Wow!

Idag har jag varit så duktig! Om jag får säga det själv ;) Först jobbade jag, eller var på praktik, eller va man ska kalla det! Har gjort så mycket omvårdnad idag och det har varit så bra! Plus att jag satt en nål, pang på och så var de klarT! *klappar mig på huvudet!* Det är inte alltid lätt att träffa de där kärlen! Herregud va jag snakar om min  nålar men det är något jag verkligen vill vara bra på och som jag tycker om att göra så då är det ju såå roligt när det fungerar! :-)

Decci och jag har planerat att åka till Småland imorogn och hälsa på hos Jojjo och co där! Får se hur det blir men det vore mycket skoj! Jag har gjort klart alla mina tre skolarbeten idag så jag kan gå på helg och känna mig så nöjd! Därför jag har varit duktig ;) Om de blir godkända så är allt klart då ska jag abra få ihop mina timmar och så har jag klarat av praktiken, annars får jag tillbaka uppgifterna och så får jag ändra lite men det stora jobbet med dom är ändå gjort! Texas är ängeln själv, ligger på mina fötter och tittar upp på mig då och då, ska vi göra nåt nu mamma!? Nähä då sover jag lite till!

Mitt i allt skolarbete gick jag och vovven på en promenad! De regnade på oss men på något sätt var det ändå skönt att släppa skolan lite och få frisk luft! Tänk vilken tur att Texas drar ut mig med jämna mellanrum =) Nu ska jag sova så jag är piggis och gladis imorgon! Trevlig helg på er!


Mitt i veckan!

Onsdag! Helt galet! ;O) Idag har jag gått med Elsie, hon är stomiterapeut och hjälper alla som har fått stomi. Det har varit en mycket intressant och lärorik dag! Och så är det kul med lite omväxling! :) På mottagningen var också en klasskompis så vi åt lunch ihop. Kul kul att se hur de andra har de :-)

Jag har varit lite nedstämd ett par dagar. Allt har känts hopplöst, jag har så stora krav på mig och när jag blev sjuk och förlorade nästan en hel veckan på praktiken kändes det som att jag inte skulle klara av att få godkänt på praktiken. Men det tror jag att jag kan nu ;) När jag var hemma i helgen deppade jag ihop men nu är jag glad igen! Synd bara att de där hemma bara får träffa mig för att bryta ihop och sen gå vidare =P Men jag tror inte det gör något och dessutom kommer mamma upp och ska umgås med mig hela nästa helg om ingenting kommer ivägen och det ska bli mysigt som bara den =)

Tur i oturen , är ju inte så kul att vara deppig men när jag var det bestämmde jag mig för att jag skulle skjuta på att operera ut den första visdomstanden, hade fått tid på tisdag, 2dec, men då skulle jag bara kunna gå 4h på tisdagen och sen vet jag inte hur jag mår på onsdagen och så hade jag en obligatorisk lektion då och det vore inte kul att missa den och nä det gick bara inte att få ihop just nu. Ringde flera gånger imorse och när jag tillslut kommer fram säger hon att, nä du har ingen tid på tisdag, men den 13 jan! Ehh, jaha!? Det var ju tur att jag inte gick dit på tisdag, då hade jag blivit mycket besviken men nu var det ju bara bra på alla sätt och vis :) Så den 13 jan ska jag ta ut den första visdomstanden av fyra =S Det känns lite jobbigt att de ska vara fyra just också, vissa har ju inga alls :P

Texas och jag har varit ute i drygt en timme och luftat oss. Finns det nåt bättre än att ut och gå med den man tycker om mest en lugn, stilla ,lagom kall kväll i november!? =)



Forever young!

Hemma igen!

Ja hemma kan ju vara både i blekinge och göteborg, nu menar jag hemma i göteborg :-) Jag och Texas körde redan vid 11 tiden så vi var och hämtade Decci när hon slutade jobbet och så handlade vi lite. Vi brukar försöka handla för en hel vecka när vi handlar. Det är skönt också att ha allt handlat bara man kommer på vad man vill ha =)

I helgen har pappa och jag bytt däck på bilen så nu kan de komma snö! Och så är hunden klippt! Och så har jag tagit kort på syster och hennes pålle.

