Trötthets dagar

Ja jag kan ju inte påstå att energin sprudlar. Igår somnade jag 1h när jag låg och tittade på soffan och det berodde INTE på att jag inte hade sovit gott...! Men det var skönt :P Skulle ju sedan vaqra duktig och plugga lite för jag var hemma själv men datorn ville inte öppna det programmet så nu har jag lagt ner det! Får plugga när jag kommer hem till Göteborg istället!

Idag har jag varit hos min Mormor och Moster Lisa! Det var trevligt att träffa dom gamla lite ;) Sen åkte jag och Texas vidare till Karlshamn, hittade en jättefin klänning men jag visste inte när jag skulle ha den så jag lät bli och köpa den. Ett par byxor skulle jag ha, likadana som min stora syster, men sen ångrade jag mig så det blev inga byxor heller! :)

Texas fick en ny leksam av "mormor" - den lever inte mer! =) Men kul hade han! Tror det är mamma Toffie som har gett honom "förstörar genen"! ;)


våldtäckt i mitt område :(

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.231717-ingen-gripen-for-valdtakt

Jag och hunden går där detta hände varje dag, typ. För där kan vovven gå lös. Vi har dock aldrig gått där på kvällar när det är mörkt och vi tänker inte börja med det nu heller! BLIR SÅ ARG!! VARFÖR KAN INTE TJEJER FÅ GÅ VAR DOM VILL UTAN ATT VARA RÄDDA ATT NÅGON SKA HOPPA PÅ DOM!?!

Syskonkärlek

Nepp det var inget bättre väder i Blekinge men det var en hel hög med syskon hemma!! <3


Regn och rusk i skåne

Ja fy vilket väder!! Kommer hem till blekinge i eftermiddag! Hoppas det är finare väder där :P

Önskelistan 2009




Riskudde (en sån som man kan värma!)

Tomteduk (som dom syr) från Mormor eller Moster Lisa

Smörgåsgrill så jag kan göra varmamackor
(våffeljärnet funkade INTE så bra!)

Ett nytt K (berlock) gärna den storleken jag har nu :P

En ny skiva att lyssna på när vi ska sova! (lugn och skön musik!)

En svart eller vit häftapparat

Vertygslåda med: avbitare, småspik, "plattång", mini-mini skruvmejsel

(hammare och tummstock finns redan!)



Uppdaterar listan när jag kommer på nåt mer! =)


Ullared!!

Jag har en en helt FANTASKIT UNDERBAR ROLIG DAG!! Tack Malin! Det gjorde vi bra! ;)

Vi begav oss mot den lilla småstaden i ingenstans, Ullared under förmiddagen. Har gått en massa timmar inne i det stora varuhuset och för att vara Kitty har hon shopat loss en hel del! ;) Har köpt en helt ny outfit till mitt kök, jultema! Det är gardiner, grytunderlägg, julkulor, duk, det kommer bli så fint!! Jag som redan "smakat" på julen med att både gjort lussebullar och mammas risgrynsgröt längtar nu även att få göra hemmet fint! =)

Sen blev det lite tuggben till hunden, lite tennisbollar (det går åt!!), en ram som jag ska framkalla lite bilder till och så lite annat! Här kommer en bild på alla grejer och så lampan som jag inte kunde låta bli att sätta upp direkt :P Ni kan ju försöka se vad som är vad i den andra bilden! ;)






Mannen i mitt liv eftersökes!





Han kanske är bakom svängen? Vem vet, bäst att kolla! =)


Inget nytt

Skulle lägga ut en film på hunden men det finkar inte så det blir ingenting här ikväll. Kunde inte sova inatt och är jättetrött! Man blir ju inte piggare av att bråka med datorn heller! Så blir nog snart god natt för oss!

Nu är det fullt upp igen!

Har haft en lååång helg! Den började ju redan i torsdags och den är inte slut än! På onsdag är det dags för skola igen men imorgon ska jag plugga, har fått låna en nödvändig bok av en klasskompis! Super nöjd! Och sen ska jag har seminarium i anatomi kursen! På onsdag är det seminarium i skolan och sen ska jag göra en gruppuppgift med några klasskompisar. På torsdag är jag ledig igen men då hoppas jag att jag ska få min diskmaskin levererad och sen åka till Ullared med Malin! På fredag är det föreläsning på förmiddagen och sen ska jag köra till Eslöv!! Ska umgås med Anna-Karin och Viran i helgen! Sen åker jag direkt hem till Bleking och är hemma heeela veckan lång! Fast om det blir som jag vill så följer mamma och pappa med upp till nästa helg och hjälper mig med en massa "viktiga" saker! ;) Så är det när man bara besöker Göteborg typ 1 gång om året, (känn inga skuldkänslor :P)! Då får man se till att sätta sina föräldrar i arbete! ;) Sen efter det rullar veckorna bara på snabbt som bara den! Det är Tysklandshelg, jobbahelg, Västeråshelg, födelsedagshelg eller plugghelg och ja tror det eller ej men sen är det 1:a advent! :P

Texas han ska sova över hos Lotta och Eva-Karin när jag är i Tyskland! Det tycker han ska bli spännande! :) Annars så följer han med mig överallt, är så glad att jag har en så berest hund så det aldrig är några problem att ha med honom, han är bästast! :)


I medvind och motvind är han alltid där, MIN Texas!!


