ut! Tack mamma ;)

Har även hittat två små knoppar på min spetsiga orkidée! Det vill säga inte den vanliga sorten ;) Mycket spännande och se hur de slutar!


Mycket tjusigt! Rosen var precis vad som behövdes! Sa ju att den skulle passa perfekt mamma! ;)


Har ringat in knopparna så ni inte ska missa dem ;) *Lycka!!*

 

 

 

 


Jag var glad

Jag var glad, jag hämtade min bil, nyytt oljefilter och ny olja var det som behövdes, jag körde till jobbet, det luktade lite konstigt, jaja tänkte jag de har ju bytt olja kan ha spilt lite. Jobbade, slutade nästan i tid! Jippi! Satte mig i bilen och var glad! ÄNTLIGEN FREDAG! Hem till mamma och pappa, hem och titta på korten jag har framkallat, luktar mer och mer illa, när jag parkerar och stänger av bilen börjar det rycka, mycket, från motorhuven, jag tar ut mig och hunden och öppnar huven. Va ser jag!? KORKEN TILL MOTOROLJAN LIGGER VID SIDAN OM OCH OLJAN LIGGER PÅ MOTORN!!!!!! JAG GRÅTER JAG SKRIKER JAG ÄR FÖRBANNAD! HUR FAN SKA JAG KUNNA SOVA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ ARRRRRRRRRRRRRRRRRG!


Trötter

Idag är jag riktigt seg! Det var så jag bara ville gå hem från jobbet hela dagen idag och jag som brukar tycka det är så roligt! Men alla dagar kan ju inte vara bra dagar. Har inte känt mig så värst trevlig idag faktiskt :( Fast mot kunderna biter man snällt ihop :)

Lilla vovven har fått mjäll igen, och röda prickar på kroppen... De två senaste gångerna, i oktober och i mars, slutade det med antibiotika båda gångerna, trots många många klorhexidinschampoo bad :( Denna gången gör vi ett nytt försök! Badade idag! Puh, och jag som var trött innan ;) Men det är ju bara att sätta hunden i badkaret och bada, det är ju okej, det värsta är ju när man ska STÄDA efter! Det är ju hår överrallt och avloppet har slutat fungera för längesedan ;) Men OM hunden slipper äta antibiotika och får vara en pigg vovve utan kli på ryggen är det värt det! :D Mitt lilla hudbarn! ;)

Har fått semester den 6:e augusti! Det betyder att jag är ledig fre-sön och jag ska på weekend till Skara med syster då! :D Förhoppningsvis hinner vi med både Skara sommarland och hästutställning! :D Någon som vill vara hundvakt? ;) Ska se till att ni slipper bada hunden då iaf ;) Någon!?

Nu blir det att slappa i soffan! Har bytt pass imorgon så jag jobbar 12-21 istället för 10-19! Ska bli jätteskoj att få vara på centrum! Har inte varit där inne sedan min sista helg i maj! Det är längesedan det! Hej då!


Semester

Känns som om jag har tagit lite semester från det här bloggandet. Inte så inspirerad att skriva så mycket just nu! Men någon gång ibalnd kommer det ett inlägg! Hade två helt underbara dagar med Bror och Elin! I Tisdags var vi på Liseberg i 8h! Det var lagom mycket folk, var så där 15min kö till de populäraste attraktionerna osm Balder, Kanonen och Flummriders så man kan det åka många gånger utan att behöva lägga timmar på att stå i kö! På onsdagen jobbade jag först men efter det åkte jag till Frölunda och mötte upp Tim och Elin. Vi åt en jättegod middag och hade "chokladfondy" till efterrätt! Mums!! Det var VÄLDIGT VARMT! Så vid halv tio när Tim och Elin skulle dra sig mot Halmstad åkte vi förbi Sisjön och tog ett dopp, Texas var förstås värst men alla doppade sig! :)

Har varit så varmt så varken Texas eller jag bryr oss om att gå på några promenader, så vi blir lite uttråkade ibland! ;) EN kväll hörde jag att Texas pysslade med något i köket, det lät mycket konsitigt, gick dit och såg at than lekte med ett stearinljus, de ljuset har ramlat ur lådan och legat där rätt länge, jag hade sett det men ignorerat det. Är man uttråkad så är man ;) Se filmen och njut av mitt alldeles egna lilla flum! Åh hur kan man komma på alla tokigheter!? Han roar mig verkligen! :)


Övertid

Ja, bara i så där 5h! Men vad gör det! Jag trivs så bra på mitt jobb! Är verkligen så glad att jag har det! Nu äter jag lite frukost! :P Kvällsmat när jag gick och frukost när jag kom hem ;) Jobbat i 12.5h, inte suttit ner många minutrar! Ska bli skönt att vila benen! Vovven har fått en snabb kissrund och mat, nu får han sova lite till! Stackars hund! :( :P Han ser lite uttråkad ut men han stör mig aldrig när jag sover :) Han är snäll han!

Åh det är strålande sol och varmt! Jag vill inte sova bort dagen :P Igår sov jag till 14.30, det var ju tur det med tanke på hur länge jag jobbade idag ;) Men gårdagen var bara varm och klibbig, ingen sol :P Så då går man ju inte miste om något på samma sätt ;) Ikväll ska jag på bio med Eva-Karin! Vi ska se Eclips, 3:e filmen i Twiglight serien! Kuuuul! Och på tisdag, imorgon! Kommer bror och Elin och vi ska gå på Lisebeeeerg! Kuuuul!!!!!!!!