Nu ska jag och Texas gå ut i kylan och få lite luft sen ska vi kolla på Heroes och sen sooova! Imorgon är det klockan 05.00 som gäller igen! Kram på er!




Filmen som ni bara måste se!

Filmen på min lilla vovve som ni har svårt att hitta ligger på hemsidan som har den här adressen http://web.comhem.se/rindistexas/ , på första sidan (som ni kommer till) ligger en direkt länk om ni läser texten och klickar på de understrukna klicka här! Då kommer ni till filmen! Eller så går ni in i fotoalbumet på hemsidan, går längst ner på sidan och trycker på texten: Texas - Rule the World, då kommer också filmen upp :) Lycke till! Ledsen att det inte var tydligt, det är så svårt när man gör det själv ibland för jag vet ju var den är ;)

Ha en bra helg! :D

Dasg att ta tag i den här veckan nu!?

Ja igår var väl en minst sagt jobbig dag, hade sån fruktansvärd magvärk!!! Gick ner för trppan för att Texas skulle få gå ut, han fick kissa snabbt på en buske och upp igen och slänga sig i säng, liggande eller sittande, STILLA var ok men så fort jag rörde mig, Ajaj.. =( Mamma trodde det berode på den tomma magen så jag öste i mig fil. Det hjälpte och jag kunde somna utan att ha ont igår kväll! Idag har jag abra lite ont i magen, har varit ute på en hal morgon promenad =P Snön ligger vit (eller nä, men på taken!) och det var -1.3 grader :-) Hunden blir alldeles tokig och de rycker i hela kroppen, han är så go =)

Har bestämmt mig för att förka gå till praktiken idag i alla fall. Ingen risk att jag smittar någon längre och om det inte funkar kan jag alltid gå hem igen :) Vill komma ut nu!

I helgen ska jag nog försöka ta mig hem till blekinge på ett eller annat sätt. Jag hade tänkt ta bilen hem imorgon och byta till vinterdäck men nu har det ju redan kommit snö så nu kan jag ju inte köra hem den.. Kanske försvinner eller kanske jag och Texas åker tåg!? Konstigt, det har varit 10grader varmt hur länge som helst och så när jag bestämmer mig för att köra hem så blir det kallt och jag blir sjuk!? Förstår inte...? *suck!*

Blir så glad för alla kommentarer jag fått om filmen! Det är så kul! Tack så mycket! Kram på er!



Min Stjärna

Har lagt ut en kortfilm på min buse på hemsidan!

http://web.comhem.se/rindistexas/

Sjukling

Jag brukar inte vara så sjuk, har haft någon flrkylning hit och dit och kallat mig sjuk men det är nog att överdriva ;) Igår natt drabbades jag av magsjuka! Sen låg jag och sova hela dagen! KOllade på massa olika program men såg inte ett ända färdigt, somnade. Kunde inte äta något på hela dagen, det kom bara upp igen. Klockan 20.00 gick jag och lade mig på skakiga ben och imorse vaknade jag som en mycket piggar Kitty. Som faktiskt var hungrig! Jag har ätit lite kräm men vill inte riskera nåt så jag tar de lugnt ;) Kroppen är fortfarande skakig från igår men det känns mycket bättre! Hoppas det är över nu så jag kan gå och "jobba" imorgon! :)

Det är tur att man har en anpasningsbar hund, Decci var ute med honom på morgonen, sen låg han och sov med mig hela dagen tills jag vid 17 hade samlat på mig tillräckligt med kraft för att ta mig ut, vi gick en KORT runda, som kändes hur lång som helst och hela världen snurrade, sen sova vi igen när vi kom in och så var D ute med honom vid 23 när hon kom hem. Han klagade inte en ända gång...! Han är bäst! Just nu är han ute och går med Decci. Skönt för mig och slippa gå när man mår som man gör...

