Tidiga morrnar

Alldeles för tidigt det här om ni frågar mig! Jag skulle valt ett annat yrke ;) Bra att komma på det 3månader innan examination! :P Ni har väl inte missat min nedräkning här på bloggen! Under 100 dagar tills jag är klar! Häftigt!

Idag regnar det dessutom, eller det började regna redan på kvällspromenaden igår, så det är blött blött blött! En annan som är så trött att man inte vet vad man ska ta vägen blir inte piggare av det här vädret! Men idag är sista dagen på praktiken och även om jag ska jobba i helgen så har jag ju sovmorgon ända till 07.00!! Vilken lyx! Sen blir det c-uppsats igen hela nästa vecka och så ska jag jobba nästa helg med, men SEN!! Då ska jag sova och ta igen all min förlorade sömn! ;)

Även om det är fullt upp får man ju vara lite social! Ikväll blir det Wii hemma hos Maja igen!! Och ikväll kommer hennes syster och Kajsa och några andra, vem vet! Vi ska spela Wii och hämta mat! Mmm va jag längtar efter en super duper kväll tillsammans med trevliga människor!

Kram på er!

Längdskidor

Har för första gången i mitt liv stått på längdskidor! Jag och Eva-Karin och vovvarna passade på att utnyttja det fian vädret och den korta rasten jag hade, mellan kl 11 och 13 var jag ledig! :P Termos med varm oboj, frallor, kamera, skidor och trevligt sällskap! Ja vi hann väl vara ute 1,5h kanske! Ville verkligen inte åka och jobba, vi hade det ju helt perfekt!!



Ser ni hur bra vi har det eller? ;) Kunde ju blivit solbränd om man satt där hela dagen :)
UNDERBART ATT FIKA UTE I SOLSKENET =)


Ja bilderna ser ju bra ut men hur gick det då :P Haha jo jag välte ju inte en ända gång men det var näääära! Det var ju ganska halt att stå på de där ;) Kanske inte blir OS om 4år men 8år kanske ;) Ni ser ju, inte ens Texas hängde med i spåret ;) (Fast han fick ju springa utanför spåret, kanske var lite jobbigt i all snö?)

Jag kan tänka mig att göra om det en annan fin dag! Allt runt omkring var ju det som gjorde det UNDERBART!!


Snökaos

Har varit hemma i Blekinge, nej, är hemma i Blekinge. Det snöar, och töar, och snöar och snöar och snöar. Har hört att det är snökaos i Göteborg med, tydligen VÄLDIGT MYCKET SNÖKAOS!! Och jag och Eva-Karin som hade bestämt att vi skulle prova åka längdskidor imorgon... Känns som att det kanske är lite för mycket snö i spåren :(

Har varit på två kalas under min hemmavistelse! Trevligt att man får träffa en massa folk när man ändå är hemma ;) Det var väl lite det som var tanken :P Har varit och klippt mig också! Det behövdes!

Jag hoppas att det slutar snöa snart och att jag slipper köra upp på dåliga vägar. Har snöat och varit grisigt på vägen de senaste gångerna både fram och tillbaka, vill inte igen!!


Alla Hjärtans Dag!

Idag är det en strålande solskensdag i Göteborg! Jag och vovven har tagit en promenad, återigen bland alla hurtiga skidåkare runt Kviberg! Jag försökte faktiskt få nån att hänga med mig och åka längdskidor idag men alla jag frågade var upptagna ;) Så det blev inget av med det idag, men kanske imorgon kväll!

Var som sagt ute och gick och man möter en hel del hundar som är helt galna när man går förbi, idag bestod de galna hundarna av två små varianter, påklädda varsin jacka, Texas gick "här" och vi har ju tränat mycket kontakt så på det brukar han själv lägga till ögonkontakt. Så vi möter dessa galna små hundar på den smala upptrampade stigen och Texas går så fint vid min sida. När vi når den stora vägen står ett par och tittar på oss, kvinnan säger till mig "Vilken fin kontakt ni har, ni tränar en del va?" Det är så härligt och få en uppmuntrande kommentar ibalnd, bara så där oväntat, att någon ser min och vovvens kontakt utan att jag har gjort nåt. Jag menar okej om man står och gör senap och ketchup, eller lite vila och cirkel ;) Men nu bara gick vi och hon såg ändå på oss att vi hade kontakt! Hon har gjort min dag till en bra dag! :)



Jag och den stårlande hunden i det strålande solskenet i Göteborg
på alla hjärtans dag ;)


OS, nej det luktar inte, det är tävling på g!!

