Opponeringen avklarad!

Åh så skönt!! Uppsatsen är opponerad på! Det var lite pirrigt i magen innan men det gick bra! Opponenterna har gjort ett bra arbetet med vår uppsats och examinatorn, ja vad ska man säg :) Jag och Malin har suttit ner i eftermiddag och gjort de ändringar som krävdes för att skicka in den på nytt. Det kan vara så att vi får tillbaka den och får mer att ändra eller så är den godkänd nu. Det får vi se! Men det kändes i alla fall bra och det är otroligt skönt att det är över! Imorgon är det vi som ska opponera på en annan uppsats. Det är lite pirrigt i magen inför det med men på ett annat sätt! Det kommer nog gå bra tror jag!

Har varit en grådassig dag men det är ju ljust väldigt länge nu i och med att vi bytt till sommartid och vid sextiden bestämmde jag att det var dags för promenaden, vi var ute över en timme och solen hade trängt undan alla moln och all den gråa känslan och lös över oss! Det var en härlig promenad!

Har fått svar på de senaste proven från veterinären också, inget fel på honom! Vi har bestämt att vi ska avvakta och se vad som händer. Han är ju inte akut sjuk de borde ju ha synt på nåt av alla prover i så fall!



Här är den :) På väg ner bakom "skogen"!

Nu ska vi göra som solen, gå och lägga oss! Vi ska läsa lite på vår opponering innan vi somnar! ;)
Hej då!


Kommentarer
Postat av: MAMMA

HEJ! ÄVEN SÅDANA HÄR DAGAR TAR SLUT. KUL ATT DET GICK SÅ BRA! NY ERFARENHET I MORGON, PÅ ANDRA HÅLLET. KUL SNART SYNS VI.

HA DET JÄTTE BRA!

2010-03-29 @ 21:54:46
Postat av: Pernilla

Hmm, mysko med Texas, undrar vad det kan vara? Vilken härlig sol, önskar vi få se den i morgon.

/P

2010-03-29 @ 23:06:46
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0