Förövrigt kan man säga att min hund är i stort behov av att klippa sig! Han är som en lite ulltott, jättesöt men alldeles lurvig ;) Får nog göra något åt det i helgen! ;)



Texas och jag tränar på stranden, sommaren 2007! Lika bra kontakt som vanligt ;)

Polis polis potatis gris =)

Haha jag vet inte om man får säga så men det blir nog bra ;) Nu är det äntligen sovmorgon till klockan 08.00 imorgon! De är sovmorgon med 3h!!!!!! Tror ni man kan sova så länge!? Jag lär ju gå och lägga mig tidigt ivkäll också! Är döds trött! 6 mornar i rad har jag stigit upp 05.00 eller tidigare ;) Fy för! Bumsade i säng klockan 20.00 igår! De ni ;)

Och idag då har jag gått med Sara, det är en annan sjuksköterska på avdelningen, måste byta lite så jag får ihop timmarna som sagt! Det har gått såå bra! Har satt en nål alldeles själv! Tagit blodprov på en äldre man som meddelade att, ja förra gången var de tre stycken som fick försöka, jag klarade det på första! Självkänslan är på topp efter dagen! ;) Fick gå kl 14.00 istället för 16.00! Helt underbart! Så nu sitter jag hemma nöjd och glad med dagen och funderar på vad jag ska göra och i vilken ordning :P Till kvällsmat blir de paj, vore ju skönt att göra den nu så det var klart, fick ett nytt recept igår, prästost i skalet och spenat och feta ost i fyllningen! Låter smarrigt ;)

Precis när jag hoppade av spårvagnen vid gamelstadstorget idag kom polisen, ut ur bilen och batongerna i högsta hugg - "Stoppa spårvagnen!!" Och så viftade de lite med sina klubbor, sen sprang de på den spårvagnen jag precis lyckligt ovetande hade hoppat av :P Undrar var de var för typ på den som de ville ta :P Inte var det mig i alla fall ;)

För den som inte visste det så är min vovve  helt uuuunderbar! Gah, vet inte va jag skulle göra utan honom! Just nu har han kommit in i en kelperiod osm heter duga! Det ska liggas i knä och det ska klappas på och det ska vara täcke och varmt och myyyyyysigt! Hallå, Texas!? Nog för att du tycker om och mysa men nu kan man ju börja undra!? :)



Morgon stund!

Ja nu är jag uppe tidigt för femte morgonen! Det tar på krafterna, och dagarna blir ju hur kota som helst när man måste gå och lägga sig vid 21-21.30. Eller framför allt så är jag så trött då att jag inte orkar vara upp längre! Ska gå upp tidigt imorgon med och gå med en annan sjuksköterska än min ordinarie handledare. Måste få ihop mina timmar och sen kan det vara bra att se en hur en annan sjuksköterska jobbar. I mitt blivande yrke kan man göra de flesta grejer på ex antal sätt och oftast är inget rätt eller fel, gäller bara att hitta rätt själv! Ser i alla fall fram emot en kort sovmorgon på tisag. Ska vara i skolan 10.30 och skriva klart grupparbetet. Sen går jag upp jätte tidigt på onsdag igen och sen har jag en lite sovmorgon till tor, börjar 08.30!! Och på fredagen jobbar jag kväll! Jag funderar på att åka hem över helgen och lägga på vinter däcken, kan ju vara bra att ha! Men vi får se hur vädret blir! Kanske blir snö och kallt och då kan jag ju inte köra hem ;)

Nej! Nu är det dags att dra sig här ifrån!

Ha en bra söndag folket!

Kitty sjuksköterska!

Idag har jag tagit två misslyckade blodprov och satt en nål med lite hjälp från en annan sjuksköterska ;) Men den hamnade på plats och oj va blodet sprutade ;) Får nog öva på min smidighet där lite ;)

Texas och jag var på en lite längre promenda ikväll, den gick fram och tillbaka längs den "stora" vägen in till stan och tillbaka. Det är ju mörkt när jag kommer hem om dagarna och här ute på "landet" finns det inga bra upplysta gator att gå, och man vågar ju inte gå var som helst här! Trots att jag har den bästa vakthunden av alla ;) *not! sorry texas du är bra på mycket men att skrämma iväg nån som anfaller oss, nja, de låter du nog mig fixa eller springer därifrån ;)* Men jag tycker om dig så otroligt mycket för den du är! Både dina bra och dåliga sidor! Du och jag är perfekta tillsammans! Och inte så mycket utan den andra ;) *LOVE!*

