Grått

Det är riktigt grått och blött i Göteborg idag! Lamporna har behövt varit tända hela dagen och regnet har regnat hela dagen! Först på schemat idag stod det seminarium i hälsoekonomi, när vi var färdiga med det stannade jag och de andra i min lilla grupp kvar i skolan och gjorde klart en gruppuppgift. Vi var väl klara vid halv två och då åkte jag med bussen till stan, där måste man byta till spårvagn och då passade jag på att gå in och köpa en stor latte på mitt nya favvo ställe! Sen kom språrvagnen och jag och min varma goda latte åkte hem!

Hunden blev så klart överlycklig när jag kom hem. Det blir han alltid :) Även om jag bara är borta 5min! ;) Han fick kissa lite och sen bestämde jag mig för att gå till friskis och svettis för ett litet jympapass och nu sitter jag här, svettig och dan och nöjd med mig själv! Duschen väntar på mig och sen ska jag äta upp den sista oxfilébiten med en hel massa gräddsås! ;)

Det här inlägget få vara lika grått och tråkigt som vädret, det vill säga ingen bild idag!
Kram på er! 

Kommentarer
Postat av: Eva-karin

Hejsan! Haha det blev alldeles tokigt när jag loggade in på din blogg så jag hamnad i typ januari förra året.. tyckte väll det var lite konstigt med vinterbilder... men bifgar kommentaren därifrån ändå.. fat förstår nu att det var längesen du köpte ny dammsugare :P



Hejsan!! VIlka mysiga bilder!! Och grattis till ny dammsugare!! (det behövs verkligen en utomordentlig dammsugare när man har hund:P)

Hur gick seminariet i skolan idag då?? Mitt gick bra... hade birgitta så det var inte så avancerat :)

Jag tänkte höra vad du ska ha för dig på fredag innan ni ska åka.. för vi har ju inte så jätte mycket i skolan nu :P Jag skulle nämligen behöva dig och din bil en liten stund.. Måste köpa mer foder till Lotta och det är fruktansvärt bökigt att få hem det utan bil :) ...finns ett ställe som säljer bara 5 minuter härifrån men det är ändå på tok för långt att gå med typ 2 x 15 kg:( Så om du har tid att komma lite innan du lämnar texas så skulle vi kanske kunna åka ner och köpa :)

Det finns även möjlighet att min gamla bardomskompis svänger förbi mig i helgen. Hon har en liten svar Lhasa Apso tik (du kanske har sett bilderna)... tror du att Texas är ok med det?? Hon är inte alls framfusig eller påfrestande.. pluss att hon är väligt van med andra vovvar...

Hoppas allt är bra annars... jag längtar till jag oxå har bil så att man kan åka iväg på utflykter och gå promenader :) Värsta lyxen ju!!

Ha det så bra

kram

2009-11-02 @ 17:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0