Åhh va jag är laddad! Heja oss! Men va glad jag är att jag slipper tävla i de blå/gula färgerna, känner mig inte riktigt i form ;)

Idag har varit en depp dag, började ändå bra med en härlig promenad med Eva-Karin och hennes kompis ute i Högsbo, men när jag kom hem därifrån så tog min ork slut, lagade mat och gick och lade mig, låg i sängen och vilade i 1,5h och inte var jag piggare när jag sedan gick upp! Hade gärna legat kvar men måste ju kunna sova ikväll, fast ju nu känns det inte som några problem, hade lugnt kunnat sova nu om jag inte hade behövt heja på de blå/gula i skidskytte! :)

Har en konstig vecka framför mig, har praktik, morgon, morgon, kväll, morgo, morgon betyder att jag måste åka med spårvagnen 06.06!!!!!!!!!! Jag VILL INTE!!! Texas får nöja sig med mini mini runda ett tag ;)

Nu TV! Kramar!


Wii, nu är det helg!!

Jag trodde det skulle bli en filmkväll ensam hemma i lägenheten men så dyker en tanke upp och det resulterar i att jag nu strax är på väg till Maja för att spela Wii!! Kunde ju inte blivit bättre om du frågar mig! :D

Stackars familjen hemma är sjuk , krya på er! :) En dag dålig och sen bra igen, sikta på det va! ;)


Livsfarligt att promenera i centrum!

Oj, vilken dag! ;) Va skönt att den är över ;) Och bra blev den också!

Har varit på en livsfarlig promenad i Göteborgs centrum! Jättehalt! Fallande snö och istappar från tak! Spårvagnar, bussar, bilar, cyklister! Ja, livsfarligt :P Men jag hade i alla fall trevligt sällskap! ;) Kändes mycket bättre att gå på promenad i de mer välkända områderna när jag kom hem! Här finns inga läskiga istappar som kan ramla ner i huvudet och inte några spårvagnar man ska se upp för heller! Inte så att man behöver korsa flera spår samtidigt i alla fall! ;)

Åkte hem till Malin imorse och satt hos henne och skrev lite på resultatet på uppsatsen! Det närmar sig! Och tur är det för nu börjar tiden ta slut känns det som! Imorgon är sista dagen på två veckor som vi kan sitta med uppsatsen, sen är det praktik i två veckor. Efter praktiken är det bara en vecka tills handledaren ska bedöma om uppsatsen hinner bli klar i tid eller ej och en vecka efter det ska uppsatsen lämnas in!!

Försökte somna för en stund sedan men det går inte så jag skriver lite här så kanske jag blir trött sen ;) Snart är det ju helg igen! Och så var ännu en vecka slut! :D Nästa helg ska jag hem igen, bästa pappan fyller år och det ska såklart bli kalas! :D (med tårta hoppas jag ;))

Så, nu kanske jag kan sova!
God natt!
/K

Lunchrast

Nu har vi lunchrast. Idag blev det soppa till lunch! Spenatsoppa med kokt ägg och skorpor! Det var lika gott som igår när jag gjorde det! ;) Tack för tupperware burken säger jag bara! Inte en droppe av soppan hade runnit ut! Tillskillnad från om man använde IKEAs annars så bra burkar, då hade soppan legat i plastpåsen ;)

Hade ett mindre utbrott på datorn och word innan lunch, hoppas den har lärt sig en läxa! Kul när man lägger ner 1h på att få till innehållsförteckningen och allt bara bråkar med en. Men nu är den fixad! Dataproffs som man är ;)

Hej hopp!!

Det där lilla extra!