Oj vilken urspårning av inlägget :P Skulle ju handla om Kitty som sjuksköterska idag! =)
 
Jag har hela dagen gått och små lett på jobbet, jag tänkte på gårdagen! Det är typ det bästa jag gjort! Kommer ha så roligt åt det så länge! ;) Samtidigt så får man alltid ett leenade tillbaka när man går och ler på "mitt jobb"! Jag har varit uppe på dialysavdelningen och sett hur det går till när en apparatt gör njurens jobb! De syr ihop en artär och en ven i armen till en "fistel", fistelen blir som ett större kärl och gör att man kan ta ut en större mängd blod amtidigt sen åker de igenom ett filter i en maskin och in igen i en annan slang. Så galet! Men så underbart! Tänk va mycket man kan göra i vården idag! Men något vi fortfarande behöver är ett bot till all cancer! Avskyr detta onda ting som orsakar så mycket smärta till nära och kära och sådana jag inte känner! *usch* =(

Jag har just precis ätit upp kvällens efterätt, jordgubbar och bananer med glass! Tro mig, det var godare än vad de låter ;) Jag tyckte jag behövde den extra energin nu när jag ska jobba hela helgen! :P Äcsh, man behöver inte alltid en anledning, de räcker med att det är gott och att man njuter av det ;) Får väl springa av mig det på gymet någon annan dag annars :P Förra helgen var jag och sprang både på lördagen och söndagen! Det var såå skönt! Lär jag inte hinna denna helgen... Känner mig så stressad hela tiden, tog ett par djupa andetag när jag var ute och gick och försökte lugna ner mig, funkade en lite stund sen hade jag stressat upp mig igen och fick börja om! Fattar inte varför jag gör så mot mig själv!?

Oavsett är jag stolt över mig på praktiken idag! Jag försökte sätta nål och det lyckades ju med lite, lite hjälp! Det var min andra nål jag någonsin satt! Det är inte det mest märkvärdiga man kan göra men det är så lätt att säga att man bara vill titta och lära sig och aldrig ta nästa steg! Bra gjort Kitty! :-)

Nuu är det snart dags för S.O.S Gute! Tänk den dagen jag är färdig sjuksköterska...................................


Inlägg om mig, bild på mig, måste ju vara rättvist Texas ;)
Åhhh, det skulle inte vara fel att åka tillbaka dit denna bild är tagen *dream on, dream on!*

Högvakten i Stockholm!

Nu har jag kommit hem igen, eller jag var hemma kvart i sex om ni vill veta exakt ;) Har haft en helt underbar dag! Gått och skrattat åt mig själv och så =P Gick upp 04.15 och gick ut med Texas, har aldrig varit så lugnt och så mysigt på morgon promenaden! Tystnaden infinner sig i storstaden också bara man är uppe vid rätt tid ;) Sov hela vägen upp till stockholm så det gick riktigt fort! Ville sova lite till när vi var framme ;) Hade fått en vägbeskrivning från Decci så jag visste ungefär var jag skulle, gick över vattnet mit gamla stan, det var ju på rätt håll men jag såg inget slott!? :P Fick fråga och jag var väldigt rätt ;) Tittade på vakterna som var ute ochs å ringde Tim, såg honom genom fönstret, vinkade på honom sen gick jag en runda i gamla stan och tittaded i alla skyltfönster! När klockan närmade sig 10.00 gick jag upp till vakten igen för då skulle de vara vaktbyte och då skulle jag få se bror in-aktion! Haha stackars bror, jag sprang efter dom hela vägen runt slottet, kände mig som värsta förföljaren! ;) Men vad gör man inte!? Och det var en mamma och en bror till någon annan som också hängde på så jag var inte själv ;) När de gått ett varv runt slottet och Tim kommenderat bytena på de ställen han skulle gick han in på gården igen och så försvann han igen! Då var klockan 10.30 och jag skulle vara tillbaka 12.00 då de "stora" vaktbytet skulle vara med vaktparad och orkester så jag tog en snabbis tillbaka till "city", åt en hamburgare på MAX och sen var jag tillbaka vid slottet precis lagom! De har varit en helt galen dag och jag är så glad att jag åkte! Här kommer lite bilder! Nu ska jag snart sova, ska upp 05.00 imorgon, ja varje morgon tills på söndag :P

Ha de fint!

