Leende, guldbruna ögon!

Nu är allt så bra! Känne rmig så lugn och nöjd med min praktik. Är nästan klar i skolan för den här terminen, finns ju alltid lite små grejer att fixa med känns det som! Och det är så underbart! Vad som också var underbart var att träffa alla klasskamrater idag! Jag tycker om min klass! Så enkelt är det! När jag gick ner för trappan efter dagens "pass" stod Maja och väntade på mig - jag tyckte jag kände igen den där rösten sa hon till mig och log :-) hihi jag hörs väl aldrig!? Jag blev glad när hon stod där och väntade iaf =) Hämtade också tentan från oktober, 19 av 20p det är jag mer än nöjd med! Bra jobbat Kajsa och jag ;)

Kom till praktiken lite senare idag på grund av skolan, så fort jag kom in på avdelningen kom det en specialist läkare in på ssk expeditionen och frågade om någon kunde ta ett blodprov, alla blev tysta och sen kollade de på mig! Perfekt att öva Kitty ;) Haha ja visst! Av någon konstig anledning var jag lite nervösare än va jag brukjar vara för att ta blodprov men det gick kalas bra och han tyckte jag gjorde de super bra =)

Har även fått sätta två påsar blod idag! Det är lite speciellt när man ska koppla blod, många kontroller av att det är rätt patient, rätt blodgrupp, rätt blod och ja allt ska kollas och många gånger! Kan gå mycket illa om det blir fel! Känner mig så stolt när jag sitter där och kopplar blodet till en person som verkligen är behov i det och jag vet att jag bidrar till att han kan få det nu när jag har börjat lämna blod! Det är sån brist på blod, uppmanar alla som inte är nålrädda och har något bra att sticka i att gå och kolla om de är lämpliga blodgivare! Det räddar verkligen liv och tar inte lång tid alls att göra!

(Till Ulla-Britta, ja vi äter lite annat än student mat här i göteborg! Folk blir ofta förvånade över vår välfyllda kyl när de kommer på besök eller när de hör vad vi sak äta! Men mat är ju så kul, bara man kommer på vad man ska laga :-) och har tid till det.... Brosan får stå för kockandet men han får lära mig allt han kan ;) Kram till dig!)


Mitt öga =P

Kommentarer
Postat av: MAMMA

God morgon!

Blev det skriveri i sena natten. Vilken dag du hade allt hann du ju inte berätta när vi pratades vid när du åkte spårvagn.

Ha en bra dag!

2008-12-04 @ 07:15:12
Postat av: Ulla-Britta

Grattis till alla fina poäng och blodpåsen! Man känner sig väldigt tjatig när man ska rabbla alla siffror OCH namnet...de vet ju vem man är men jag förstår ju att det är av säkerhetsskäl men ändå. Kom bara inte och be mig om bara de sista siffrorna eller nått för det går inte, det måste bli hela ändå:-( man lär sig rabbla!



Ha det så trevligt i helgen med mamma och hälsa från mig! Kram

2008-12-05 @ 22:36:49
URL: http://rindi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0