Mellandagar

Det har varit ett par riktigt goa mellandagar! Ja det där dagarna mellan jul och nyår :P Rätt roligt att dom har ett namn, ännu roligare att det är REA då :P Jag och mamma drog ett varv på stan i den lilla byn, hittade massor! En ny jacka, nya jeans, ny tröja, nya skor! Jättefina grejer! Sen åkte jag till skåneland och Anna-Karin, vi var i Malmö 1,5h sen åkte vi till Lund, vi skulle också shoppa men det blev inte så mycket gjort :P Vi åkte hem och bakade en kaka vid tre tiden redan ;) Mjuk pepparkaka! Den var god!

Nu är det några dagar kvar till det nya året ska firsas in! Ska fira nyår hemma med mina syskon och deras pojk- och flickvänner! Kommer bli en toppen kväll! Det är jag säker på!

Nuuuu ska jag se om jag kan hjälpa till med nåt inför kvällens besök!

Ha de bra!

God jul och Gott Nytt År!


snö snö snö

Det är helt underbart ute!


Vovven, vackrare än en tavla!


och full av bus och påhitt! <3




och ett äkta snömonster!!


Årets första julklapp!

Idag har jag öppnat årets första julklapp! Det kom från mitt jobb på blåstjärnan! Åkte dit och hämtade det efter jobbet och så passade jag på att ta med Texas och vaccinera honom! Så nu är det också gjort! :D

Det var roligt att få en julklapp från jobbet, hade inte förväntat mig det och överraskningar är ju alltid kul!!

Det var ett ätbart packet :P Kolla på bilden! Om jag sätter i mig allt de där kommer jag ju inte orka jobba nästa gång :P Tror jag får ta hem lite sill till mamma och pappa för det är inte min favvo heller! Men lax och röror passar mig bra! :)

Det blir en lugn kväll ikväll med ;) har varit några sådana denna veckan! Men imorgon kommer Kajsa hit! Då blir det livat! Vi ska göra hemtenta och äta tomteskumm :P Och så har vi bestämt att det blir hämtmat! Det blir najs! =)

Ha en bra kväll! Kramar från Kortedala! =)


Tandläkaren

Ska man kalla den så, eller kanske Odontologen som det nog egentligen heter, de där som har proppat munnen full med skort ;) AJa, var i alla fall där idag och bytte båge i underkäken. Som mamma sa man glömmer nog hur öm man blir när de "spänner" bågen, det blir soppa i någon dag och så har man glömt det igen! Om jag har tur så behöver jag inte byta bågar många fler gånger nu, det har gått jättefort! Nu är det bara käkkirurgen som ska flytta dom så de passar ihop i munnen :) Det är "bara" 10månader kvar till operationen! Det är snart 2år sedan jag var hos käkkirurgen för första gången! Ja, återigen en a ha upplevelse över hur fort tiden går!

Har haft lite skav av den från och till men mest går det bra med tandställningen! Så länge jag slipper se den ;)

Imorgon blir en spännande dag på praktiken!

Nu ska jag och Texas ut en sista vända innan vi ska sova! Imorgon är det tidig morgon som gäller igen! Har bytt lite så nu blir det dag imorgon kväll på torsdag och morgon på fredag! Det blir fin fint!

Kram på er!

Just de, har fått reda på var vi ska ha vår slutpraktik också! Jag ska vara på HIA, hjärtintensiven på Östra! Kommer bli expert på hjärtan jag! :)

Flumit flum och massa skoj!

Fin dansuppvisning av Kitty och Texas, fast bara på skoj ;)


förefestfixaren!

Igår hade vi en mycket trevlig kväll hos Jojjo! Decci, Zandra, Jojjo, jag och några andra trevliga tjejer! Åkte hem vid midnatt, hade snöat lite till och från under kvällen och det var is på rutorna men vägarna var saltade så det var inte problem att ta sig hem! Längtar efter snö och kallt nu! Imorse när jag vaknade var det vitt ute, frostvitt! Men ändå! Det tillsammans med klarblå himmel och sol och nollgradigt! Men Det har tyvärr blivit en sån där "vanlig" grå dag...!

Har ägnat hela dagen åt att ståda, förstår inte hur svårt det kan vara att lägga alla grejer på sin plats direkt!! :P Men nu är det såå fint igen! Hoppas det kan vara det tills jag åker hem över jul nu :P Det är ju bara upp till mig! ;)

Texas har varit allt annat än hjälpsam! Han tyckte att vi skulle göra nåt roligare än att städa idag och har gått och snott saker överrallt i lägenheten, rivit ut sina leksaker och vält ner katten från tv-bordet om och om igen! Och jag kan inte annat än att skratta åt honom! Han är så söt när han håller på :P

En bild från januari i år får symbolisera mina önskningar om en vit och kall vinter!


Inte blir hunden skitig när det ser ut så här ute :)


Hello Kitty

Det kryllar av Hello Kitty på barnavdelningen jag är på!! Alla går runt med den söta katten, och MITT namn! :P Faast jag tycker det är konstigt att alla är så tjej"gulliga" inriktade! Inget genusperspektiv här inte! ;P Fast lite bilar finns det förstås, men mest Hello Kitty! (:

Fick gå hem 1h tidigare idag! Jätteskönt! Var hemma för 5min sedan, tar en välbehövlig paus! Ute är det jättekallt och regnar så jag är inte så sugen på att gå ut, men det är ju hunden så det blir en promenad och sedan har jag bestämt att jag ska gå till gymet och det är ju lika bra att man gör det då ;) Var där och sprang på löpbandet i måndags och det gick förvånansvärt enkelt! Det var nog den intensiva Wii träningen som gjorde att jag kommit igång lite ;)

Nu en liten stunds paus till! Kramar!