Klicka på bilderna så får ni se dom i större format!



Så blev det Stockholm imorgon!

Japp! Nu har jag bestämmt mig, åker till Stockholm för att titta på bror när han går högvakt vid slottet i huvudstaden! Åker tåg fram och tillbaka! Åker 05.55 från Göteborg, framme i Stockholm 08.20 sen får jag roa mig några timmar, kolla på bror, han går vakt 10-12 och sen 12.15 är det vaktbyte och då är de parad och trummor och sånt, sen får jag träffa honomo 20min för längre får han inte prata i och med att han är i "tjänst" och sen åker jag hemåt 14.10 och är i Göteborg 17.17! Är det någon som har bra tips på vad man kan göra på tåget mer än att sova är de mer än välkomna ;) Men vad gör man inte för bror liksom! Och jag är ju ändå ledig, idag har jag gått med texas 1h sen har jag bara suttit framför datorn, heeela dagen, förutom nån timme när jag mötte upp Decci i stan. Suck, kan lika gärna åka tåg imorgon så slipper jag sitta här vid dumburken ;)

Nu är jag alldeles pirrig i kroppen, måste ladda betteri i kameran och packa en liten väska jag kan ha med, lite matsäck kan ju också va gott å ha! Wii, ska bli kul!

Måste göra allt de nu! :P Ha de fiint!


Fullfart igen!

Stormvarning!

Imorse när Decci gick till jobbet och jag vaknade till var det STORM ute, helt galet och regnet piskade verkligen mot rutorn! Svårt att somna om, kändes som om rutan snart skulle ligga på golvet, plus att jag låg och tänkte på praktikplatsen! Några timmar senare gick vi upp, åt frukost och tittade ut, varken jag eller Texas villr ut men han skulle ju vara hemma själv till kl.15 så vi drog på oss regnkläder och gick ut! Vi tajmade regnet perfekt och inte en droppe fick vi på oss men vi höll på och blåsa bort ;) Jag tog en tidig spårvagn in till sahlgrenska, jag har ju aldrig satt min fot där och har ingen aning om hur man hittar! Ibland har sjukhus bra vägbeskrivningar och ibland är de obefintliga! När jag gick där och letade gick jag förbi informationen så jag stack in huvudet och frågade där och så var de problemet löst, fast de gjorde så jag kom 25min tidigt :P Men det gjorde inget, som tur var, hade varit ännu jobbigare i så fall ju :-)

Det känns som at jag och min sjuksköterska kommer gå bra ihop! Ser fram emot 6veckor med massa nya kunskaper som kan göra mig till den där jättebraiga sjuksköterskan jag vill bli! Gahh va kul det ska bli när jag är klar och kan allt :-) Kan allt!? Det gör man ng aldrig men kan tillräckligt för att få min legitimation ;)

Nu är jag ledig imorogn och på onsadg, lite skönt och smälta allt och ladda! Jobbar tor-sön 06.45-16.00! Jippii ;) Funderar på att åka tur och retur till stockholm på onsdagen! Brosan går högvakt vid slottet och det vore såååå grymt och få se honom i pluffs hatt och säga god morgon till kungen eller vad dom gör ;) Får se hur de bli! Ni lär ju få reda på det i alla fall ;)

Tjolahopp på er!


Texas! Mitt alldeles egna lilla krutpacket!

4000 besökare på hemsidan!

Idag har hemsidan besökts 4000gånger! Woho! =D

Nu ska jag iväg till min praktikplats för första gången! Lite nervöst är det! Det är i alla fall 1år sedn vi var ute på prktik sist och jag har inte satt en ända nål och bara tagit ett blodprov sen sist! Nu gäller de att tänka igenom alla moment igen!