Har haft en skön söndag! Den var lite seg mitt i men annars har den faktiskt varit ganska så uppvilande och skön! Härligt promenad väder, Texas och jag har gått vår vanliga runda och där har det även kört upp ett längdspår så när vi gick idag hade vi många hurtiga fridluftsmänniskor som sällskap! Roligt att ha något att titta på :)

Det har blivit en massa tvättat! Har tvättat allt jultillbehör så nu ska det bara ner i min fina jullåda och sen ska den upp på vinden! =)

Ikväll står det träning på schemat och sen filmkväll! Har fixat två Johan Falk filmer men jag orkar nog bara med den ena! Till det ska det avnjutas efterrätt! Det blir hallon och blåbär i ugn med riven vitchoklad på! Den som inte har provat det rekommenderar jag starkt att göra det! Finns inget enklare och det är så himmla gott! Vi brukar ha glass till också, men det är inte nödvändigt ;)

Åhh ja denna c-uppsats, har inte blivit mer peppad trots två dagar ledigt... Men vi har grupprum bokat mellan 08.30 och 16.30 varje dag denna veckan så det är bara att se till att vara effektiva! För att vi ska orka vara effektiva tänkte jag att vi behövde lite energi! Så när jag handlade så köpte jag ett paket Tom och Jerry kex till oss! (var tvungen att provsmaka redan nu, de smakade lika gott osm när man var liten!!) Var länge sedan jag åt dom!!

Och för att lätta upp stämningen lite till köpte jag mig en bukett tulpaner :) Det är det där lilla extra som gör att man orakar med ibland ;)


våren!

Nu längtar vi efter våren! Faktiskt, trots att jag tycker om vinter väldigt mycket ser vi fram emot en härlig vår! Köket har fått sig en omgång med putstrasan och det blänker som aldrig förr! Färgerna ska hållas i svart och limegrönt och det är väldigt viktigt! ;) Det innebär att diskmedel matchas med disktrasa och diskborste och allt annat man kan tänka sig! Jag är inte tokig, bara uppväxt så här!! :P Och det blir ju väldigt fint, tycker jag, när man matchar! ;)

Igår var jag på inflyttningsfest i Hamlstad! Vi spelade sällskapsspel! Det var kvinna mot man och taboo vi spelade! De var både väldigt trevliga spel och människorna var också trevliga! ;) Tycker det är väldigt mysigt att spela spel :-) Frågade Anna och Henrik som också var med var dom skulle göra ikväll och vips så var det bestämt att jag skulle komma över och titta på melodifestivalen och spela Monopol! :D Så om bara en lite stund ska jag åka till dom! Ska bara...! :P

Här kommer lite bilder på mitt fixade kök! Observer att jag har bytt gardiner och jag har till och med strukti dom :D


Spårvagn, nej tack!

Imorse var det en tung morgon. Inte nog med att jag var så ovillig och opeppad på att ta mig till skolan för att skriva på c-uppsatsen DESSUTOM krånglade spårvagnen mer än någonsin och jag vart va 40min sen!! När jag satt på spårvagnen och det sturlade så undrade jag varför jag ens hade gett mig av hemifrån ;) Men resten av dagen har ändå varit okej, och den har gått fort!

Hade möte med vår handledare, hon tyckte vår bakgrund såg bra ut men vi måste gå igenom det än en gång för att förbättra språket... Och sen var hon nog lite oroliga för att vi inte skulle hinna klart, och den känslan kändes ju såklart inte så bra. Men jag och Malin kände oss rätt lugna innan mötet och bara vi börjat skriva på resultatet nästa vecka så är det inga problem! Det är ju inte det att vi inte gör något, sitter i skolan mellan 08.30 och 16.00 varje dag. Men om det skulle bli kris får man väl använda ännu fler timmar av dygnet! :P

Den där superduper snabbaexterna hårddisken jag har köpt mig kom till Kortedala redan idag! Så jag var och hämtade den, åkte och handlade, gick på promenad med vovven, lagade mat och nu har jag precis börjat formatera om den stora virusinfekterade datorn :P Det tar ju inte så lång tid ;) Hehe, det har vi ju erfarenhet av ;)

Aja, önska mig lycka till och hoppas jag inte glömde något viktigt på datorn, för nu är det borta!!