Dags för lunch!

Har varit himmlans effektiv idag! Har gjort två uppgifter i min anatmoi och fysiologikurs! Nu är det bara två kvar!! Har även hunnit med att gå "Naturstigen" med vovven! 1,5h tog det, i strålande solsken och med mössa och vantar! Det var riktigt härligt! Nuu är det dags för mat! :D Det blir stekt falukorv med stuvuade makaroner och sparris! :)

Hej då :P



(Pernilla, han har egentligen inte så stora öron, han är bara duktig på att få dom att se stora ut ;))


Oktoberbilder!



Den finaste!!


Drama!

Imorgon ska vi ha workshop i konfliktlösning, vi ska dramatisera det! Hade en kort föreläsning om det idag, gick alltså i skolan mellan 12 och 14! Heeeltids studier! :) Men det ska bli kul ändå! Sen när det är klart ska jag åka till en klasskompis, Anna, vi ska spela The Sims 3 och äta kvällsmat! :P Kanske blir lite wii ockås ;) Det ska bli mycket trevligt!

Ikväll har jag jobbat lite på Texas frisyr! Han har nu en lite för kort svanstipp för min smak, trimmade baktassar och rakade öron! Nä, jag hann inte riktigt klart, han ska inte se ut så ;) Får ta fram tassarna imorgon och lite ryck i magpälsen kanske :S Usch både jag och Texas avskyr den delen av pälsvården! :/

Idag var det perfekt väder för att ta höst bilder men i och med att fotoobjektet var lite luddet så kände jag inte att föreviga det, nuuu däremot, väntar vi på en ytterliggare fin höstdag och ta lite nya foton!! :)

Ja så är det väl sista Sverigematchen i fotboll nu på ett tag, Heja oss!!

God natt från Göteborg!



En bild från förra hösten =)


Iller hur!

Har ju glömmt och berätta om mina nya kunskaper från helgen! Japp, det var då så att vi hade en liten iller som hade ätit något man inte skulle, han hette James. Jag kan säga att jag tycker inte så väldigt mycket om våra "exo djur" som vi kallar dom, det vill säga kaniner, ormar, tamigelkottar, fåglar, illrar med mera, tycker mest om hundar ;) . Men James, som illerna hette då skulle både röntgas och få kanyl, det gick bra, jag höll back när vi röntagde, på säkert avstånd från den "farlig" änden. Sen skulle James få en kanyl, då var det bara jag och en kvar till, jag fick hålla. Jag slapp iaf ha handen framme vid munnen, höll ett rejällt tag om illerna, och Monica som skulle sticka sa att Kitty jag litar på att du håller den nu då ;) Han blev lite arg och försökte nypa oss men han lyckades inte. Och så fort vi var klara med våra förök så var han snäll igen.

 Dagen efter fick jag sticka James, det blev ett stick under skinnet och ett i muskeln! Det gick bra! Man lär sig något nytt varje dag på jobbet! Det är bra det!

Och veterinären, han tyckte jag gjorde ett jättebra jobb på söndagen! ;)





Snöstorm i Kortedala!


Ser ni va många snöflingor ;)


Synd om oss :/

Tyckte faktiskt att vi efter att ha fått bollen i mål två gånger i "den avgörande" Danmarksmatchen var värdiga vinnare. Men icke sa nicke. Vi får ladda om till nästa gång! Blir så trött på alla "chanser" man försöker rabbla upp att nä men om det går så här eller så här så kan vi faktiskt gå vidare. Har vi svårt att inse på nått sätt? Hoppet är det sista som lämnar oss sägs det och det verkar ha drabbat sprotkommentatorerna väldigt hårt!

Idag har varit en bra dag på jobbet, mycket att göra på förmiddagen och det kändes nästan som jag gjorde bort mig för veterinären när jag skulle ronda. Kände inte djuren alls och ingen överlämning hade jag fått heller. Hur ska man lära känna 14st djur på 30min, när man inte ens har fått reda på varför dom är inne. Och jag vet, det går inte och nej jag hade inte fått någon överlämning så kasnke inte helt och hållet mitt fel men det är ju jag som drabbas av de nerväderande blickarna av veterinären och jag kan inte stå och skylla på alla andra. Annars var det bra och imorgon ska jag allt visa att när förutsättningarna finns så känner jag faktiskt mina djur bra ;)

Direkt efter jobbet åkte jag och Texas och Kajsa på kalas! Mycket god mat, speciellt efterrätten ;) Det var mycket trevligt! Jag åkte hem vid åtta tiden, Texas behövde lite tid av denna dagen också. Dessutom mådde jag rätt kast så det var skönt att få komma hem och bädda ner sig i soffan. Mår fortfarande inte så bra men jag hoppas det går över tills imorgon! =) Vakna piggis och glader, har jag växt upp med! Så så får det bli!