Ha en bra dag!

Pappas dag!

Idag är det pappas dag! Jag skickade ett kort i torsdags och önskade min pappa (min världens bästa pappa!) en helt underbar dag och massa massa kramar tillsammans med ett kort på Texas när han var bebis :P Det blev så fint så :) Och så ringde jag imorse då också och önskade detsamma ;)

Den vanliga söndagen började med fin blå himmel och solsken! Jag och Decci bestämmde redan igår när vi gick och lade oss, (låg och skickade sms innan vi somnade!) att vi skulle åka in till stan och köpa klänningen som Decci provat i fredags men inte kunde bestämma sig om hon ville ha och så ville jag leta kläder att ha på mig på julafton! Haha jag är lite rolig och vet inte vad jag har fått det ifårn men på julafton tycker jag det är roligt att ha nya fina kläder på mig :P Förra året köpte jag en jättegullig klänning på gina tricot, i år blev det lite tuffare! Har köpt RÖDA STUMPBYXOR, tycker det är så häftigt! Och till det ska jag ha en ny grårandig kjol och en jätthäftig tubtop! Gahh ni bara måste se mig på julafton! Det kommer bli sååå bra! Vill bara gå runt i mina nya kläder hela tiden! SÅ bra är dom! :-)

Ja just de! När vi åkte in till stan var det ju då solsken, mysigt tyckte vi och fick lite extra energi, gick runt inne i nordstan och när vi närmade oss utgångarna såg vi att folk såg rätt blöta ut, när vi sen skulle gå till bilen och vi var tvunga att gå ut förstod vi varför, det ÖSREGNADE ute!?!? Var hade den blå himmeln tagit vaägen!? Suck ingen som vet och det regnar fortfarande... Decci ska på vampyr bio ikväll, jag avskyr skräckfilmer så jag och djuren stannar hemma och myser i soffan =) äter lite lussebullar kanske ;) Fast just nu är jag bara propmätt! Åt lunch på Paprika! Mitt favvo ställe ;)

Hej svejs på er! Ta hand om er!


Min underbara pappa!

Klart!

Nu är lussebullarna klara! De blev ruggit goda ;) Snart slut ;-) Behöver ingen lunch idag i alla fall, uppväxet med att njuta av de nybakade har jag tagit fasta på ;) Det är ju då allt är som godast! Nästan i alla fall ;)

Så här blev årets kollektion! De slog inte förra årets i form men oj va gott ;)

,
Förtydligande: En sol, en vovve, ett får, en gigantisk bulle (gör sig inte rättvis på bild!) och en tusenfoting!?

Lussebullsbak!

Idag ska vi baka lussebullar! Det gäller ju att passa på när man har tid! Vet att det är lite tidigt men häldre det än att man inte hinner baka :-) Det är ju så gott ;)

Så här så bullarna ut förra året! Undra vad vi ska hitta på i år för att slå de!?




Tofflor!

Äntligen har jag köpt mig ett par varma goa tofflor! Vårat golvet är ofta väääldigt kallt och jag avskyr att frysa om fötterna!

Mitt rum såg verkligen ut som ett bombnedslag idag, det låg kläder ÖVERALLT, nytvättade och skitiga, lite på golvet, lite på högtalarna, lite i en ikea kasse, var verkligen en pest att gå in i rummet och se allt nu! Decci hade närjat dammsuga idag så dammsugaren stod fortfarande framme när vi kom hem efter att fördrivit några timmar att gå i affärer, det ända vi köpte var mina tofflor! ;) Kände att jag måste göra nåt åt det här! Så nu har jag vädrat rummet, vikt ihop alla rena kläder, sorterat ut de som behöver tvättas och bytt lakan i sängen! Sprilans nya lakan som jag fick av mamma och pappa sist de var här! De passar UTMÄRKT i mitt gröna rum och till mina gadiner! =D Så nu njuter jag av att gå in på rummet igen, och det känns allt bra!

Nu ska hunden ha sin promenad och sen ska vi äta! Det blir biff med bulgur och brunsås :-)

Tjolahopp!


