Veterinärbesök

Proverna visar att det är rätt så bra med Texas. Alla är bra. Väntar på odlingssvar från u-provet men veterinären trodde inte det skulle visa nåt då han är "frisk" i övrigt. Fast han läcker urin och inte kan tömma blåsan och dricker mer :(

Imorgon får vi se vad veterinären ringer tillbaka och säger, hon funderade på lite fler utredningar som kunde vara aktuella... Skönt att det fanns fler idéer om vad det kunde vara för fel i alla fall.

Har fått reda på när vi ska bli opponerade på idag ;) Det blir den 29/3 kl 10.30-12.00, det är öppet för alla som är intresserade ;) Haha :P

Fick också reda på att vi inte ska opponera på våra bästa vänner och de ska inte heller opponera på oss. Och tiderna passar perfekt! Kunde inte blivit bättre alltså!

Nu ska jag och Texas parkera oss i min säng för att läsa uppsats. Jag och Malin har blivit tilldelade en uppsats om trycksår som vi sak opponera på. Ska bli kul att läsa någon annans arbete för första gången, och inse att "gud vilket bra jobb vi gjort!" eller få ångest ;) Det märker vi, nu ska det gransaks i alla fall!

K&T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0