haha Göteborg igen!

Det är inte alltid lätt att komma på vad man ska ha för rubrik på inlägget. Ibland är det helt naturligt och ibalnd så går det inte att komma på nåt cleaver alls! Idag blev det en väldigt ocleaver rubrik ;)

Är alltså i Göteborg igen! Är hemma var 14:e dag i Blekinge! Men det är ju bara 36mil enkel resa så det är ju helt naturligt och ligga och köra bil där imellan ;) Inte som när man var liten och mamma och pappa väckte en "tidigt" på morgonen för man skulle åka till Liseberg och det var ju sååå långt dit! Tog ju fler timmar liksom! Det är lika långt idag, så klart, men det är inte alls lika spännande och det känns inte särskilt långt heller! :) Som mamma sa, det är olika delar av ens liv! Nu är det så här! =)

Fick en super glad överraskning när jag öppnade lägenhetsdörren och gick in! Där låg ett stoooort kuvert från MyPlanet och i det kuveret låg alla biljetter till USA resan! Hottel, flygm hyrbil och så en "resplan"! Kan inte fatta att det är så nära till "det stora äventyret"! Två veckor! Den 27 Juli åker vi!!!!

Jobbar hela veckan! Men jag hoppas och tror att det kommer bli en hel del packande i veckan! ;) Kram kram!




USA HERE WE COME!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0