Bästa att sova lite helt enkelt! Hej då!
 

Woho!!

Har bestämt mig för att INTE sälja bilen just nu! Idag åkte jag till verkstaden och den har ett trasigt hjullager eller kullager (jag tycker inte det är kul :P)) och det ska fixas! Orkar inte vara en sommar utan MIN bil! Hade kunnat låna en bil men det är ingen hundbil och den har ingen ac, min är både hundbil och har ac ;) Säljer den när jag flyttar härifrån! Vill inte ha en ny bil i denna stora staden i alla fall! Folk är inte så rädda om varandras grejer här! Inte alla i alla fall!

Så imorgon ska bilen på verkstad! De sa ingen tid när jag skulle lämna den så siger väl upp vid 8 och kör ner den! Känns så där kul att gå upp kl 8 när man ska jobba natt men skönt att få den fixad för på LÖRDAG insåg jag att det är hundutställning i Tvååker!! Det tar bara 1h dit med bilen! Hade en köpare till bilen som skulle tagit den på lördag och då hade jag inte kunnat åka på den! ;) Så nu har jag bestämt att jag ska dit på lördag och titta på massa fina vovvar! Om de är några där jag känner så hittar ni mig garanterat vid springerringen ;) Har bjudit med Eva-Karin, får se om hon kan och vill men jag blev jättenöjd nu i alla fall! :D På ett sådan evenemang kan jag gå många timmar utan sällskpa och bara titta och njuta! ;) Nästan så det är skönt att vara själv eller har med sig någon som är minst lika intresserad! :)

Japp fixa bil imorogn sen jobba och sen upp till utställning på lördag! Ska ladda kamera batteriet och bara njuta! Spelar ingen roll att jag kommer vara trött :P Det är det värt!

Hej svejs!

Regndag/sovdag

Varit en seg natt, svårt att vända på dygnet! Det resulterade i att ja inte somande förän efter kl 02 någon gång! Dessutom vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om. Fast jag är ju ledig så det gör inget tänkte jag. Gick upp, åt min supergoa smörgåsrulle för tredje gången ;) (tunnbrödsrulle med rökt bog, tomat, lök, sallad och brieost!) SEn gick jag en sväng med hunden och sen duschade jag, klockan blev 11.45, jag tittade lite på tv och sen har jag sovit till nu :P Så busigt! ;) Vaknade till någon gång för 1h sedan, då spöregnade det ute, antar att det var därför jag blundade igen och somnade om ;) Det regnar fortfarande men inte lika mycket! Jag ska ta min lilla bil och köra den till verkstaden, de ska få lyssna på den och titta om de hittar något. Det låter lite konstigt när man kör i 70 och hon som kollade på den igår ville inte köpa den utan att veta vad det var. Det kan jag ju försåt och det ska ju inte låta så bra att få det uppkollat. Ringde en till på bilen idag som ville se den ikväll om inte hon den andra ska ha den! Men jag vill ju helst ha kvar den ett tag till ;) Kan de inte hejda sig lite!! :P


Besvikelse

imorgon skulle jag och Malin åka ut till hennes hav där de har en husvagn stående. Skulle vara där hela dagen för att sedan på kvällen åka till Liseberg och dansa bugg! Malin blev beådrad att jobba imorgon istället i sista stund! Och jag som hade fixat med hundvakt och allt. Blev mycket besviken! Fick inte ens lust att gå på Liseberg :(

Idag ringde en på bilen med. Kommer och kollar imorgon! Egentligen vill jag inte sälja den just nu men hittar jag en köpare som vill ge vad jag vill ha så ska jag sälja den. Man vet aldrig när man hittar rätt köpare! Men jag har i alla fall inte brottom att bli av med bilen. Tänker inte anpassa mitt liv efter att folk ska titta och provköra! De får anpassa sig efter mig eller leta efter någon annan bil ;)

Nu har jag varit hemma i snart en halvtimme. Klockan är 03.20, fick jobba över en lite lite lite stund! Behöver lite tid att relaxa på när jag kommer hem. Kan inte bara gå och lägga mig trots att klockan verkligen är mitt i natten! Bättre att sitta här en liten stund än att ligga vaken i sängen! Men nu är jag färdig relaxad! Hunden är kissad och äten och jag har borstat tänderna för typ 5:e gången idag :P Blir så när man har tandställning och mat som fastnar överrallt! (fy så äckligt!) Nu ska vi gå och lägga oss i den stora härliga sängen och sova många timmar! Vi har ju inget att göra imorgon i alla fall så till lunch någon gång är vi kanske vakna ;) Behöver vara hemma här och städa och tvätta men hur kul låter det!? Inte så man behöver ställa klockan för att komma upp i alla fall! :)

Natti!

Lovely weekend

Men nu är den slut!

Jobbar 5 nätter denna veckan, och jag missar kalas och markand hemma i blekinge :( Hade sååå härna velat vara där! Särskilt efter de här dagarna! Har blivit några nyanser brunare, har badat i det stpra havet två gånger och hjälpt pappa att lägga tak! Vill ha mycket mycket mer sånt! Varför ska det vara 35mil hem!? Trivs ju här med men saknar verkligen naturen och miljön!!!!!!

Nehepp dags att åka och jobba :) Där trivs jag också bra men man hade ju gärna valt med omsorg vilka dagar man ska jobba och inte jobba en hel helg när det händer massa roligt där hemma!!

Ha en bra kväll! Det ska jag ha :)


RSS 2.0