Bergsjön

Vi har sommar här i Göteborg! Det har varit sommar hela veckan! :)

Idag har jag en fixar dag, tvättar, diskar, städar och så skulle hunden badas! Alla vet ju att det bästa Voff-Voff vet är att simma! Och ska man ända bada i badkaret kan man ju få simma lite i Bergsjön! VI har väldigt nära till sjön men tyvärr är det väldigt mycekt folk och en väldigt skitig sjö = han kan alltså inte bada där utan att behöva bada hem tillskillnad från visa andra sjöar! ;) Och vi tycker inte att bada hund i badkar är det roligaste som finns! Inte någon av oss ;)

Går kanon på jobbet! Jobb imorgon, kurs på fredag, servering i Halmstad på fredag kväll och examensfest på lördag med en massa underbara människor! Vännerna kommer jättelångt ifrån bara för att träffas! Tycker om dom så mycket!


Voff-Voff, My one and only, med Nallepuhbollen i Bergsjön :)


Kommentarer
Postat av: anna-karin

Lycklig han ser ut:)

Ser verkligen fram emot att ses i helgen!!

Längtar så mycket!!

2010-06-02 @ 19:58:47
Postat av: MAMMA

HEJ! DET SKA BLI TOPPEN ATT TRÄFFA ALLA UNDERBARA VÄNNER OCH SLÄKT. DET ÄR TUR MAN FÅR ANLEDNINGAR TILL FEST SÅ MAN TRÄFFAS.VARDAGEN ÄR MYCKET JOBB MEN ÄVEN DET TYCKER JAG ÄR KUL.VÄLKOMNA OCH TRIVS MED OSS!

2010-06-02 @ 20:46:04
Postat av: ELIN

Åh så fin han är! Han verkar riktigt njuta av och bada!Tack för din fina kommentar, Kitty. Du har alldeles rätt i det du säger. Ingen kommer kunna ta C's plats, men jag kommer troligtvis få en vän för livet som kommer få en egen plats i mitt hjärta./Elin

2010-06-02 @ 21:06:40
URL: http://elinhanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0