Mina nya lakan och mina nya tofflor!

Imorgon är dags igen, tredje gång gilt!!

Haha jag och Malin ska fira min 20års dag imorgon med en god kaka och paket :P Det blir tredje gången jag firar min tjugo års dag ;) Sen får de nog vara bra va ;) Hehe men de är ju kul när man kan ha kul många gånger =P Jag har i alla fall gjort en kladdig kladdkaka! Vår ugn är expert på att överbaka kakor men denna gången bestämmde jag mig för hellre för lite bakt än för mycket och tror de blev jättebra! Torr är den i alla fall inte ;)

Är rätt trött ikväll, har haft föreläsning heeeela dagen och det är jobbigare än vad man kan tro! Men idag har det varit en intressant dag, den har handlat om omvårdnad av barn! En av de inriktningarna jag kan tänka mig efter grundutbildningen, plus att jag älskar barn! :)

På måndag är det dags för praktik och som vanligt måste Kitty lägga ner massa energi för att oroa sig för hur det ska gå för henne!? Kan hon verkligen det hon ska kunna och va kommer personalen på avdelningen tycka om mig!? Jag har alltid så stora krav på mig själv, det är lite konstigt för de är aldrig någon annan som har stora krav på mig utan det är alltid jag som sätter upp dom! Suck på mig! Alla andra verkar så lugna men jag är helt jätte nervös! Fast jag vet att de andra är också lite nervösa ;) Men de tänker nog inte lika mycket på det som jag. Jag gör det så jobbigt för mig själv... :P

Det är en lugn kväll i storstaden, hämtade hem decci från jobbet, hon försökte jobba idag men det gick inte så bra så hon ska vara hemma imorogon igen. Texas ligger utslagen på golvet och jag sitter här vid datorn i en alldeles tyst lägenhet och det känns så avstressande. I och med att jag gick hela dagen i skolan unnar jag mig en kväll utan plugg och måsten. Det är såå skönt att känna att man kan göra det ibland! Senast nästa fredag får jag reda på hur det gick på terminens ända tenta. Vill veta men känner mig lugn även inför det, känns som jag bara vill ha bekräftat att vi klarade det för i efterhand känns det riktigt bra!

Nu ska jag provsmaka kladdakakan så jag vet att den duger ;) och så ska jag krypa ner i soffan och kolla på lite tv, hoppas det finns nåt bra att se...Brukar vara dåligt med det tycker jag..! Ha en skön kväll! Hej Svejs!


Idag tar vi det lugnt!

På promenad!

Idag har vi varit på promend, all fyra! Det vill säga jag, Decci, Katt och Texas! Det var klarblå himmel och strålande solsken! Super duper! När Katt inte orkade/ville gå längre knöt vi fast honom på magen med halsduken som man gör med små barn. Väldigt smidigt ;) Sen sa han till när han ville gå igen och så höll vi på! Jag gick med honom sista biten, en 5kg katt på magen vat lagom tugnt efter ett tag, hur orkar alla mammor att gå med sina barn så!?

När vi kom hem gick Decci och lade sig lite, hon har varit sjuk i flera dagar nu, hon var hos läkaren igår så vi får väl se om de hittar något. Jag satte mig i alla fall och gjorde lite på grupparbetet. V.47 ska vi vara klara har vi bestämmt, inte så mycket kvar så det vore skönt att få de överstökat! På tal om de så tog jag en extra tidig spårvagn till skolan för att sätta mig i grupprummet där vi var och jag sparade på datorn för att se om arbetet låg kvar, det gjorde det så nu finns det nersparat ordentligt och utlagd på nätet! *phuuuu!*

Igår när jag och Louise satt på spårvagnen var det stopp vid centralen, stod still hur länge som helst kändes det som, efter ett tag åkte vi iaf, föraren sa ingenting, så frustrerande och sitta där och inte veta varför man står still! Åkte ut på "snabbspåret" mellan stan och gamelstaden och vi kommer inte långt innan vi stannar igen - "Det verkar som att den trasiga vagnen fortfarande är trasig så jag vet inte hur länge vi blir stående" ropade föraren ut i högtalaren ;) Vi skrattade lite åt honom och hans trasiga vagn som fortfarande var trasig och sen åkte vi vidare :)

