vet inte vad för rubrik det ska vara!

Vet verkligen inte vad jag ska skriva för rubrik till dagens inlägg.

Hade en okej natt, gick hem 02.30 trots att de nog hade uppskattats om jag hade stannat lite men jag hade tandläkarbesök kl 11.30 inbokat idag plus att jag i fredags fick reda på att jag skulle till läkaren kl 15.00 för en medicinskbedömning så det betydde ju att jag inte kunde sova länge och inte sova så mycket på eftermiddagen heller. Man vet ju aldrig hur lång tid det tar på sjukhuset.. ;) Nu är jag hemma i alla fall, så det gick fort ;) Började hos tandläkaren, ett ganska meningslöst besök ;) De tog bort det som drar i munnen sa de, för att allt ska bli passivt, aha, vilka fina ord ;) Har ju allt skrot kvar i munnen i alla fall ;) Tandläkarbesöket och läkarbesöket ligger i husen mitt imot varandra men va hjälper det när det är 3h mellan besöken, hade planerat att åka till Frölunda torg och fördriva tiden där, tar ändå 30min att köra från mig till tandläkaren/läkaren och det kändes onödigt. Det blev en dyr men rolig stund på frölunda torg ;) Har inhandlat en ny outfit till gymmet! Det blev så bra så jag bara längtar tills jag får ta på mig det! Det blir nog imorgon ;) Dessutom hittade jag äntligen en microfleece tröja, en sådan som jag har varit så avundsjuk för att min syster har (A) älskar den, tog på mig den nu när jag kom hem men det var visst inte tillräckligt kallt för att ha den på sig ;) Och sen köpte jag två nya lilla blommor till mig, en kålblomma och en någonting annat ;) Har plockat bort mitt gröna i köket och bytt det mot hösten mörklilla färg som jag ska ha :) Och har tydligen gjort ett bra val av färg, verkar verkligen vara höstens färg då det kryllar av den i butikerna!!

Nu ska jag ta och sova en stund innan vovven ska få sig en promenad och så ska vi hinna äta lite innan vi drar till jobbet ikväll ockås! Jo just de, när jag kom till läkaren fick jag fylla i en blankett och min hälsa, hann inte halvvägs innan jag fick gå in på ett rum, fortsatte skriva där, doktorn kom, han tog blodtrycket och frågade om jag var allergiska mot något eller hade några frågor och sen var det klart! Han lyssnade på hjärta och lungor ockås, allt tog väl 3min och det som tog längst tid var att fylla i lappen som jag fick skriva klart när läkaren hae gått igen ;) Så kan det gå! Snacka om svårt att veta hur mycket pengar man ska lägga på till parkeringen, besöket kunde ju lika gärna tagit 1h!! :P Men det var skönt att det gick fort, för övrigt var blodtrycket högre än va jag brukar ha, kanske vart lite stressad det sista ;)

Hej svejs! :)

Kommentarer
Postat av: MAMMA

ÄR HEMMA NU FRÅN FÖRÄLDRAMÖTET. DET VAR BRA OCH TREVLIGT. SOV GOTT IMORGON BITTIA.

2010-09-07 @ 21:41:49
Postat av: Ulla-Britta

Hej på er! Skönt att du är frisk om än trycket var lite högt...kanske var det en snygg läkare...det kan få trycket att höjas ;-)Oj en sån lite goding lilla Bella, jag längtar efter min lilla Tilde men även eft dig oh vovven. Ni måste komma på besök någon gång framöver. Du kanske kan söka jobb här på ön! Fast jag förstår att du trivs i Gbg. Det är en trevlig stad, stor men ändå inte... Jag sa alltid förr i världen(typ 35 år sedan) att jag skulle bo där men som du vet blev det inte så. Jag har lilla syster Kinna här idag igen. Hon har varit på agility i Oskarshamn i helgen och "jävlats" med Emelie som vanlig när det är tävling. Stella däremot gjorde sin första start. Det gick så där men blev diskad pga något som jag inte kommer ihåg med mitt teflonminne. Men det är mer hopp om en fartfylld hund i Stella så vi får hoppas hon utv.åt rätt håll. Nu ska vi ta en runda i trädgården jag och vovvsen (5 st) Stor Kram från oss!

2010-09-13 @ 11:16:03
URL: http://rindi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0