Åh se så söt han är (när han sover;))! :)


Haha, lyckad shopping *not*

Idag har jag varit på G hela dagen! Började med grupparbete i skolan! Toppen, vi var klara redan klockan 12! Hem till hunden, var hemma vid halv två, gick 1h med honom och SOLEN lös på oss! Direkt hem, byta om, gå till gymmet, stod på löpbandet i 25min och lekte med hantalarna framför speglarna sen gick jag hem och gjorde mig iordning! Var klar vid halv fem, skulle njuta av kvällen på Allum och julhandla, kanske hitta lite nya kläder till jul och nyår och köpa mat! Låter ju toppen, eller hur? MEN när jag ska köpa julkort i första affären inser jag att jag INTE lade ner plånboken!! Den ligger kvar hemma! Blev riktigt irriterad på mig själv, var bara att åka hem och sen hade jag ingen lust att åka tillbaka och hungrig var jag så ja lagade mat och sen har jag tittat på tv. Jag och vovven har som vanligt haft en trevlig stund tillsammans men det var synd att det inte blev nån julhandling!

Lär ju dröja innan jag åker ifrån plånboken igen! ;)

Imorgon är det praktik! Klockan står på 05.30! Tur att man är taggad! :)

have a nice day!
K & T

Trött hund sover sött

Idag har vi haft kursintroduktion till den nya kursen (såklart!), gick i skolan mellan 10 och 16!! ojojoj vilken lång dag liksom :P Tur att man inte har blivit lat!? Tänk sen när man ska jobba 06.45-16! Det kan man kalla lång dag :P

När jag kom hem var det mörkt och jag var trött i huvudet men jag hade bestämt mig för att tvätta ikväll och hunden ville ju ha en promenad. Vi tog på oss reflexer och gav oss ut. Det var säkert 8grader varmt och blött men det var en härlig promenad. Tyvärr, tycker både jag och Texas blir det bara promenader på upplysta tråkiga asfaltsvägar sådana här dagar! Finns alldeles för mycket konstigt folk i den här staden för att jag ska vilja gå själv på några andra ställen här! :S

Nu är tvätten hämtad och vovven sover jättesött i soffan! Ska nog faktiskt ta och gå och lägga mig jag med nu. Imorgon ska jag va i skolan klockan 09.00, vet inte när jag slutar och på onsadg börjar praktiken! Då står klokcan på 05.00 eller kanske 05.30 om jag bestämmer mig för att köra bil ;) Men i alla fall! Alldeles för tidigt om du frågar mig! :P Bara att tagga till! Snart blir det ju tidiga mornar på heltid "förhoppningsvis"! Jobb vill man ju ha menar jag ;)

Nu är det slut tjötat för ikväll!


Den mycket engagerade vakthunden! Här med sina egna nycklar! ;) Vet inte va dom går till :P


Familjekväll!

Igår hade vi familjekväll! 2 barn+respektive +1barn+2föräldrar! Vi hade himla trevligt! Och pärontårtan till efterätt var lika god som vanligt! ;) Så mysigt att vara hemma och få träffa alla på en och samma gång! :) Och ikväll ska jag och Evve ha tjej kväll! :D Vi ska spela Wii och äta spagetti och köttfärssås! Om hunden är snäll kan han också få vara med på ett hörn även om han inte är tjej ;)

Blir inga roliga bilder i dessa inlägg... Ute är det lika grått och tråkigt som i Göteborg och jag låter er helt enklet slippa se det och nåt annat har jag inte att ta kort på just nu ;)

Ha en bra dag! Det ska jag ha! :)

/Kitty

1:a December

Coolt! Det är December månad nu!! Det är 30 dagar kvar på året 2009! Det är verkligen som folk säger, åren går fortare ju äldre man blir! Jag hoppas ju att dom snart saktar ner lite igen och blir så där långa som dom var när man var 14år eller nåt! Då hade man ju två långa år kvar tills man blev 16år och fick ÖVNINGSKÖRA!!! Det skulle ju bli såå kul! Och när man var 16år gick två vääääldigt långsamma år innan man var 18år och fick TA KÖRKORT! Nu är det 3år senare och det har gott jättefort! Hunden fyller 6år i Januari! Det är ju konstigt om något! Kommer ju ihåg hur jag tänkte innan jag hämtat honom att ja då var han ju 3år när vi slutade skolan och då har man ju en vuxen hund som förhoppningsvis kunde lite och allt va jag tänkte! Har ju helt klart en väluppfostrad och kunnig hund i mina ögon nu men 6år!? Jaja, det är bara att hänga med! (=

Nu kom mamma hem! Vi ska åka och bada! Vattengympa står på schemat! Vi badade igår med :P Då var det "vattenpilates", åhh det är så mysigt att bada med min mamma, och igår var faktiskt pappa med me! :)

Såå måste dra! Kramar!

RSS 2.0