Jag har bokat yoga ikväll också! Det är så härligt att utmana sig lite mer för varje gång! blir ca 6-7gången nu! Känns som en veckoaktivitet, såna man hade när man var liten, gick och dansade, gick på gympa, spelade innebandy eller va man nu gjorde ;)

Nu ska jag äta müslibröd med nykokt ägg! Mums! Ikväll blir det färska vitlökshamburgare, men man måste ju ha något i magen innan yogan ;) Sååå nu ska jag njuta av den innan jag ska skriva klart det sista på arbetet för idag och sedan dra mig till gymmet!

Ha de fint people!


Katt och Texas tillsammans på promenad idag :)

Stängt av hjärnan!

Så känns det iallafall! Igår var vi i tvätten, D glömde starta tvättmaskinen, kul det var att komma tillbaka och tvätten inte var tvättad :P Men det var ju inga större problem. I torsdags innan vi åkte glömde jag lämna tillbkak mina hyrfilmer för det skulle jag göra på fredagmorgon innan vi skulle hämta upp Decci MEN vi åkte ju på torsdagkvällen...Så 120kr fattigare i förseningsavgift *SUCK!* Idag har vi suttit i skolan och gjort ett grupparbete, jag satt vid datorn och sparade men jag sparade på skrivbordet trots att jag hade mitt usb-minne i och nu så är allt det vi satt och gjorde borta! Ska gå till datorn de första jag gör imorogn och hoppas de ligger kvar på skrivbordet annars får väl jag sitta och göra om det...Stackars mina gruppmedlemar som låter mig sitta framför datorn ;)

Tre dagar kvar i skolan innan praktiken börjar! Det ska bli kul, men jag är så nervös att jag inte ska dugga! Hur ska jag kunna bli en bra sjuksköterska!? Känslorna går upp och ner, ibland känns det jättebra ibland förstår jag inte vad jag har gett migi n på och hur ska jag klara av alla uppgifter och allt ansvar!? Jag är ju bara ett barn ;)

Pratade nyss med Mamma. Pappa och Mamma har varit i Milano med ELIT, tänk den som kunde åka iväg så mitt i höstrusket. Fast, på tal om resa så har jag och Decci faktiskt funderat på att åka iväg över en helg i november, till Island :P Det tar bara 2,5h från köpenhamn men man måste ju ta sig dit också.... =D

Inatt är det val i USA, det är ju lite konstigt att vi ska ha valvaka i Sverige hela natten när de väljer ny president, knappast något annat land som har vaka när Sverige väljer statsminister ;) Konstigt va :P

Det är riktigt kallt och ruskigt i Göteborg, man ser knappt ut genom fönstret så disigt är det och det är så kallt så det spelar ingen roll va man har på sig för kylan går rakt igenom!

Nu ska jag och Texas gå ut en sväng innan jag ska försöka skriva ner mina mål med praktiken! Just nu har vi så många små grejer att göra så jag känner mig super stressad! Får ju ingen översikt över någonting!

Ha en skön kväll! Kramar från Göteborg!

(lämnar en tanke till Muff, ta hand om dig och vakta på oss, så där som du övade på oss när du var liten, du låg och sköt i enebusken så vi vågade inte röra oss utan att någon fick komma och hämta dig!!)



Gone, but not forgotten.....

Muff




They say memories are golden,

 well maybe that is true.

I never wanted meories I only wanted you.


A million times I needed you,

 a million times i cried,

if love alone could have saved you

you never would have died.


In life I loved you dearly,

in death I love you still.

In my heart you hold a place

that no one could ever fill.


If tears could bulid a stairway

and heartache make a lane.

I´d walk the path to heaven

and bring you back again.


Gone, but not forgotten.....

De här fina orden är hämtade från Evves blogg, som var den som hittade den gula lilla katten när han var liten. He´s one of a kind! Och kommer alltid ha en plats i vår familj!



RSS 2.0