Jobbardagar!

Hade en TOPPEN dag på jobbet! Den var super bra! Hade en sån härlig känsla i kroppen nä rjag gick hem igår att jag bara längtrar tillbaka idag! Tur att jag ska jobba mellan 12-21 idag då iaf ;)

Lilla Texas fick besöka veterinären själv efter jobbet, hans hudprobelm försvann inet helt med aloevera och bad. Kom hem med antibiotika, örondroppar och öron rens, plus lite klorhexidinschampoo till munväcken ;) En riktig lite bakteriehög var han. Och jag har inte ens märkt nåogt med öronen :( Tur att hon var noggrann igår i alla fall så vi fick med allt på en gång ;)

Försökte sedan handla medicin på apoteket med 45kr på kontot, förstod inte varför det inte medgavs, och klokcan var 17.50 och de stängde om 10minuter! Tur att D var hemma och kunde rädda mig ;) Mamma var ju fullt upptagen med att vara på bio :P Nu har vi att göra i alla fall, det är öronrens morgon, örondroppar kväll, antibiotika morgon och kväll och så ska vi tvätta mungiporna någon gång i veckan ;) Och min stackars lilla vovva hatar när vi ska pilla med öronen, det blir till att bråka både morgon och kväll :/ Men han är i alla fall en tokgald hund och när det är klart får han rycket så det är bara lite tjuriga protester tror jag allt ;)

Här kommer en bild på fåren :P Haha jag vaknad och tittade på dom och tänkte att ni med skulle få se :) Det är våra exsällskapsfår, vi var ute och gick i koppel och de drog pulka :P Lucy och Lasseman och Lottas barn och Nikki vet jag inte var hon kommer ifrån ;) Nu är dom på en annan gård och lever livet som vanliga får ;)
Ha en bra dag! :)


Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Tack för att du höll tummarna. Vilket resultat!

/P

2009-10-04 @ 16:02:01
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0