Helt slut!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag går och lägger mig tidigt varje kväll, fast jag sover inte så jättebra och det är en mardrömm varje gång klockan ringer! :(  Min kropp, min hjärna säger NEJ KITTY! Den vill inte mer just nu! När jag gick hem från skolan idag vid fyra var jag så trött att jag kunde somnat stående! Men när jag kom hem var det en glad liten kille som väntade på en promenad i det fina vädret! Och det fick han naturligtvis sen var det dags för mat och sen har jag och Decci tittat på Tv. Nu är allt bra slut på tv och jag ska snart gå och lägga mig. Jag sa att jag skulle plugga i eftermiddag och sen belöna mig med att sova så länge jag vill imorgon, men plugga har jag verkligen inte gjort/haft tid för men jag tror jag ska sova i alla fall ;) Har inte föreläsning fören kl 13.00 och den är om medvetandesäkning. Det ska bli intressant hoppas bara den är bra sen!

Det märks att jag är en hundmänniska, jag gör mycket för lite belöning ;) Men jag tycker det är viktigt att belöna sig när man gör nåt jobbigt/tråkigt/måsten med mera. Då har man i alla fall något att se framemot! Så ni som inte belönar er med nåt, Börja med det, de är ni värda!! :)

Har inte fått någon tid för att börja dra ut visdomständerna... Det är kanske det som tar på krafterna, i alla fall en del av dom...Att fundera hur ont det kommer göra att dra ut fyra visdomständer, inte på en gång utan EN och EN! Kommer jag överhuvudtaget gå dit när det är dags för fjärde tanden eller har jag tröttnat på flytande kost och se ut som en svullen jag vet inte vad!?

Kanske lite fest imorgon kväll med Deccis jobbakompisar? Vi får se vad de blir! På söndag ska jag i alla fall till FINALEN på Liseberg! Men det är inte stängt så länge, redan den 14 november öppnar Jul På Liseberg! Och för en gångskull ska jag faktiskt se till att ta mig dit och inte bara stå utanför och kolla på de fina lamporna! Det ska mamma se till ;)

Sooooov så gott folket!


Kommentarer
Postat av: MAMMA&PAPPA

HEJ!

VILKEN HELG SKA VI TILL LISEBERGS JULMARKNAD? DET PLANERAR VI NÄR DU KOMMER HEM. ALLT SOM VANLIGT HEMMA HÄR JOBBAS OCH VI TRÄFFAS EN LITEN STUND INNAN SOVTID. HA DET BRA!



2008-10-09 @ 23:16:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0