Kram och God Natt!
/K o T

 
Snart dags för klippning för dig med T, men nu är det lite kallt för att sitta ute ;)


Klippning!

Hade inget att göra idag så nu har jag bokat en klipptid! Lika bra att få det gjort liksom!

Hoppas det blir bra!! :)


Åter! :)

Det gick liksom inte att skriva här igår, det var helt konstigt! Men nu går det! :D Texas ligger och latar sig i soffan, vi har varit ute och han har gjort det han sak, enligt mig då, så nu sitter jag egentligen bara och väntar på att skolan ska börja! Idag går jag mellan 11-12.30! Det ni! ;)

Igår var jag ledig och då åkte jag och Texas till Jojjo och hjälpte henne att göra iordning för målning! Vi täckte en trapp med papper och så spacklade vi och påbörjade slipningen, men, viktigast av allt så fikade vi! :P Hämtade dottern Nathalie på dagis och sen åkte vi och handlade nybakt bröd och kakor! Riktigt mysigt hade vi det! :D

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på efter skolan, vi får se om det blir något vettigt eller om det blir något ovettigt! :)

Här är jag och trappen! Ursäkta kvaliten ;) Men som ni ser så blev det väldigt fint ;) Både tak och väggar ska målas så det var lika bra att "slå in den" noga! :) Ja just det vi monterade ner ett räcke också, ett handtagsräcke, ett sånt som finns till alla trappor typ :P ! Titta vad man kan lära sig mycket nytt på en dag! =)


Är ute och cyklar..

..åter klockan 16.15!


Förkyld! :(

Förkyld, jag som hoppades jag skulle klara mig från sjukdom denna hösten! Igår trotsade iaf jag både äder och förkylning och hade en heldag på Liseberg med Kajsa! Nästa helg stänger Lisebger för "sommaren" så vi passade på att åka av oss ordentligt! Skit kul var det ;)

I lördags så gjorde jag inte så mycket alls. Tvättade och bakade Lussebullar! Lussebullarna blev himmlans smariga! :D Lever på dom nu ;) På kvällen åkte jag in till avenyn och åt "kvällsmat", jag och Anna och hennes pojk Henrik åt på El Corazo, för mig blev det en entricoé! Jättegott var det!

Mamma och pappa är på Mallis just nu, hoppas de är varmt och gott!

Nu ska jag på föreläsning!
Ledarskap och medarbetarskap ska det handla om!

/K


Nybakta och alldeles gula och fina! :)


Jobbardagar!

Hade en TOPPEN dag på jobbet! Den var super bra! Hade en sån härlig känsla i kroppen nä rjag gick hem igår att jag bara längtrar tillbaka idag! Tur att jag ska jobba mellan 12-21 idag då iaf ;)

Lilla Texas fick besöka veterinären själv efter jobbet, hans hudprobelm försvann inet helt med aloevera och bad. Kom hem med antibiotika, örondroppar och öron rens, plus lite klorhexidinschampoo till munväcken ;) En riktig lite bakteriehög var han. Och jag har inte ens märkt nåogt med öronen :( Tur att hon var noggrann igår i alla fall så vi fick med allt på en gång ;)

Försökte sedan handla medicin på apoteket med 45kr på kontot, förstod inte varför det inte medgavs, och klokcan var 17.50 och de stängde om 10minuter! Tur att D var hemma och kunde rädda mig ;) Mamma var ju fullt upptagen med att vara på bio :P Nu har vi att göra i alla fall, det är öronrens morgon, örondroppar kväll, antibiotika morgon och kväll och så ska vi tvätta mungiporna någon gång i veckan ;) Och min stackars lilla vovva hatar när vi ska pilla med öronen, det blir till att bråka både morgon och kväll :/ Men han är i alla fall en tokgald hund och när det är klart får han rycket så det är bara lite tjuriga protester tror jag allt ;)

Här kommer en bild på fåren :P Haha jag vaknad och tittade på dom och tänkte att ni med skulle få se :) Det är våra exsällskapsfår, vi var ute och gick i koppel och de drog pulka :P Lucy och Lasseman och Lottas barn och Nikki vet jag inte var hon kommer ifrån ;) Nu är dom på en annan gård och lever livet som vanliga får ;)
Ha en bra dag! :)


RSS 2.0