NY BLOGG ADRESS

HAR SKAFFAT EN NY BLOGG -

http://kittty.bloggplatsen.se/

SE TILL ATT GÅ IN PÅ DEN ISTÄLLET FÖR HÄR; I ALLA FALL FÖR ETT PAR MÅNADER!!

6 dagar, lite drygt

och några timmar sedan, så länge sedan var det jag skrev ett inlägg på bloggen! Om yteerliggare 6dagar och några timmar ska jag opereras. Min stora käkoperation är bara 7 dagar bort! Det är helt galet hur fort tiden går! Har bara 3 dagar kvar på jobbet, en kväll imorgon och två nätter, ons och tors! Sen är det helg och jag har en del som ska fixas, köpa hundmat, bada hunden, klippa hunden, plocka undan lite innan mamma kommer ;) 

Tycker inte att jag har något att skriva, men jo just det! Anna-Karin och Viran har varit på besök! Fredag till Måndag! Ingen dålig långhelg :) Haft det toppen på alla sätt och vis och jag är så glad att hon kom just denna helgen! Hade varit en lång helg att roa sig själv på!! Vi var på Frölunda Torg på lördagen, Anna-Karin hittade en del men jag hittade inte så mycket, blev några hårband att ha på jobbet :) Desto mer shopping blev det för min del på söndagen när vi bestämde oss för att åka till Ullared, Gekås! Hej och hå, vi och alla andra! :) Det var dock ingen kö innan och det gick fort i kassan, det som var jobbigast var att förflytta sig för att titta på saker, men som sagt jag hade inga problem att hitta en massa! ;) Vi har ätit jättemycket god mat också! Jag ser till att äta allt jag är sugen på nu så att jag klarar mig ett tag på min flytande diet efter operationen utan att sakna något direkt, men det lär ju inte gå många dagar innan jag saknar min mûsli :( Den är jag beroende av!!

Nej orkar inte skriva mer, är inte road av det här! Här kommer två bilder på de söta vovvarna! De fick ett varsitt färgglatt ben från Ullared! Så fort de fick chansen att undersöka den andras ben tog de den, gräset kan ju vara grönare på andra sidan ;) Texas ben lever fortfarande medans Virans strök med redan efter en halv timme :P
Oj då :O)

Idag skulle jag ha vänt på dygnet, klockan stod på 09.30 för sov morgon måste man ju få ha ändå :) Klockan ringde jag stängde av den, Texas låg vid mina ben och det var så där härligt underbart att ligga kvar i sängen osm det bara kan vara på morgonen och vips så sov jag gott igen, nästa gång jag vaknade var klockan 12.30 *angel* och då somnade jag ändå vid 01-någonting igår, men jag har ju känt mig trött som en zoombie efter helgen så behövde säkert sova, det jobbiga kan ju bli att gå upp imorgon, trodde jag skulle jobba 10-19 tills alldeles nyss, de ville att jag skulle jobba 12-21, kunde ju inte blivit bättre! :) Sovmorgon och allt imorgon med ;) haha fast måste gå upp då för på fredag är det 7-16 som gäller! Hjälp!!! :P

Här är en liten film från agilityträningen i söndags, det är sista stunden på träningen när vi bara släppte loss och tränade fart, och motivation framåt! Tur att jag har innevarv ;) Filmat med min nya iphone! :)

Hej svejs! Och förresten, kroppkakorna var precis sådär goda som jag längtade efter ;)en hel helg och måndag morgon

Nu är faktiskt, äntligen, denna jobbhelgen över! Jag trivs med nätterna men det börjar bli kämpigt. Så här jobbigt var det inte i börjna, eller så jobbigt är det inte, eller det beror ju på hur ni tolkar det ;)

Idag innan jobbet tränade jag och Texas och Eva-Karin och Lotta agility, vi trände i jobbets restgård, tydligen har stiftelsen BlåStjärnan agilityhinder och vår nyckel passade dit så vi lånade :-) Det gick över förväntan för lilla T! Eva-Karin och Lotta är så himmla duktiga! Och de tränar mycket flitigare än vad vi gör, och det är så roligt att se deras framsteg!! Önskar att jag tog tag i mig själv och tränade mer också, men Texas har inte riktigt den potentialen som jag vill ha för att tävla och då blir det mest skojträning, och vi tycker om det jättemycket med när det faller in liksom, vi kämpar inte så hårt ;). Han springer på bra så länge jag har tempo och hoppar nästan alltid felfritt men den där extra glöden och taggningen som han hade när han var yngre är inte alls befintlig på samma sätt. Och det är kanske inte så konstigt när hunde snart fyller 7år och de första 4år var riktigt tuffa, slitsamma, fruktansvärt roliga år ;) Idag tränade vi iaf styrning och svängar med vovvarna, det gick kanon! Helt plötsligt kunde de sväng! Nästan ;) Men det såg så proffsigt ut idag så jag blev så där jättemycket sugen på en ny hund, en hund som jag kan göra till en utspäglad agilityhund. Det tar ju iofs över 1år innan man kan träna på allvar, men visst vore det kul!? En Austrailien shepard eller en springer till, hmpf, svårt val ;) faktiskt...

Nu har jag kommit hem och ska snart försöka sova, fick ett sånt otroligt sug efter kroppkakor, alltså helt galet sug, så imorgon ska jag åka och köpa potatis och fläsk och sen ska det rullas potatis med kött! mmm, längtar redan! Och just det, det är kanelbullens dag idag :) Jag bakade äppelkanelbullar iförgår, hade med allihop till jobbet idag och de var mycket uppskattade! Jag har ätit min beskörda del av dem ;)

Hej hopp!


RSS 2.0