Så lycka till till mig!


Aldrig sett så mycket snö i Göteborg!

Det är helt otroligt fint ute! Massa massa snö och snart vet inte den "stora" staden Göteborg var den ska göra av alla snövallar! Spärvagnarna ser knappt spåren och bussarna fastnar i backarna, bilarna sitter fast och kommer ingen vart! Man kan nästan säga att det är kaos! Som tur är så stör det inte mig och vovven så mycket! Vi behöver inte bilen och det är inte hela världen om spårvagnen kommer lite sent, vi hinner klart med c-uppsatsen i alla fall! :)

Dagarna går i ett, kommer inte ens ihåg hur många veckor vi hållit på eller vad vi har gjort! ;)

Imorgon vet jag i alla fall att vi ska träffa vår handledare och diskuter hur det går för oss OM hon kommer till skolan, det vill säga om inte snön sätter stopp för det!

Voff-Voff och jag var ute på en härlig promenad efter skolan! Vi kom inte hemifrån förän vid femtiden men tack vare all snö var det alldeles lagom ljust även när vi kom hem igen! :) Det var dock en ganske tung promenad :P Mycket flåsande i snön blev det ;) Men det gör ju inget! ;) Texas tycker det bara är skitkul att vi går "offpist" om man säger så! :)

Jag har kommit in i en trötthetsperiod, går och lägger mig vid nio halv tio och vaknar trött, går till skolan och kommer hem tröttare! Men jag hoppas jag snart blir pigg igen! Tycker om att kunna sova i alla fall! Gäller att ladda så mycket det bara går till vecka 7-8, då är det praktik, det vill säga så där oförskämt tidiga mornar!

Nu är klockan snart nio så det är dags för oss att krypa i säng ;P

KRAM

Västra Götaland, igen!

Hemma igen! Man kan ju säga att jag har en egen liten special sträcka, den går från Göteborg till Blekinge, fram och tillbaka, fram och tillbaka med jämna mellanrum! Och den trogna passageraren är Texas! :)

I Kortedala var det ett minder snökaos! Klockan var ändå 14.00 innan jag var här och det var inte skottat någonstans! Jag har alltid med mig mycket mer grejer in i lägenheten än ut när jag åker någonstans, tur att jag har gått om plats att förvara allt ;) Men usch för den dagen man ska flytta :P Har hjälp syster att flytta in i sin lägenhet i helgen! Det blir kanon fint! Men som sagt, längtar ju inte mer efter min egna flytt (som inte finns inplanerad!) när man har burit kartonger och flyttstädat en annan lägenhet i helgen :P Ja och sen när jag burit in alla grejer gick jag och vovven på promenad! Har varit ute och pulsat i snön på vår favvo runda! Den tar 1h och vovven kan vara lös hela vägen! Det är vår favorit runda ;) Den går vi MÅNGA gånger i veckan! Men hellre det än bara en massa koppel promenader! Tycker inte om att gå med hunden i koppel :P

Jag köpte ett nytt foder till Texas, jättebra tänkte jag, men han äter och äter och äter och han är extremt hungrig :( Nu vaknar han 07.00 på morgonen och kan inte sova, han vill bara ha MAT! Och så har det aldrig varit förut, stackars vovven :( Så på väg hem idag köpte jag hans gamla mat, det är tydligen den han vill ha! Så då får han det! Jag tänker inte försöka hitta några fler alternativ! Han är värd den maten han vill ha! Gör ont i mammahjärtat att se vovven så hungrig, och då får han MYCKET mat nu! Hoppas det blir bättre när vi går tillbaka till de andra, förhoppningsvis passar den sammansättningen bättre till honom och gör att han håller sig mätt längre :)

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag åka och shopa!

 * Termobyxor
 * Vinterkängor
 * Grön duk
 * lämna in gamla dataspel
 * kolla på externa hårddiskar
 * HANDLA MAT FÖR HELA VECKAN!

Sen blir det måndagsmys i soffan! :)

RSS 2.0